April Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 (edited) Vidovdan na B92film mars na drinu i djokovicnajavu spec. programa prate cuveni zvuci sa miksom inserata iz filma i noletovih poteza, npr. nole servira i top opaljuje, srbi pobedjuju neprijatelje, a nole se busa tri puta i grudi i srce junacko. Dabogda ispo vec u sledecem kolu, kad ga vec nije bagdatis pobedio. Steta.Ti bas imas trip na Novaka. Malo me podsecas na:edit: ovo nije Teacher Edited June 26, 2011 by April
hefaca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 da imam problem s djokovicem blejo bih na sportskim i drustvenim temama. pod uslovom da mislim da mi ga bleja moze resiti. problem su mediji i nebeska nacija koja misli da sad ceo svet menja sliku o srbiji, jer imamo noleta. nole je simpa dzibercic.
Rick.James Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 (edited) http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=06&dd=26&nav_category=167&nav_id=521466Obratite paznju na nesklad naslova i sadrzaja, ispada da RRA moze da zabrani emitovanje "Prve" u HR... :oEdit: napravili su edit... Edited June 26, 2011 by Rick.James
*edited by mod Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 da imam problem s djokovicem blejo bih na sportskim i drustvenim temama. pod uslovom da mislim da mi ga bleja moze resiti. problem su mediji i nebeska nacija koja misli da sad ceo svet menja sliku o srbiji, jer imamo noleta. nole je simpa dzibercic.Lozenje na Noelta na B92 je prilicno normalno jer im taj isti dize rejting. Simple as that.
hefaca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 onda je sve normalno... posebno histerija kad na nedeljnom nivou djoka podigne share za 1%...ako djoka ispadne ubrzo, hitno pozvati bojanica...jeftiniji je a dize za 10%... bar nek ne prodaju muda za bubrege
*edited by mod Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 onda je sve normalno... posebno histerija kad na nedeljnom nivou djoka podigne share za 1%...ako djoka ispadne ubrzo, hitno pozvati bojanica...jeftiniji je a dize za 10%... bar nek ne prodaju muda za bubregeA kakve ti to bubrege prodaju? Koliko sam ja primetio prilicno su jasni u smislu ko su i cime se bave. Novi vlasnici, nova programsak shema i cak i novi logo. Hocemo gledanost i jebe nam se za drustveno osvescavanje je prilicno legitimna strategija.
hefaca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ma i prva je jasno pustila colicev koncert i legitimno uz najavu vi koji necete biti na uscu mozete ekskluzivno na prvoj videti koncert zdravka colica. Nedostaje iz sarajeva. Legitimno je prva bila najgledanija u 9. Isto tako, b92 emituje sracku, samo i dalje je to b92 brend, sto menja potpuno smisao. Kao u slucaju prve.
Frank Pembleton Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja to cisto kao gledalac.Citam topic i kapiram sta pisete.Meni kao gledaocu upada u oci da su ovi iz sportske redakcije nevidjeno uplaseni.Ma oni se vataju za slamku, njima je ocigledno dodeljena uloga "kucnih ljubimaca" i ostavljeno im je da divljeju u studiju sve dok Djovak pobedjuje i dize rejting.I oni to , na zalost obilato koriste.
*edited by mod Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ma i prva je jasno pustila colicev koncert i legitimno uz najavu vi koji necete biti na uscu mozete ekskluzivno na prvoj videti koncert zdravka colica. Nedostaje iz sarajeva. Legitimno je prva bila najgledanija u 9. Isto tako, b92 emituje sracku, samo i dalje je to b92 brend, sto menja potpuno smisao. Kao u slucaju prve.B92 je prodat i koliko sam cuo jedva su se izborili da zadrze ime jer je i to moglo da bude promenjeno, pa mi nije jasno zasto se iscudjavas nad novom programskom shemom.Ovako isapde kao da su promenili ime u TV Pescanik a da im se program sastoji iskljucivo od Velikog Brata i Sporta.
Mp40 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Da li je neko video ovo govno sa Djokovicem/Marsem na drinu??? Ovo je bas prebolesno. Mislim, ionako ne citam vise ovde kenjkanja o tome gde je nesto staaari b92 i kako vas svaki dan razocaravaju slovnim greskama u tekstu u zadebljanju penisa ali ovo je bas naci, onako Vucelicevski!!!Jel to RTS 1991 ekipa sad preuzela malo?Novak brani Srbiju na Vidovdan. Vimbldon je novi Cer...Nacoski double bill: Novak pa film...
hefaca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ma bezi odavde i ne pominji da si to video. meni rekose da imam problem zdjokovicem. idem da se lecim.
radisa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ma bezi odavde i ne pominji da si to video. meni rekose da imam problem zdjokovicem. idem da se lecim.Ono što si ti napisao i ovo što je MP napisao su dve različite stvari...Jeste glupo i normalnom čoveku gadno, ali, opet kakve ta moronska reklama ima sa tvojom željom da Đoković izgubi?Dabogda ispo vec u sledecem kolu, kad ga vec nije bagdatis pobedio. Steta.I ne, niko ti nije rekao da se lečiš...I ne, nisam neki ljubitelj Đokovića, šta više ne volim tenis upšte, ali želeti nekome da uzgubi, zato što su neki idioti napravli kretenski spot, koristeći njega u tom spotu je, onako, malo bezveze...
copkillah Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nemoj tako, možda je Srđan Đoković izvršio pritisak na B92 da napravi takav spot
yolo Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Hocemo gledanost i jebe nam se za drustveno osvescavanje je prilicno legitimna strategija.da sacuvam, jednog dana ces da porastes. doduse, tada ces verovatno biti u nekim amerikama i sevace ti ti kurast za srbiju, ali nema veze, za slucaj da tada pocnes da dijaseris o stanju stvari u srbiju.
Recommended Posts