hattori Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom...da, nadajmo se da je lea kis u pitanju.^_^
Hamlet Strašni Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom... valjda neki red nalaže da se najpre dovedu Jovana i Srđan da dignu gledanost dizanju, ili kako se već zove ona smejurija od novog jutarnjeg programa...Jbt, njihov jutarnji program je na nivou kosavinog. Njima bi i staka novkovic podigla kvalitet jutarnjeg.
Frank Pembleton Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom... valjda neki red nalaže da se najpre dovedu Jovana i Srđan da dignu gledanost dizanju, ili kako se već zove ona smejurija od novog jutarnjeg programa...Pa 1Jovana vec vodi jutarnji...Sta ocete Jovana2
Joshua Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 misliš da će krenuti da vape za mmmoooozgooom? može i to.
stoka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 (edited) Sjajno! Ne znam da li ste primetili, ali Čeda je postao duhovit, svaki njegov nastup na TV-u prerasta u smehotres ... Obratite pažnju na njegove izlete iskričavog vica i dosetke ... I, naravno, posle Afrikanaca-kanibala, osoba nižeg rasta, muslimana i penzionera, na Čedin tapet dospeli su i Rusi ... Edited June 23, 2011 by stoka
gospa buba Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 :isuse:Treba da joj odmah daju da vodi Debatu.ne ukoliko se ne obavezu da ce je reprizirati dvostruko vishe, bar 7 puta dnevno!
Hamlet Strašni Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 ne ukoliko se ne obavezu da ce je reprizirati dvostruko vishe, bar 7 puta dnevno!Ja bih dodao jo sneke uslove, ali oni su vise za sramim se priznati topik...
Frank Pembleton Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ovi sad gaze po Coli ko po Ejmi prosle nedelje...Nadam se da nece da izmalerisu, ne sto me briga nego sto ce onda da se pise o tome nadugacko i nasiroko...
hefaca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Vidovdan na B92film mars na drinu i djokovicnajavu spec. programa prate cuveni zvuci sa miksom inserata iz filma i noletovih poteza, npr. nole servira i top opaljuje, srbi pobedjuju neprijatelje, a nole se busa tri puta i grudi i srce junacko. Dabogda ispo vec u sledecem kolu, kad ga vec nije bagdatis pobedio. Steta.
radisa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Vidovdan na B92film mars na drinu i djokovicnajavu spec. programa prate cuveni zvuci sa miksom inserata iz filma i noletovih poteza, npr. nole servira i top opaljuje, srbi pobedjuju neprijatelje, a nole se busa tri puta i grudi i srce junacko. Dabogda ispo vec u sledecem kolu, kad ga vec nije bagdatis pobedio. Steta.To što je B92 postao nacionalno osvešćen i juri gledanost pa pravi takve gluposti da bi privukao nacionalo ustreptale, ne bi trebalo da se tiče Đokovića, niti njegovog nastupa...To što su srpski mediji uleteli u neki Đoković bandwagon je najmanje problem tog Đokovića...
bergasa19 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cini mi se da je DJokovic paravan iza koga se neke druge igre igraju.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cini mi se da je DJokovic paravan iza koga se neke druge igre igraju.Erm... brate.
bergasa19 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja to cisto kao gledalac.Citam topic i kapiram sta pisete.Meni kao gledaocu upada u oci da su ovi iz sportske redakcije nevidjeno uplaseni.Isto pocelo je,ima tome vise meseci, neverovatno akcentovanje reci. Pa kad to spojim vidim da su u pravu svi koji kazu da se vrsi totalno zatiranje nekog identiteta b92.O sadrzini necu da govorim ko to ne vidi onda nista.
Recommended Posts