Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
televizija je prevaziđen koncept, internet rula.a i televizori su sada tanki pa ne možeš ni milje da postaviš kako valja. angry.gif
ваљда може ко неки скринсејвер? миље двајеспрвог века :D
Posted

Jbte prilog u vestima kako je do jaja ziveti u 10 kvm :isuse: :isuse: BTW scenografija za vresti je potpuni promasaj, punktovi nefunksionalni, oni monitori iza voditelja prenisko, voditelj za sport mora da pazi na pantalone...Senke se baskare svuda....Jbga znam da je privremeno ali...

Posted
zaboravih na cnn-ovu anketu prema kojoj preko 60% amerikanaca misli da je bin laden vec u paklu.
Ne mož' da bude u paklu, već samo u džehenemu. :)
Posted (edited)
Jbte prilog u vestima kako je do jaja ziveti u 10 kvm :isuse: :isuse: BTW scenografija za vresti je potpuni promasaj, punktovi nefunksionalni, oni monitori iza voditelja prenisko, voditelj za sport mora da pazi na pantalone...Senke se baskare svuda....Jbga znam da je privremeno ali...
mislim da više nije privremeno, od juče emituju vesti iz tog novog, dugo najavljivanog studija.meni najviše bode oči ta ljubičasta boja, nekako mi ne ide uz informativni program. Edited by mr@ki
Posted
mislim da više nije privremeno, od juče emituju vesti iz tog novog, dugo najavljivanog studija.meni najviše bode oči ta ljubičasta boja, nekako mi ne ide uz informativni program.
...pa privremeno do ..recimo septembra kada ce ih spoje sa starijim bratom...
Posted (edited)
...pa privremeno do ..recimo septembra kada ce ih spoje sa starijim bratom...
a ok, nismo se razumeli onda. mislio sam da misliš na onaj privremeni studio koji je bio u opticaju zadnje dve-tri nedelje.daj neki detalj o tom potencijalnom spajanju za nas sa jeftinijim ulaznicama. spajanje u kom smislu, selidba u prostorije Prve ili nešto drugo? Edited by mr@ki
Posted

Jel ima neko rejtinge emisija B92? btw sa Cecom su preterali!

Posted (edited)
a ok, nismo se razumeli onda. mislio sam da misliš na onaj privremeni studio koji je bio u opticaju zadnje dve-tri nedelje.daj neki detalj o tom potencijalnom spajanju za nas sa jeftinijim ulaznicama. spajanje u kom smislu, selidba u prostorije Prve ili nešto drugo?
Pa isti je gazda, njima nominalno istice zakup zgrade u kojoj su tako da ce oni lagano "u sumu" tj. u prostor gde je Prva...E da nijemojedapricamotometm Edited by veljaGB
Posted
Pa isti je gazda, njima nominalno istice zakup zgrade u kojoj su tako da ce oni lagano "u sumu" tj. u prostor gde je Prva...E da nijemojedapricamotometm
vidim da nije na tebi da to pricas, hoces da kazes da ce b92 i "1" da budu pod istim krovom i pod istim gazdom?
Posted (edited)

vec jesu pod istim gazdom izvesni Minos Kirjaku, a za krov jos nije izvesnoedit:kakav transfer neprijatnosti na radiju "Sat sa Kuburom"

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
edit:kakav transfer neprijatnosti na radiju "Sat sa Kuburom"
+1frizerski salon.
Posted
edit:kakav transfer neprijatnosti na radiju "Sat sa Kuburom"
јуче нека женска, емисија о 80-годишњици рођења зорана радмиловића, реците шта мислите о зорану радмиловићу за 60 секунди :isuse: после ми коалициЈони каже, такав је концепт емисије. одличан концепт, доћи ће они и до - имате минут да кажете шта мислите о стивену хокингу. на крају, шта има и да се прича :fantom:
Posted
vec jesu pod istim gazdom izvesni Minos Kirjaku, a za krov jos nije izvesnoedit:kakav transfer neprijatnosti na radiju "Sat sa Kuburom"
Bice kubura do jaja kad krenu novi voditelji jutarnjeg na TV-u....Bice spektakularno garant!
Posted (edited)

^^to je izgleda neki jednougao. ne moze biti gluplji od dvougla.jel ide dvougao jos uvijek?

Edited by morgana