korindjar Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 nalozen, u brzini, energican, recit i onda u tom furioznom ritmu najavljuje 'manic monday' od bangles-ica.nas cuko, ljubi ga ppp.eh, meni je delovalo kao neinventivno otaljavanje
Mp40 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 imaju meteoroloski hit u novoj semi B92 Odlicno je. Ona mala se uvatila za granu ko da, bozemeprosti, sere u sumi i izvestava... Dobar je taj Fore & Fazoni, vesti iz nesvesti fazon saopstavanja vremena!CUka nisam sluso, bice valjda potkast?
hefaca Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 nove vesti b92 su negde izmedju exploziva i exkluziva, dakle inkluziv...20 i neki minut cece, 5 minuta shakire sobavstenjem da i sapnjin sin i dimitrijeviceva cerka hitaju kareni, 10 minuta djokovica i na kraju selj hit u vremenskoj prognozi...u kakvo djubre se pretvara b92...
Lezilebovich Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 nove vesti b92 su negde izmedju exploziva i exkluziva, dakle inkluziv...20 i neki minut cece, 5 minuta shakire sobavstenjem da i sapnjin sin i dimitrijeviceva cerka hitaju kareni, 10 minuta djokovica i na kraju selj hit u vremenskoj prognozi...u kakvo djubre se pretvara b92...upravo tako. Juče gledam, analiziraju koliki bi kredit morala Ceca da uzme i pod kojim uslovima bi to bilo moguće i to traje i traje i traje ...
Eraserhead Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Pa jasno je da je onaj koncept B92 pukao i da nove gazde oće gledanost i to je to.
gospa buba Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Pa jasno je da je onaj koncept B92 pukao i da nove gazde oće gledanost i to je to.па јасно је да је пукао, кад су хтели исто то, али да се не зове сељачење него критичка анализа друштвеног тренутка, кад год неко примети.шта сада имамо да гледамо ако хоћемо да гледамо озбиљну телевизију/рејдиоу? имамо ли?
gospa buba Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 internet.знам, али шта на интернету?ја и даље, по навици, мада све ређе, куцам б92.нет, и онда пливам између живота, лењих нерадника и бесмислица и ужасно се нервирам и видим да ми ни то не треба...
Parsons Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 ја и даље, по навици, мада све ређе, куцам б92.нет, и онда пливам између живота, лењих нерадника и бесмислица и ужасно се нервирам и видим да ми ни то не треба...i ja sve isto + seks. i shvatam da nema dobrog domaceg news portala ili..?
najgori Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 (edited) nema ozbiljne televizije.prosle nedelje sam na bbc worldu saznao da je zracenje u cernobilju jednako eksploziji 90 atomskih bombi. to je zato sto su sve atomske bombe iste i isto zrace.u istom prilogu je objasnjeno da se posetilac cernobilju tokom jednog dana izlaze radijaciji kao stjuardesa u avionu. stjuardesa na letu preko atlantika, stjuaredesa na letu beograd-tivat, stjuardesa tokom radnog veka od 10 godina, 20 godina, koga boli 'rac.edit:zaboravih na cnn-ovu anketu prema kojoj preko 60% amerikanaca misli da je bin laden vec u paklu. Edited May 10, 2011 by najgori
gospa buba Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 i ja sve isto + seks. i shvatam da nema dobrog domaceg news portala ili..?добро, шекс секс се подразумева, ако ти не искочи нови и унапређени начин наплате пореза, поштенији него икад, онда следује шта ко коме и под којим условима и како се то одражава на положај планете у космосу...
aram Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 sto se tice news portala, ja odavno sebi lepo sredio portal naslovi.net i to mi je dosta.pitao ovde vise puta, zna li neko neki slican portal u Hrvatskoj i/ili BiH?
Ted Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 televizija je prevaziđen koncept, internet rula.a i televizori su sada tanki pa ne možeš ni milje da postaviš kako valja.
Recommended Posts