Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
nije za dzabe nego po ekonomskoj ceni od 4 evra po kvadratu, priznajem svoju stravicnu gresku. to nikako nije poklon ni za dzabe
rekao si da je dobio, nije dobio.u racunici si uspeo da zaboravis novac koji je ulozen u renoviranje sto u efektivnom vremenu koriscenja (8 godina) daje potpuno drugaciju racunicu.rekoh, zgrada - kojoj ce trebati jedno dobro krecenje i poneki promenjeni pisoar ce uskoro biti na trzistu nekretnina pa cemo videti kojom brzinom ce biti rentirana i za koje pare. fascinatna mi je lakoca kojom zapadas u ozbiljnu radikalsku demagogiju, ipak nisi frustrirani razvlacitelj kablova sa konkurentske televizije koji na cigar pauzi cuje neki idiotski trac pa potrci ovde da ga plasira.
....
:)a zamisli tek gde bi im bio kraj da su imali dacu kocijana i prekrasnu muziku radio indeksa! Edited by gazza1
Posted
rekao si da je dobio, nije dobio.u racunici si uspeo da zaboravis novac koji je ulozen u renoviranje sto u efektivnom vremenu koriscenja (8 godina) daje potpuno drugaciju racunicu.rekoh, zgrada - kojoj ce trebati jedno dobro krecenje i poneki promenjeni pisoar ce uskoro biti na trzistu nekretnina pa cemo videti kojom brzinom ce biti rentirana i za koje pare.
ovo je vrlo kreativno tumacenje pojma stetnog ugovora i ne bih se bavio njegovom disekcijom. ja pricam o tome da desetogodisnji zakup velike zgrade na najboljoj lokaciji u gradu kosta koliko i salonac na Tasmajdanu, i da je tako odlucio guverner Narodne banke na osnovu politicke odluke. nema nikakvog nacina da se renoviranje ukljuci u tu pricu.
Posted

rekoh, tvoje kompetencije za ovaj dijalog su iste kao i novinara velike srbije ili velje ilica, zapenio si zbog programa pa si dosao da naplacujes moralne tantijeme tamo gde su one odavno potrosene a pritom nemas ni priblizan broj parametara da bi napravio nekakvu racionalnu analizu, prvo si se drao da je grk dobio nesto tvoje, onda si se setio da nije, sada buncas o ceni zakupa bez ikakvog uvida u realno stanje stvari. za pocetak, da li si ikada video kako je zgrada izgledala pre renoviranja? da li znas sta je sve bio predmet tog aranzmana izmedju B92 i NBS i cemu je uopste sluzio NBS (pored svoje osnovne delatnosti)

