Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Ili im se posereš na špijunku i obrišeš dupe o svoju nogu.

Posted
Aj lepo priznaj da nas ložiš! Ovo što si opisala je dno i na Radio Milevi.
Na žalost, stvarno su to uradili.Mada, oni me manje iritiraju od individue zvane Ana Raca i emisije zvane "Full (Fool?) kontakt".Brakus u ženskom izdanju.Užas!Ali šta mogu, prisiljen sam to da slušam, jer mi je diša "sucker for B92", a meni uvalili da budem u istoj prostoriji sa njim...
Posted (edited)
A nije loše ni kad ispremeštaš otirače stanarima.
ne bi covek nikad reko koliko se ljudi emotivno vezu za svoje prljave krpeljondze otirace dok to ne uradis :lol: pokusam da slusam, al ne mogu da podnesem seljacke fazone muskog voditelja. on je zvezda programa. cujem kroz etar da je i ovoj mucenici sto je s njim, a ona je pristojna to sto ja uvatim, neprijatno kad ovaj pocne da bude duhovit, da glumi i price viceve, imitira akcente... ljakse. srecom uvek covek moz da iskljuci radio. Edited by darling
Posted

Taj muski je uvek bio neinteresantan, a od skoro kao da je pusten s lanca u svojoj gluposti. Izgleda da je nova uprava izabrala njega da bude glavna perjanica humora jutarnjeg programs, posto je covek do sad bio samo smor, a sad je i lud u razmahivanju tog svog nemustog smisla za humor. Skoro sam jutarnji program uhvatila u kolima i covek je nasiroko usao u objasnjavanje kako u Beogradu za 50 eura mozes da iznajmis jebarnik (tim istim recima), obavis radnju i ides kuci, sto je narocito zgodno onima sto zive sa roditeljima. Jebarnici su inace ovi stanovi sto se iznajmljuju kratkorocno. Ostali u studiju su se smejuljili lucidnosti njegovog humora, kikiki rekao je psovku usred mejnstrim programa koji ide u pola devet ujutru.

Posted
Udala se Roksicestitam!
Neeeeeeeee!!!!! :cry:Ps: a jel ona nije već bila udata za onog bolida što je vodio MBS1?
Posted (edited)
u Beogradu za 50 eura mozes da iznajmis jebarnik (tim istim recima), obavis radnju i ides kuci, sto je narocito zgodno onima sto zive sa roditeljima
au. neverovatno je kakve se stvari sve mogu čuti u programu, ali to nije samo odraz voditeljske nekulture, nego uobičajene svakodnevice. odraz kaže: nekada se za te pare moralo raditi skoro četiri godine, a sada ih klinci koji žive od roditeljskih primanja - spraše na pola sata kopulativne razonode! strašno je koliko ljudi ne vide širu sliku u detaljima koji nesumnjivo dokazuju da se u srbiji u svakom pogledu živi sve bolje. :thumbsup: Edited by Hella
Posted

Svakodnevicu cini i niz drugih fizioloskih radnji, od kojih javnost sigurno nije zainteresovana za detalje nijedne (mozda ima neko da ga zanima, ali za to postoji specijalizovan program, a ne jutarnji), narocito u situaciji kad voditelj nema ni vestinu ni britkost da izvuce ni mnogo benignije fore, a kamoli da koketira sa necim sto ga, ako za mrvu promasi, neminovno vodi u banalnost i izazivanje transfera neprijatnosti kod slusaoca. A od slusaoca valjda hoce da dobiju slusanost, a ne sazaljenje.

Posted
A, ne, ne... Terenska akcija je prava stvar. Odeš na poslednji sprat i kreneš redom da zvoniš, i tako dok trčiš čuješ kako se otvaraju vrata i komšije psuju.
da, znam, to si radio kad si bio kod mene.
Ili pljunes na gelender
ne, bolje je da zalepis nesto slinavo pod gelender, da se ne vidi. a onaj ko klizi rukom po njemu ce se svejedno umazati. e da, dobra je i fora ako imas zeca- spustis ga u korpi na komsijinu terasu, i on pobrsti svo cvece. pa ga namamis nazad u korpu sargarepom i podignes gore. komsijina faca kad vidi pustos- prajsles.
Posted (edited)
e da, dobra je i fora ako imas zeca- spustis ga u korpi na komsijinu terasu, i on pobrsti svo cvece. pa ga namamis nazad u korpu sargarepom i podignes gore. komsijina faca kad vidi pustos- prajsles.
Sličan efekat postigneš i ako korpom spustiš mačora, da pridavi komšijinog kanarinca. Doduše, onda izađe malo skuplje, jer umesto šargarepe u korpu treba da ubaciš džigericu... Edited by Quizmaster
Posted
U što Godfra ima dobre nogice
Kad smo kod nogica, jel gledao neko kako remzi sprema jagnjeće potkolenice? :Hail:
Posted

Zdravko Č. sledeće nedelje gost na Radiju.