Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom...
da, nadajmo se da je lea kis u pitanju.^_^
Posted
ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom... :isuse: valjda neki red nalaže da se najpre dovedu Jovana i Srđan da dignu gledanost dizanju, ili kako se već zove ona smejurija od novog jutarnjeg programa...
Jbt, njihov jutarnji program je na nivou kosavinog. Njima bi i staka novkovic podigla kvalitet jutarnjeg.
Posted
ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom... :isuse: valjda neki red nalaže da se najpre dovedu Jovana i Srđan da dignu gledanost dizanju, ili kako se već zove ona smejurija od novog jutarnjeg programa...
Pa 1Jovana vec vodi jutarnji...Sta ocete Jovana2
Posted
439982-Royalty-Free-RF-Clip-Art-Illustration-Of-A-Cartoon-Black-And-White-Outline-Design-Of-A-Zombie-Rising-From-The-Grave.jpgmeni vise lici na ovo
Posted

misliš da će krenuti da vape za mmmoooozgooom? može i to. happy.gif

Posted (edited)

Sjajno! Ne znam da li ste primetili, ali Čeda je postao duhovit, svaki njegov nastup na TV-u prerasta u smehotres ... Obratite pažnju na njegove izlete iskričavog vica i dosetke ... I, naravno, posle Afrikanaca-kanibala, osoba nižeg rasta, muslimana i penzionera, na Čedin tapet dospeli su i Rusi ...

Edited by stoka
Posted
:isuse:Treba da joj odmah daju da vodi Debatu.
ne ukoliko se ne obavezu da ce je reprizirati dvostruko vishe, bar 7 puta dnevno!
Posted
ne ukoliko se ne obavezu da ce je reprizirati dvostruko vishe, bar 7 puta dnevno!
Ja bih dodao jo sneke uslove, ali oni su vise za sramim se priznati topik...
Posted

Ovi sad gaze po Coli ko po Ejmi prosle nedelje...Nadam se da nece da izmalerisu, ne sto me briga nego sto ce onda da se pise o tome nadugacko i nasiroko...

Posted

Vidovdan na B92film mars na drinu i djokovicnajavu spec. programa prate cuveni zvuci sa miksom inserata iz filma i noletovih poteza, npr. nole servira i top opaljuje, srbi pobedjuju neprijatelje, a nole se busa tri puta i grudi i srce junacko. Dabogda ispo vec u sledecem kolu, kad ga vec nije bagdatis pobedio. Steta.

Posted
Vidovdan na B92film mars na drinu i djokovicnajavu spec. programa prate cuveni zvuci sa miksom inserata iz filma i noletovih poteza, npr. nole servira i top opaljuje, srbi pobedjuju neprijatelje, a nole se busa tri puta i grudi i srce junacko. Dabogda ispo vec u sledecem kolu, kad ga vec nije bagdatis pobedio. Steta.
To što je B92 postao nacionalno osvešćen i juri gledanost pa pravi takve gluposti da bi privukao nacionalo ustreptale, ne bi trebalo da se tiče Đokovića, niti njegovog nastupa...To što su srpski mediji uleteli u neki Đoković bandwagon je najmanje problem tog Đokovića...
Posted

Cini mi se da je DJokovic paravan iza koga se neke druge igre igraju.

Posted
Cini mi se da je DJokovic paravan iza koga se neke druge igre igraju.
Erm... brate.
Posted

Ja to cisto kao gledalac.Citam topic i kapiram sta pisete.Meni kao gledaocu upada u oci da su ovi iz sportske redakcije nevidjeno uplaseni.Isto pocelo je,ima tome vise meseci, neverovatno akcentovanje reci. Pa kad to spojim vidim da su u pravu svi koji kazu da se vrsi totalno zatiranje nekog identiteta b92.O sadrzini necu da govorim ko to ne vidi onda nista.