Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Novak brani Srbiju na Vidovdan. Vimbldon je novi Cer...Nacoski double bill: Novak pa film...
Samo što Novak neće sutra igrati.
Posted
Ono što si ti napisao i ovo što je MP napisao su dve različite stvari...Jeste glupo i normalnom čoveku gadno, ali, opet kakve ta moronska reklama ima sa tvojom željom da Đoković izgubi?
A ko je rekao da su iste? Rekoh sta je mene jadnog snaslo.Ta moronska reklama je deo jednog paketa, a ja sam vise voleo da bagdatis pobedi nego da nole izgubi. Moracu da sacekam feda.
Posted
ja sam vise voleo da bagdatis pobedi nego da nole izgubi. Moracu da sacekam feda.
:frust: jebote sta sve ovde necu videti.sad je jos i novak peder jer 92ojka prenosi njegove meceve i pravi neke glupe reklame.njemu je izgleda jedini spas da biki napise a milutin rezira njegovu narednu reklamu
Posted

Водитељ на радију: "Мени другарица пукла 50 евра на Ејми. У ствари, није она него њен дечко... Односно очух, али добро то је исто." :isuse: Ова нова деветеседвојка је бастард Фокуса и Авале, настала тако што је неко од Кинеза наручио копију Прве, али да буде више шале и комике. Дно дна.

Posted
Hocemo gledanost i jebe nam se za drustveno osvescavanje je prilicno legitimna strategija.
Meni je ovaj rezon malo mazohisticki. Sta mene zabole da li ta strategija legitimna ili ne, nisam ja nosilac kapitala B92 da brinem o profitu. O njima rezonujem samo kao gledalac i ne osecam se duznim da gledam siru sliku u svetlu finansijskih interesa grckih gazdi. I kao gledalac valjda imam pravo da kazem da mi se obilato kenja od TV programa koji se sastoji od rieliti moronluka, reklama za lihvarske kredite i, kao slag na govnetu, klanjanju Noletovim velicanstvenim pobedama. Takav program je jebeno sranje i pre nego sto se prepuste tom valjanju u srpskim izlucevinama zelim prvo da cujem izvinjenje Verana Matica i njegovih ljudi za to sto su terali svoje slusaoce da zbog njih setaju po ledenoj kisi idu na policijske pendreke. Jeste, to sto pricam je nerealni idealizam, ali moralni dug je i dalje tu.A tu je i pitanje imovine, koju B92 nije kupio, nego dobio, od donacija za unapredjenje demokratije u Srbiji, i zahvaljujuci volji Dinkica da im da zgradu od 4.000 kvadrata da u zakup pod smejurima uslovima. Da li je to dato B92 da bi se time legitimno koristio nekakav grcki gazda?Legitimna strategija my ass.
Posted
Meni je ovaj rezon malo mazohisticki. Sta mene zabole da li ta strategija legitimna ili ne, nisam ja nosilac kapitala B92 da brinem o profitu. O njima rezonujem samo kao gledalac i ne osecam se duznim da gledam siru sliku u svetlu finansijskih interesa grckih gazdi. I kao gledalac valjda imam pravo da kazem da mi se obilato kenja od TV programa koji se sastoji od rieliti moronluka, reklama za lihvarske kredite i, kao slag na govnetu, klanjanju Noletovim velicanstvenim pobedama. Takav program je jebeno sranje i pre nego sto se prepuste tom valjanju u srpskim izlucevinama zelim prvo da cujem izvinjenje Verana Matica i njegovih ljudi za to sto su terali svoje slusaoce da zbog njih setaju po ledenoj kisi idu na policijske pendreke. Jeste, to sto pricam je nerealni idealizam, ali moralni dug je i dalje tu.A tu je i pitanje imovine, koju B92 nije kupio, nego dobio, od donacija za unapredjenje demokratije u Srbiji, i zahvaljujuci volji Dinkica da im da zgradu od 4.000 kvadrata da u zakup pod smejurima uslovima. Da li je to dato B92 da bi se time legitimno koristio nekakav grcki gazda?Legitimna strategija my ass.
+1
Posted (edited)
koju imovinu je B92 dobio?
aj da ne polemisemo o ovome, ispasce da sam od onih kojima smetaju strane donacije sa ciljem rusenja rezima. nezavisni mediji u Srbiji prakticno su ziveli od strane pomoci, daj da ne teramo mak na konac sada da li su od toga placane plate ili kupovane miksete.taj medij je rastao zahvaljujuci, pre svega, energiji slusalaca koji su nosili bedzeve sa logom B92 i vikali "B92! B92!" na demonstracijama. neka je sada sve sto je nastalo na taj nacin, sve sto je dobilo pravo da postoji i bude veliko zahvaljujuci politickim odlukama (ajde da se ne lazemo, dodela zgrade B92 bila je politicka odluka), odjednom postalo roba kojom se moze tek tako trgovati. to je taj kapitalizam valjda. ali bih voleo da neko jednom izadje i kaze "jeste, boli me kurac za to sto si ti vikao na demonstracijama i nosio moj bedz, napravio si dobar sound bite za dzingl, a dalje me ne zanimas. obogatio si me, a sada mrs, moram da pustam Noletove pobede i reklame za kredite". Edited by Marko M. Dabovic
Posted

