kud_genijalci Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ne znam sta je Ostojicu trebalo da na B92 govori protiv njih, ali mi je nekako drago sto je pomenuo emisiju sa Cavoskim. Takodje ne znam da li je do mene, ali Pirocanac svakim svojim govorom uspeva da mi se jos vise smuci. Trenutno je repriza na info kanalu, ako ima jos mazohista mogu gledati.Taj Piroćanac je "geopolitički analitičar" (koji duva u istu tikvu s Drecunom), s tim da Piroćanac svaki put mora da ispolji divljenje prema izraelskoj tajnoj službi i njenim metodama obračuna s izdajničkim novinarima i da da na znanje kako je on "povezan tamo gde treba".
Milosh76 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 DEBATA : Zasto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? Ili tako neka formulacija teme.Gosti: Marko Karadzic, Jovan Maric, Aleksandar Milutinovic iz SRS i Jelena Karleusa Ajd ova trojica jos i imaju sta da kazu, ali otkad je JK neko ko se pita za misljenje o ovako ozbiljnoj temi? Razumem kad je bio VB, ali zasto sada?
Frank Pembleton Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Morace oni opet da se izvinjavaju, vidim ja.... ;)
Hella Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 otkad je JK neko ko se pita za misljenje o ovako ozbiljnoj temiotkad si ti neko ko se pita za mišljenje o JK?
korindjar Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 mafijaške kurve su oduvek bile najiskreniji borci za ljudska prava
vinska musica Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Hebem ti televiziju na kojoj je ceo dan danas prva vest kako će Ceca verovatnosledeće nedelje da stavi kućne bukagije.
yolo Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 otkad si ti neko ko se pita za mišljenje o JK?slaninaru, uzo si mi rec iz usta. imas tokene za 10 besplatnih ulazaka na smrdljivi balkan, pozovi se na mene.JK je najjaci intelektualac i filozof moderne srbije.
čekmeže Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kakva opčinjenost Vimbldonom...slušam sad prognozu i kažu najviša dnevna 19. Šta jebote...onda sam ukapirao da pričaju o Londonu.
ilegalac Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kakva opčinjenost Vimbldonom...slušam sad prognozu i kažu najviša dnevna 19. Šta jebote...onda sam ukapirao da pričaju o Londonu.I ja sam se upecao :)
Hamlet Strašni Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Covece kakav sastav gostiju :isuse:Karleusa, marko karadzic, martimovic srs i jovan maricA ivana k doterana kao za novaka.Tema gej paradaby tapatalk
Caligula Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 (edited) Upravo sam skapirao sta me pali kod Ivane Konstantinovic. Mislio sam da je porcelanski ten, ali mosha: lozim se na njenu guskastost :wub:bogo moj, kakva emisija Karadzic jedini normalan u citavom studiju, uz mozda pokojeg kamermana.edit: by tapatalk Edited June 20, 2011 by CowBoy
steins Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 (edited) Upravo sam skapirao šta me pali kod Jovana Marića. Ništa. emisija je cirkus, ko i obično. Ukinuti ovakav format pod hitno.PS mada je mladi vadikal onako, sexy ...a Karleuša pod hitno da pokaže sise i uzme onaj šareni barjak u ruke. Edited June 20, 2011 by steins
Recommended Posts