Jump to content

Featured Replies

ima neki džingl najava za cukinu emisiju, pri kraju cuko histerično izgovara, volim ponedeljak volim ponedeljak :lol:evo ga i čavić živ i zdrav...opa! + haj spirit

Edited by slepa živana

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ja sam tamo 2002, 2003 godine slusao Cukinu emisiju o NBA na Sport FM-u i emisija je bila super. Isla je ponedeljkom, mislim u 21h :) .

jel uopste ima zivih ljudi na radiju?Od popodneva ga je nemoguce slusati, sve nesto zavija, preskace i stuca?

s vama sam braco. samo me ne terajte da skacem u bunar. u vatru, mozda!

Ovo je odvratno!Da bog da im ponovo ušla voda u kaksijalni kabl™! :P

u jbt koliko je šaranović popizdeo sad. :D

u jbt koliko je šaranović popizdeo sad. :D
Misliš na ovu sprdnju od sportskog pregleda? Ludilo, gledao sam. Čuje se neki zvuk iz režije, Šaranović prestaje da priča, gleda sa strane, snuždio se, i kao wtf, opet neko sranje. I tako, ćuti on, zvera po studiju, program ide, pa dobrih 10ak sekundi i tako...

da da, to. očekivao sam jedno kvalitetno teranje u pičku materinu.al dobro valjda će se tehnika dovesti u red. šaranović ipak nije zaslužio takva zajebavanja.nego, trenutno na b92 vincent cassel igra ulogu života.edit na edit: bolje od blek svona!

Edited by McCabe

Upravo snimak neke tribine Šešelj vs. Đinđić- bili mladi, u začetku parlamentarizma

da da, to. očekivao sam jedno kvalitetno teranje u pičku materinu.al dobro valjda će se tehnika dovesti u red. šaranović ipak nije zaslužio takva zajebavanja.
Pogresno."Tehnika" je dovedena u red angry.gif .Barem onako kako nova ekipa vidi.Problem je sto je u "programskom" delu ostalo previse ljudi , proporcionalno.Bice toga jos, punice se YT bloopers-ima....
Najgluplji tekst ikadaMoram da se divim novom dnu na sajtu B92.
Najgluplji tekst ikadaMoram da se divim novom dnu na sajtu B92.
ali bar 1 odlicno dupe kao ilustracija!

CUKO!!!on bi da se gura jos malo, jer je zivot samo jedan!

post-59-13048565043453.jpg

Edited by Mp40

stvarno su preterali s tom naukom o svrdlanju auspuha, mogli bi više da pišu o nekim temama koje stvarno zanimaju ciljnu grupu: stručno usavršavanje u šezdeset petoj, popodne uz zanimljive polinome, ničeov desant na moral, etc...

Onda bi mogli postati moj omiljeni sajt.