Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Da li se hoda po dnu ili jos treba da se tone da bi se ono dotaklo?Karadzic vise puta demonstrirao ovaj smajli :isuse: ....

Posted

tupavi karadzic ne ume da se posere na 'smrt drzavi', argument kojim vitla mladjani seseljev buzdovan,objasnjenjem o prisutnosti anarhista na gej paradi.:isuse:

Posted

Hattori ni meni nije jasno da covek ima kao argument smrt drzavi.Pa u normalnim drzavama to je skoro isto kao smrt komarcima(ko zna mozda ima klub koji se bori za zastitu komaraca).

Posted
tupavi karadzic ne ume da se posere na 'smrt drzavi', argument kojim vitla mladjani seseljev buzdovan
tragedija je sto se srbija vukla kroz devedesete daveci se u argumentima slicne tezine
Posted
Hattori ni meni nije jasno da covek ima kao argument smrt drzavi.Pa u normalnim drzavama to je skoro isto kao smrt komarcima(ko zna mozda ima klub koji se bori za zastitu komaraca).
U, bemti, al' se sve izokrenulo naopačke. Pa, mi se u Titino zlatno doba kolektivno borili zaodumiranje države, tako nam pisalo u programu, a ovaj špiconja zapeo za državu k'o da bi bez njeizgubio seksualni identitet. :blink:
Posted

Ova emisija bi mogla da se zove mars zamenjenih teza.

Posted

Meni do jaja ovaj pbp glede srpske Ejmi™ što se ovih dana može pratiti na b92 sajtu. Ceci uskoro narukvica, Ceca danas dobija narukvicu, Ceca dobila narukvicu.

Posted (edited)
Meni do jaja ovaj pbp glede srpske Ejmi™ što se ovih dana može pratiti na b92 sajtu. Ceci uskoro narukvica, Ceca danas dobija narukvicu, Ceca dobila narukvicu.
htedoh isto da primetim. ali, eto, isplati im se- ja im, budala, uvek doniram +1 klik da se donerviram.a onda pređem na čitanje komentara... laugh.gifmada, ovaj je skroz dobar
Molim sve televizije sa nacionalnom frekvencijom da u gornji levi ugao stave broj koji označava koliko je dana ostalo do stavljanja narukvice, da slučajno ne smetnemo sa uma tu činjenicu.(gogi, 22. jun 2011 11:55)
sad tek primetih da se tip verovatno zeznuo, pa umesto skidanja stavio stavljanje, ali ideja je nonetheless carska- da stoji u gornjem levom ko vazdušna opasnost onomad. Edited by Joshua
Posted
htedoh isto da primetim. ali, eto, isplati im se- ja im, budala, uvek doniram +1 klik da se donerviram.a onda pređem na čitanje komentara... laugh.gifmada, ovaj je skroz dobarsad tek primetih da se tip verovatno zeznuo, pa umesto skidanja stavio stavljanje, ali ideja je nonetheless carska- da stoji u gornjem levom ko vazdušna opasnost onomad.
Nemojte da se folirate, garantujem da većina vas mašta da lično stavi Ceci ... narukvicu (tačnije: nanogicu). Grickanje nožnih prstiju i lizanje cecinog stopala pre stavljanja iste ...
Posted

za larssona ne znam, ali mene si 100% provalio. :blush:

Posted

Nole zajebao :( mora to brže, jače i bolje, četničkije, da se tako izrazim angry.gif 26 sati dnevno tenis na svim kanalima, reklame za margarin, sokove, Pampers, uloške, vode, alkohol, tariguz, sve. Po 2 velika stilizovana krsta u obliku Noleta da se stave na svaki granični prelaz, škole i bolnice pretvoriti u teniske centre, snimiti spot kako se Nole i Ejmi valjaju u sopstvenim peglama ispred hrama Sv. Save, dok Đule svira Smoke on the Water na guslama u obliku reketa.Toliko ga plaćamo, a on šalje slike niske rezolucije u svet.

Posted (edited)

:isuse:Treba da joj odmah daju da vodi Debatu.

Edited by Nesh
Posted

ako bi se kojim slučajem pokazalo kao istinito, to bi zaista bilo previše, ali ne verujem, tekst nema veze sa životom...

Da se vest krije i da se pregovori vode u tajnosti potvrdila nam je i PR TV B92 Aleksandra Berić koja nije želela mnogo da polemiše o ovoj vesti:- To nije tačno.
:isuse: valjda neki red nalaže da se najpre dovedu Jovana i Srđan da dignu gledanost dizanju, ili kako se već zove ona smejurija od novog jutarnjeg programa...