henrik larsson Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Ili im se posereš na špijunku i obrišeš dupe o svoju nogu.
Crepajac Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Aj lepo priznaj da nas ložiš! Ovo što si opisala je dno i na Radio Milevi. Na žalost, stvarno su to uradili.Mada, oni me manje iritiraju od individue zvane Ana Raca i emisije zvane "Full (Fool?) kontakt".Brakus u ženskom izdanju.Užas!Ali šta mogu, prisiljen sam to da slušam, jer mi je diša "sucker for B92", a meni uvalili da budem u istoj prostoriji sa njim...
darling Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) A nije loše ni kad ispremeštaš otirače stanarima. ne bi covek nikad reko koliko se ljudi emotivno vezu za svoje prljave krpeljondze otirace dok to ne uradis pokusam da slusam, al ne mogu da podnesem seljacke fazone muskog voditelja. on je zvezda programa. cujem kroz etar da je i ovoj mucenici sto je s njim, a ona je pristojna to sto ja uvatim, neprijatno kad ovaj pocne da bude duhovit, da glumi i price viceve, imitira akcente... ljakse. srecom uvek covek moz da iskljuci radio. Edited June 9, 2011 by darling
Isis Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Taj muski je uvek bio neinteresantan, a od skoro kao da je pusten s lanca u svojoj gluposti. Izgleda da je nova uprava izabrala njega da bude glavna perjanica humora jutarnjeg programs, posto je covek do sad bio samo smor, a sad je i lud u razmahivanju tog svog nemustog smisla za humor. Skoro sam jutarnji program uhvatila u kolima i covek je nasiroko usao u objasnjavanje kako u Beogradu za 50 eura mozes da iznajmis jebarnik (tim istim recima), obavis radnju i ides kuci, sto je narocito zgodno onima sto zive sa roditeljima. Jebarnici su inace ovi stanovi sto se iznajmljuju kratkorocno. Ostali u studiju su se smejuljili lucidnosti njegovog humora, kikiki rekao je psovku usred mejnstrim programa koji ide u pola devet ujutru.
mojo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Udala se Roksicestitam!Neeeeeeeee!!!!! :cry:Ps: a jel ona nije već bila udata za onog bolida što je vodio MBS1?
Hella Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) u Beogradu za 50 eura mozes da iznajmis jebarnik (tim istim recima), obavis radnju i ides kuci, sto je narocito zgodno onima sto zive sa roditeljimaau. neverovatno je kakve se stvari sve mogu čuti u programu, ali to nije samo odraz voditeljske nekulture, nego uobičajene svakodnevice. odraz kaže: nekada se za te pare moralo raditi skoro četiri godine, a sada ih klinci koji žive od roditeljskih primanja - spraše na pola sata kopulativne razonode! strašno je koliko ljudi ne vide širu sliku u detaljima koji nesumnjivo dokazuju da se u srbiji u svakom pogledu živi sve bolje. Edited June 9, 2011 by Hella
Isis Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Svakodnevicu cini i niz drugih fizioloskih radnji, od kojih javnost sigurno nije zainteresovana za detalje nijedne (mozda ima neko da ga zanima, ali za to postoji specijalizovan program, a ne jutarnji), narocito u situaciji kad voditelj nema ni vestinu ni britkost da izvuce ni mnogo benignije fore, a kamoli da koketira sa necim sto ga, ako za mrvu promasi, neminovno vodi u banalnost i izazivanje transfera neprijatnosti kod slusaoca. A od slusaoca valjda hoce da dobiju slusanost, a ne sazaljenje.
Miralem Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A, ne, ne... Terenska akcija je prava stvar. Odeš na poslednji sprat i kreneš redom da zvoniš, i tako dok trčiš čuješ kako se otvaraju vrata i komšije psuju. da, znam, to si radio kad si bio kod mene.Ili pljunes na gelenderne, bolje je da zalepis nesto slinavo pod gelender, da se ne vidi. a onaj ko klizi rukom po njemu ce se svejedno umazati. e da, dobra je i fora ako imas zeca- spustis ga u korpi na komsijinu terasu, i on pobrsti svo cvece. pa ga namamis nazad u korpu sargarepom i podignes gore. komsijina faca kad vidi pustos- prajsles.
Quizmaster Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 (edited) e da, dobra je i fora ako imas zeca- spustis ga u korpi na komsijinu terasu, i on pobrsti svo cvece. pa ga namamis nazad u korpu sargarepom i podignes gore. komsijina faca kad vidi pustos- prajsles.Sličan efekat postigneš i ako korpom spustiš mačora, da pridavi komšijinog kanarinca. Doduše, onda izađe malo skuplje, jer umesto šargarepe u korpu treba da ubaciš džigericu... Edited June 10, 2011 by Quizmaster
morgen Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 U što Godfra ima dobre nogiceKad smo kod nogica, jel gledao neko kako remzi sprema jagnjeće potkolenice?
notenoughreasonsforclaire Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Zdravko Č. sledeće nedelje gost na Radiju.
Recommended Posts