Jump to content

Featured Replies

nego gayyo, pa sam si dao odgovor sta je frka...nije frka, mogu da pustaju i Gradjane sela Luga ukrug.ali ja bih eto voleo da imam sta da gledam na domacoj televiziji, a ne da sav etar ide ljudima koji ne umeju da skinu seriju sa neta.
znam, ali ti i ja nismo publika. kacili su ti ljudi rejtinge negde da li ovde ili na slicnim temama. neki holivudski blockbuster se eventualno umesa izmedju esmeralde i ranjenog orla, a grey's anatomy ces nikada da vidis u prvih deset.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

a grey's anatomy ces nikada da vidis u prvih deset.
Zato sto bi verovatno bila u nekom ponocnom terminu kao BSG, Rome, Deadwood, 4400 itd. Jedina serija koja odstupa od ovoga je House, ali ona se obilato reprizira, plus je mozes videti i na FoxLife.

pa zato sto bi ocajno prosla u prime timeu. as simple as that.

niko nije primetio da nova b92 koristi piratske snimke za promo? :isuse:62734923.jpg73949750.jpg

...lupam

Edited by Idioteque

pa zato sto bi ocajno prosla u prime timeu. as simple as that.
Mozda, ali to niko nije utvrdio tako sto je pustio te serije u prime timeu. Pri tome ove serije baba-selo-rodjak-orao-roda serije se maximalno reklamiraju sto kroz najave sto kroz ostali program, dok na seriju kao sto je Deadwood ili Rome slucajno nabasam. I u krajnjem slucaju o prime timeu treba da brinu samo komercijalne televizije, RTS treba da brine da pokrije interesovanja celokupnog stanovnistva.

Edited by deeps

nnt8o7.jpg

Šangajska :rolf:

Edited by mr@ki

:lolol: čudo u šangaju

nikako da potrefe307rcye.jpg

prekratite im muke, ovo je tužno :lol:

Ja volim kad pišu o Šajgarskoj omici.

ok, sad je valjda jasno da se neko dojaja zajebava.

Meni je bizarnije što je 10 minuta po mom kačenju ovde lepo ispravljeno u "Šarganska Osmica". Zabezeknuo sam se kad je sad Nada okačila ovo, ali rekoh sebi, možda je ovo pre nego što sam video ispravljenu vest. Vratim se kad ono - prepravljeno opet na Šargajsku. Evo još stoji.

Meni piše Šarganska.