Posted (edited)
rekoh, tvoje kompetencije za ovaj dijalog su iste kao i novinara velike srbije ili velje ilica, zapenio si zbog programa pa si dosao da naplacujes moralne tantijeme tamo gde su one odavno potrosene a pritom nemas ni priblizan broj parametara da bi napravio nekakvu racionalnu analizu, prvo si se drao da je grk dobio nesto tvoje, onda si se setio da nije, sada buncas o ceni zakupa bez ikakvog uvida u realno stanje stvari. za pocetak, da li si ikada video kako je zgrada izgledala pre renoviranja? da li znas sta je sve bio predmet tog aranzmana izmedju B92 i NBS i cemu je uopste sluzio NBS (pored svoje osnovne delatnosti)
ma kako god. sad ispada da mi treba neko ogromno znanje da izvalim da je dil između B92 i NB bio politicki i da nije baš sasvim uobičajeno da se zgrade na NB izdaju za 4 evra po kvadratnom metru. isto kao kada su me ubeđivali da se ne razumem u savremeni marketing zato što tvrdim da je pola miliona za bilbord na teniskom turniru transparentan kriminal. yeah, right, trebaju mi dokazi za to.ja znam kako to meni izgleda i imam potpuno formirano mišljenje o tome. ne bih ga iznosio u javnom glasilu bilo koje vrste jer sam svestan da nemam dokaze, ne bih svoje akcije upravljao spram toga što mislim jer, kao što rekoh, nemam dokaze, ali ipak nisam veverica. ne postoji nikakav način da promenim mišljenje o tome. Dinkić je početkom milenijuma na razne načine uleteo u medije u Srbiji. jednima je omogućio da nesmetano posluju bez plaćanja poreza, drugima je davao poslovni prostor po povlašćenoj ceni, a treće je hranio skandalima i insajderskim informacijama sa sednica vlade. to je sve bio deo iste priče koja danas izgleda znatno neonskije i savremenije, ali je suština ista: svi relevantni mediji u Srbiji danas su ispostave stranaka i poslovnih koncerna, i svoje današnje pozicije duguju često sasvim nelegalnim uslugama iz duboke senke. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
o tome upravo i ja pricam., ok ja bi i dalje slusao makroe :D , ali cinjenica je da se za 300 godina ovde nece zapatiti normalan radio koji ima veliku pokrivenost. i ja sam u to vreme mislio da ''kad pobedimo'' b92 postaje bbc sa, barem 4 john peela. sad sam zahvalan da barem postoji novi radio beograd.
Posted
Dinkić je početkom milenijuma na razne načine uleteo u medije u Srbiji. jednima je omogućio da nesmetano posluju bez plaćanja poreza, drugima je davao poslovni prostor po povlašćenoj ceni, a treće je hranio skandalima i insajderskim informacijama sa sednica vlade. to je sve bio deo iste priče koja danas izgleda znatno neonskije i savremenije, ali je suština ista: svi relevantni mediji u Srbiji danas su ispostave stranaka i poslovnih koncerna, i svoje današnje pozicije duguju često sasvim nelegalnim uslugama iz duboke senke.
to je tako ocigledno da je danasnji B92 ispostava mladjana dinkica.... :lol:
Posted (edited)
to je tako ocigledno da je danasnji B92 ispostava mladjana dinkica.... :lol:
gde si izvalio da sam rekao da je danasnji B92 ispostava mladjana dinkica?dizem ruke, namerno se hvatas za sitnice, ne mogu tako da pricam. a ne bih ni da se shvati da dozivljavam B92 kao neke zlocince ili tako nesto. vise kao drugare koji su me, ono, razocarali. ne bih poslao na njih MP40 ili shermane. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
o tome upravo i ja pricam., ok ja bi i dalje slusao makroe :D , ali cinjenica je da se za 300 godina ovde nece zapatiti normalan radio koji ima veliku pokrivenost. i ja sam u to vreme mislio da ''kad pobedimo'' b92 postaje bbc sa, barem 4 john peela. sad sam zahvalan da barem postoji novi radio beograd.
ono, zelela sam da starim sa autorima, nije iskljucheno da bi mi i matori makroi bili ok ^_^ (na one magarce iz sportskog ritma sam se navikla/nakohabitirala tek kad su obajatili oni dovoljno, ili kad je sve drugo toliko propalo/nestalo, da su mi i oni bili super kul ili jedini razumni :P)
Posted
ono, zelela sam da starim sa autorima
ali oni nisu zeleli da stare s tobom :lol: ne ozbiljno, savrseno si definisala problem radija od tzv dem promena na ovamo. to je plemeniti, skupoceni koncept koji nazalost previse dobar za tranzicionu srbiju u raljama marketinga.
Posted
skupoceni koncept koji nazalost previse dobar za tranzicionu srbiju u raljama marketinga.
svet.
Posted
vidi, da se razumemo, teshko da bih se sad lozila na makroe i dilere, mislim, ja sam sad gospodja koja placa porez i nema kad da visi po kst-u :lol: to 1 vreme je nepovratno proshlo. meni bi za nijansu bilo lakshe/lepshe/itd da je neka mladja ekipa nasledila tu prichu i nastavila da se bavi interesovanjima mladog sveta, donekle i u obrazovnom smislu
To je to...nije ni bilo za ocekivati da cemo dozivotno imati bioritam podesen prema Misku Bilbiji.Prosto, isteklo je vreme za onakav B92, jer smo u pokusaju da prezivimo godine tranzicije svi brzo pronasli bezbrojne alternative na internet radio stanicama; ja licno sam ih napustio jos dok je stari koncept kako-tako opstajao, smoren bezbrojnim reklamnim dzinglovima(koje vise nisu pravili kreativci devedesetdvojke); zamene sam pronalazio uglavnom na kanadskim stanicama - em ih razumem, em je tamo nocni program u moje radno vreme, kad najvise slusam radio.Samo sam se nadao da cemo svi lepse stariti, i mi i devedesetdvojka. Ne nalazim se vise u cinizmu prvoboraca koji sazaljivo gledaju na svu silu belih zuba bezmozgovica sto sijaju sa raznih formata Novog; necu da toj deci stojim na putu pakosnim komentarima i komparacijama njih i nas; mi smo stranci kojima razumevanje nije ni potrebno.Moze biti da je tuzno sto vise ne postoji neki radio svet koji ponovo mozemo nazvati našim. NRBG je najblizi tome, ali mi i on vise sluzi za skrivanje, nego za otkrivanje zanimljivih. Cudno je koliki smo frikovi tehnologije, ali nam ona nije pomogla da po skracenom postupku skupimo onaj dobri trip sa pocetaka nezavisnih produkcija. Mozda ipak potcenjujemo sopstvene demone.
Posted
ali oni nisu zeleli da stare s tobom :lol:
iju pa kako to da mi kazesh :cry:ccc, finoj gospoji ^_^
Posted
rekao si da je dobio, nije dobio.u racunici si uspeo da zaboravis novac koji je ulozen u renoviranje sto u efektivnom vremenu koriscenja (8 godina) daje potpuno drugaciju racunicu.rekoh, zgrada - kojoj ce trebati jedno dobro krecenje i poneki promenjeni pisoar ce uskoro biti na trzistu nekretnina pa cemo videti kojom brzinom ce biti rentirana i za koje pare.
A ti si zaboravio zasto je preseljenje u tu zgradu odlagano i sta je radjeno u preuredjenju te zgarde za emitovanje tv i radio programa nemoj se praviti tosa.Sve sto je "sredjeno" je radjeno po pitanju funkcionalnosti za jednu stvar (a i to je realno bila budzevina).Nece tu biti slucaj izlazi osiguravajuce drustvo -- ulazi banka ili neka druga firma koja posluje po kancelarijama.A nacin na koji je "omoguceno" da se to iznajmi je u sferi "vrlo povlascenog aranzmana"....
Posted

Nama gazza zapravo hoće da kaže da je taj sporazum povoljan po poreske obveznike, i da bi bilo dobro da je bilo i više takvih sporazuma sa drugim subjektima jer bi nam država bila bogatija, jel tako?

Posted (edited)

ne bih vas zadrzavao, pozovite i urednistvo velike srbije - i oni imaju svasta da dodaju o stetnosti ugovora po gradjanstvo, seljake i radnicku klasu. jebeni b92, okoristio se preko ledja naroda! :lol:

Edited by gazza1