slepa živana Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) ima neki džingl najava za cukinu emisiju, pri kraju cuko histerično izgovara, volim ponedeljak volim ponedeljak :lol:evo ga i čavić živ i zdrav...opa! + haj spirit Edited May 7, 2011 by slepa živana
BarryWhite Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja sam tamo 2002, 2003 godine slusao Cukinu emisiju o NBA na Sport FM-u i emisija je bila super. Isla je ponedeljkom, mislim u 21h :) .
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 jel uopste ima zivih ljudi na radiju?Od popodneva ga je nemoguce slusati, sve nesto zavija, preskace i stuca?
yolo Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 s vama sam braco. samo me ne terajte da skacem u bunar. u vatru, mozda!
dvb-t manijak Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ovo je odvratno!Da bog da im ponovo ušla voda u kaksijalni kabl™! :P
Mil@n Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 u jbt koliko je šaranović popizdeo sad. :DMisliš na ovu sprdnju od sportskog pregleda? Ludilo, gledao sam. Čuje se neki zvuk iz režije, Šaranović prestaje da priča, gleda sa strane, snuždio se, i kao wtf, opet neko sranje. I tako, ćuti on, zvera po studiju, program ide, pa dobrih 10ak sekundi i tako...
Ryan Franco Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) da da, to. očekivao sam jedno kvalitetno teranje u pičku materinu.al dobro valjda će se tehnika dovesti u red. šaranović ipak nije zaslužio takva zajebavanja.nego, trenutno na b92 vincent cassel igra ulogu života.edit na edit: bolje od blek svona! Edited May 8, 2011 by McCabe
kapetanm Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Upravo snimak neke tribine Šešelj vs. Đinđić- bili mladi, u začetku parlamentarizma
Frank Pembleton Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 da da, to. očekivao sam jedno kvalitetno teranje u pičku materinu.al dobro valjda će se tehnika dovesti u red. šaranović ipak nije zaslužio takva zajebavanja.Pogresno."Tehnika" je dovedena u red .Barem onako kako nova ekipa vidi.Problem je sto je u "programskom" delu ostalo previse ljudi , proporcionalno.Bice toga jos, punice se YT bloopers-ima....
studentarija Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Najgluplji tekst ikadaMoram da se divim novom dnu na sajtu B92.
ToniAdams Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Najgluplji tekst ikadaMoram da se divim novom dnu na sajtu B92.ali bar 1 odlicno dupe kao ilustracija!
Mp40 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) CUKO!!!on bi da se gura jos malo, jer je zivot samo jedan! Edited May 8, 2011 by Mp40
Hella Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Najgluplji tekst ikadastvarno su preterali s tom naukom o svrdlanju auspuha, mogli bi više da pišu o nekim temama koje stvarno zanimaju ciljnu grupu: stručno usavršavanje u šezdeset petoj, popodne uz zanimljive polinome, ničeov desant na moral, etc...
Recommended Posts