Jump to content

Featured Replies

gazza prelazi na pink! provereno!

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

konacno!

gazza prelazi na pink! provereno!
Nije to njegova boja ...vise mu se svidja ljubicasta....

Ih, to je ništa. Moram da nađem tekst o tome kako su pre nekoliko dana nagovarali singl žene na kompromise, npr. ako hoćete seks, morate da zažmurite na crno ispod noktiju i smrad iz usta.Evo:Muskarci sa zenskim poprsjem etc

Edited by halloween

Ostalo | petak 15.04.2011 | 17:51Stiže nova B92!Imamo sjajne vesti ! Od 21. aprila počinje nova B92 ! Sveža, lepša, vedrija, zanimljivija, bolja! Filmovi koji vam oduzimaju dah. Zbog kojih plačete ili plačete od smeha. Serije koje ste voleli-Prijatelji, Seks i grad, Ludi sa Menhetna, Uvod u anatomiju. I one, koje ćete tek da zavolite- Dva i po muškarca, Žica, Kuhinjski košmari, Dome slatki dome... I sport! Najbolji sport! Stiže nova B92!
da li je moguce da i u ovako vaznoj vesti (od nekoliko redova) ne mogu da pogode sva slova ?
da li je moguce da i u ovako vaznoj vesti (od nekoliko redova) ne mogu da pogode sva slova ?
mozda su bas tako hteli da prevedu, mad, umesto madison, a onda man kao manhattan :)
šta može da bude novije od serije sex i grad :lol:nego radio krči već dva dana...
mozda su bas tako hteli da prevedu, mad, umesto madison, a onda man kao manhattan :)
Vidis, to mi nije palo na pamet ...
u, do jaja! hit serija "Prijatelji".bilo bi super da najzad otkupe i "Love Boat" i "Gradic Pejton"

blejkovu sedmorku, magnum p.i., poroke majamija... a od filmova sam u kuci, povratak u buducnost, robocopa, terminatora i bmx bandite.

A Šejn?

dobro, ne preteruj sada. sta bi hteo, jos i rokija i topgun usput?