Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
nego, trenutno na b92 vincent cassel igra ulogu života.
ne razumem. šejtan je išao na kanalu 9 sinoć.
Posted (edited)

Upravo su stavili na naslovnu stranu sajta, pod temom "putovanja", sledeci naslov: "Najveći napadi Al Kaide u svetu". :isuse:

Edited by Rick.James
Posted

Je li se to Dule Glavonja vratio na B92, učini mi se da sam pred današnje vesti u 4 čuo njegov glas u najavi filma?

Posted

Mislim da je to glas D.Kostica urednika filmskog&serijskog :unsure:

Posted
Postavljanje sata uz inserter je jedan od najglupljih trendova koji su se zapatili na ovdasnjim TV postajama
Nisu te izneverili , vratili sat....
Posted

Cuko ce da sarani i ovo sto je ostalo od radija.

Posted (edited)

pa sta radi cuko? :o(sramim se priznati da sam izdala medij u potpunosti, i to odavno, a sad samo hranim strah u strahu da ne vidim dodika milorada, opet i opet i opet :ph34r:)

Edited by thermal bug
Posted

hoce biti vesti u 17h?Ili su i to promenili!

Posted (edited)

cuko doneo ploche, pushtao Rolling Stones, Prince, Arcade Fire, Mamas & Papas... Prichao o fudbalu, kosharci, o tome kako je preminula Mama Cass...

Edited by Mercuzzio
Posted
cuko doneo ploche, pushtao Rolling Stones, Prince, Arcade Fire, Mamas & Papas... Prichao o fudbalu, kosharci, o tome kako je preminula Mama Cass...
па добро, то не звучи много страшно? или звучи? :huh:
Posted

ma jok. nego meni bilo smeshno sa koliko je on entuzijazma uleteo u prichu. cuko nam se bas lozhi da ima emisiju na radiju. :D

Posted
па добро, то не звучи много страшно? или звучи?
nalozen, u brzini, energican, recit i onda u tom furioznom ritmu najavljuje 'manic monday' od bangles-ica.nas cuko, ljubi ga ppp.
Posted

car!da recimo gorčinu stojanoviću daju da vodi radio emisiju, on bi se sigurno usro.