Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Te hitove, Rokija, Tango i Kes, Topgan i sl. je vec Avala pokupila. Pretpostavljam da je bila rovovska bitka.

Posted

sva sreca pa postoji i roki 2. moze b92 da zajebe konkurenciju i prikaze ga pre oni keca.

Posted

Jel stvarno nikome ne pada na pamet retrospektiva filmova sa ZKVDom?Ima tu matrijala za prikazivanje do jesenje seme...kada se moze preci na Erika Robertsa!

Posted (edited)

Rani autorski period Stivena Sigala, sa dokumentarnim uvodom: "Zen i umetnost povredjivanja ljudi neonskim lusterima"

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Meni nikada neće biti jasno zašto se svi grabe za te serije koje je svako izvrteo deset puta, bez preterivanja.Da li su stvarno premijere toliko skupe?A nije da nema dobrih, svake godine dva puta kreću pilot epizode i serije počinju i propadaju. Ali do leta se već zna ko će preživeti. Da se štrpne nešto sveže.Evo sada ima novi "hawaii Five-0" koji je relativno Ok, pa nova Nikita, pa "Outsourced" (Doduše nije za svakoga), "no ordinary familiy" nije loša (malo naivna ali sasvim gledljiva), pa "rules of engagement" koji je jedva preživeo start a evo ga u petoj sezoni (i tek sada posustaje), a treba već stati u red za Kenedijeve i Bordžije... a ne stalno prijatelji, vil i grejs, one četiri iz Nju Jorka (kako se već zove), dosije iks i domaće i "domaće" serije za popunu. A mislim da bi pravo vreme bilo da se pronadju, restauriraju i ponovo puste sve top-lista nadrealista od davnina, pošto su i dalje aktuelene neke teme a druge pružaju lep uvid u početak rata.

Posted

za novu godinu Lov Na Zeleni Dijamant!!!

Posted
za novu godinu Lov Na Zeleni Dijamant!!!
Koje godine beše to? Bilo me stra' kad onaj krokodil/aligator odgrize ruku onom negativcu. :D
Posted

mogli bi filmski ciklus sintije rotrok :wub:

Posted
au, sve go strucnjak do strucnjaka.
heh, vala bas, da, sta zna publika sta je dobar program...pretpostavljam da samo medijski eksperti mogu da vide koliko je briljantna ideja najavljivati Seks i grad i Prijatelje kao programsko osvezenje
Posted

a repriza milea vs tranzicije?

Posted
Da li su stvarno premijere toliko skupe?
Primeti da će prikazivati verovatno najbolju seriju svih vremena.
Žica
Aj bar nešto da pohvalimo majku mu.
Posted (edited)
Primeti da će prikazivati verovatno najbolju seriju svih vremena.
Erh...vratio se da pročitam ponovo i...??Koja je ta?EDIT: Mislio sam na otkup u toku emitovanja prve sezone ili eventualno pri kraju kada se zna da li će biti i druge, prava pravcata premijera, doduše za to treba imati njuha. Edited by Vapad
Posted
mogli bi filmski ciklus sintije rotrok :wub:
+ zillion