beatakeshi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ovo mjoneovo ("jad i beda od televizije") može da se iskoristi za epitaf Novoj B92
Joshua Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 veljo, sadisto! ne možeš napisati nešto tipa "čudesni sako" i ne zakačiti barem sliku revera!
Frank Pembleton Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 veljo, sadisto! ne možeš napisati nešto tipa "čudesni sako" i ne zakačiti barem sliku revera! Nau vaching...
Tihajeza Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 voditelji jutarnjeg na radiju:-hajde da zezamo nekog preko telefona!-hajde!-koji ćemo broj?-333...-14...56-(zvoni)... halo jel to vlada?-ne, pogrešili ste, ovde mile.-(prekidaju vezu)...buahahahahahažao mi ih koliko je njima tek dosadno.
hazard Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a, ovaj, je l ti to ozbiljno, oni su zapravo okrenuli neki random broj na jutarnjem programu?
Tihajeza Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 i ja sam očekivala da se javi neko ko će nešto da reklamira direktno u programu, neka firma, neki zakupljen termin, ali ne, zbunjeni lik se javio i ovi se siti nasmejaše.i da, rekli su ceo broj.
teacher Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 i ja sam očekivala da se javi neko ko će nešto da reklamira direktno u programu, neka firma, neki zakupljen termin, ali ne, zbunjeni lik se javio i ovi se siti nasmejaše.i da, rekli su ceo broj.frapiran sam
Miralem Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) i ja sam očekivala da se javi neko ko će nešto da reklamira direktno u programu, neka firma, neki zakupljen termin, ali ne, zbunjeni lik se javio i ovi se siti nasmejaše.i da, rekli su ceo broj.mogu ja da im prodam neke fore. i sam sam zvao i zamajavao ljude kad sam imao 8 godina. oni se jave, a ja im pustim muziku, hahahaha. zatim sam sa terase gadjao prolaznike tresnjama, palio lupom bube, gnjavio macke... ma, da popunis ceo program.e da,mala digresija: el nije tvoja sestra trebala da mi se javi? Edited June 9, 2011 by Miralem
duma Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 i ja sam očekivala da se javi neko ko će nešto da reklamira direktno u programu, neka firma, neki zakupljen termin, ali ne, zbunjeni lik se javio i ovi se siti nasmejaše.i da, rekli su ceo broj.Aj lepo priznaj da nas ložiš! Ovo što si opisala je dno i na Radio Milevi. Ako su stvarno spali na to, bolje je da emituju želje, čestitke i pozdrave. Naravno naručivale bi se samo urbane stvari(Lukas, Joksimović, Samardžić ...). Stranjska muzika i slične gluposti bi išle iza ponoći, kako to već dolikuje.
Quizmaster Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 (edited) mogu ja da im prodam neke fore. i sam sam zvao i zamajavao ljude kad sam imao 8 godina. oni se jave, a ja im pustim muziku, hahahaha. zatim sam sa terase gadjao prolaznike tresnjama, palio lupom bube, gnjavio macke... ma, da popunis ceo program.A, ne, ne... Terenska akcija je prava stvar. Odeš na poslednji sprat i kreneš redom da zvoniš, i tako dok trčiš čuješ kako se otvaraju vrata i komšije psuju. A nije loše ni kad ispremeštaš otirače stanarima. Mogućnosti su beskrajne za maštovite... Edited June 9, 2011 by Quizmaster
Кристофер Лумумбо Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 nije lose ni kada se vracas kuci pijan pa se komsijama ispisas na kvaku.
Recommended Posts