Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
a što bi to radili kada samo 10-15% ljudi ima tv sa 16:9 odnosom stranica
zato sto je sva nova oprema pravljena za 16:9, a nesto od nje cak ni ne moze vise da radi u 4:3, pa ti pravi dodatni posao da u montazi kropujes sliku.
Posted
zato sto je sva nova oprema pravljena za 16:9, a nesto od nje cak ni ne moze vise da radi u 4:3, pa ti pravi dodatni posao da u montazi kropujes sliku.
Gde su pare, u gledanosti ili montiranju, pitanje je sad. :D
Posted

pa oni su stucali koje milionce na reportazna kola SD koja ni kao opciju nemaju format slike 16:9 :isuse:

Posted
pa oni su stucali koje milionce na reportazna kola SD koja ni kao opciju nemaju format slike 16:9 :isuse:
Što je najgore ta kola su odlična dobro opremljena i komforna ali 4:3 :isuse: .Neko je to fino zavalio i opario se...
Posted
Gde su pare, u gledanosti ili montiranju, pitanje je sad. :D
Pitanje je vremena. Čini mi se da je 2015. rok za prelazak na digitalni signal (za Srbiju).Doduše, ne znam prave li se 4:3 televizori danas?
Posted
Pitanje je vremena. Čini mi se da je 2015. rok za prelazak na digitalni signal (za Srbiju).Doduše, ne znam prave li se 4:3 televizori danas?
Zar nije bila 2012. ?
Posted

ja u novom koloritu vidim omaz Spanskoj Republici i zadovoljan sam!

Posted

Digitalno emitovanje ne znaci automatski i 16:9, mada bi valjda do 2015 trebali da predjemo na 16:9

Posted (edited)

khm...16:9 ne znači i HD. HD je oznaka za televiziju visoke definicije, i po pravilu se emituje u 16:9 formatuAspekti slike od 16:9 kao i 4:3 su mogući i u digitalnom i u analognom emitovanju.Taj ugovor je dokument ITU koji je deo UN, pa samim tim naša zemlja je dužna da ga ratifikuje.Nava Vlada je odredila 4.4.2012. kao datum ISKLJUČENJA analognih predajnika.POČETAK digitalnog emitovanja u Dvb-T2 standardu, koji će biti kod nas, bi trebalo da bude za mesec-dva.Mnogo više o svemu ovome na RTV Forumu - Dvt-T u Srbiji

Edited by dvb-t manijak
Posted

Pa oni stvarno ubili Sunđerboba?! :o Dec it, b92 od danas trajno gubi gumb sa brojem 1 na daljinskom! angry.gif

Posted
Pa oni stvarno ubili Sunđerboba?! :o Dec it, b92 od danas trajno gubi gumb sa brojem 1 na daljinskom! angry.gif
Meni je i sad na broju 8.Predvidjam lagani odlazak u dvocifrene kanale.