taj medij je rastao - dok je rastao - zahvaljujuci energiji, veri, entuzijazmu i ljubavi ljudi koji su na njemu radili. podrska slusalaca je bila bitna ali je ona dozivljavana pre svega kao potvrda ispravnosti toga a ne kao nesto sto je B92 definisalo na nacin na koji pises. klasican primer ti je da je B92 svoju najbolju generaciju slusalaca preko noci izgubio negde pocev od leta 1991. kada je nastupio ogroman talas bekstva urbanog sveta iz beograda u inostranstvo. narednih meseci izgledalo je kao da B92 niko ne slusa, kontakt programi su usahli kao i feedback, ne racunajuci usplahirene babe i penzose.sve ostalo sto pises je previse neozbiljno za nekoga kao sto si ti.

Posted

a jebi ga, investirao sam dosta emocija u taj medij svojevremeno, ovaj danasnji program mi je malo noz u srcu.

Posted

a jbga, mozda su neki koji su ga pravili onakvim kakav je bio tada kada si ga voleo investirali jos vise.

Posted
a jbga, mozda su neki koji su ga pravili onakvim kakav je bio tada kada si ga voleo investirali jos vise.
to ne sporim uopste, daleko bilo
Posted (edited)
pa to je jasno, ali je otud (nash zajednichki) pad josh veci. i mi ga apstrahujemo (i pravdamo) kao odrasli ljudi, tako i treba.ali ja ne gledam novaka djokovica i necu uzeti stambeni kredit. pomozi bobe niti jedan drugi... i izgleda da nisam nichija ciljna grupa i o mene se niko nece otimati. chija bi ciljna grupa mogli da budemo mi koji smo obajatili uz b92? (pri tome dominantno mislim na radio)jeste, malo mi je gadno. al velika sam devojka, snaci cu se ^_^edip: a i nije me briga, ako cemo vrlo poshteno. zapravo me vishe nije briga. Edited by thermal bug
Posted (edited)
pa to je jasno, ali je otud (nash zajednichki) pad josh veci. i mi ga apstrahujemo (i pravdamo) kao odrasli ljudi, tako i treba.ali ja ne gledam novaka djokovica i necu uzeti stambeni kredit. pomozi bobe niti jedan drugi... i izgleda da nisam nichija ciljna grupa i o mene se niko nece otimati. chija bi ciljna grupa mogli da budemo mi koji smo obajatili uz b92? (pri tome dominantno mislim na radio)jeste, malo mi je gadno. al velika sam devojka, snaci cu se ^_^
e to pricam. a realno i sa editom se slazem. jedino ponekad provali nesto drugo, zaostalo iz nekih ranijih godina. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

A šta ako ja nisam od tog tipa slušalaca koji je nestao od leta '91? Šta od dokumenata i analiza treba da podnesem da bih komentarisao program jedne od televizija sa nacionalnom frekvencijom, na temi koja se bavi istom?