Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
nego gayyo, pa sam si dao odgovor sta je frka...nije frka, mogu da pustaju i Gradjane sela Luga ukrug.ali ja bih eto voleo da imam sta da gledam na domacoj televiziji, a ne da sav etar ide ljudima koji ne umeju da skinu seriju sa neta.
znam, ali ti i ja nismo publika. kacili su ti ljudi rejtinge negde da li ovde ili na slicnim temama. neki holivudski blockbuster se eventualno umesa izmedju esmeralde i ranjenog orla, a grey's anatomy ces nikada da vidis u prvih deset.
Posted
a grey's anatomy ces nikada da vidis u prvih deset.
Zato sto bi verovatno bila u nekom ponocnom terminu kao BSG, Rome, Deadwood, 4400 itd. Jedina serija koja odstupa od ovoga je House, ali ona se obilato reprizira, plus je mozes videti i na FoxLife.
Posted

pa zato sto bi ocajno prosla u prime timeu. as simple as that.

Posted

niko nije primetio da nova b92 koristi piratske snimke za promo? :isuse:62734923.jpg73949750.jpg

Posted (edited)

...lupam

Edited by Idioteque
Posted (edited)
pa zato sto bi ocajno prosla u prime timeu. as simple as that.
Mozda, ali to niko nije utvrdio tako sto je pustio te serije u prime timeu. Pri tome ove serije baba-selo-rodjak-orao-roda serije se maximalno reklamiraju sto kroz najave sto kroz ostali program, dok na seriju kao sto je Deadwood ili Rome slucajno nabasam. I u krajnjem slucaju o prime timeu treba da brinu samo komercijalne televizije, RTS treba da brine da pokrije interesovanja celokupnog stanovnistva. Edited by deeps
Posted
nnt8o7.jpg
Posted (edited)

Šangajska :rolf:

Edited by mr@ki
Posted

Ja volim kad pišu o Šajgarskoj omici.

Posted

ok, sad je valjda jasno da se neko dojaja zajebava.

Posted

Meni je bizarnije što je 10 minuta po mom kačenju ovde lepo ispravljeno u "Šarganska Osmica". Zabezeknuo sam se kad je sad Nada okačila ovo, ali rekoh sebi, možda je ovo pre nego što sam video ispravljenu vest. Vratim se kad ono - prepravljeno opet na Šargajsku. Evo još stoji.