Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
danas sam opet nabasao na onaj kviz 'pitanja za šampiona'. jebote. u jednom trenutku takmičar lomi onaj menjač i ilija zove neku ribu da zameni ručku. i onda gledamo kako ona vadi šrafciger i tamo odvrće ono postolje, pa stavlja novu ručku...
:lolol:
Posted
danas sam opet nabasao na onaj kviz 'pitanja za šampiona'. jebote. u jednom trenutku takmičar lomi onaj menjač i ilija zove neku ribu da zameni ručku. i onda gledamo kako ona vadi šrafciger i tamo odvrće ono postolje, pa stavlja novu ručku...
nisu to pitanja za sampiona, nego super genije angry.gif
Posted
insajder ili hitna pomoc? :)
Ne u hitnoj, vec bas u Urgentnom ako se dobro secam kao anesteziolog.
Posted

mislim da pita u kom si rijalitiju čuo vest

Posted

me nema veze. zaboravio sam na tog lika, anesteziologa ubicu. jebemtisunce gdemizivimo. :)

Posted

Vest je iz ere pre rijalitija. Ono sto je bilo najstrasnije je da je svima bilo manje vise poznato da je u pitanju mutan lik i da je od roku od 7 dana nakon ubistva Djindjica uhapsen na radnom mestu.

Posted
Štovana gošćo,nema potrebe da se igramo. Vi znate zašto ste ovde i to baš danas.B92 Knjiga akcionara je javni dokument dostupan svima koje to zanima.Gospodin Veran Matić poseduje 7.708 akcija ili 0,745% od ukupnog broja emitovanih (1.034.327).Verujem da vam je poznato da među malim akcionarima čak nije ni na prvom mestu po tom broju.Isto tako znate da do tog iznosa došao kupovinom akcija prilikom privatizacije B92 i da je ista takva mogućnost bila ostavljena svim zaposlenim B92.Tako se dogodilo da postoje oni koji imaju više akcija od njega (govorimo o malim akcionarima).Vaše ostale informacije su jednako tačne kao i ova da gospodin Matić poseduje 110.000 akcija, radni je dan i nema se vremena.Ali ne odustajte ni po koju cenu, zabavno je!I javite se prilikom sledeće posete, popićemo kavicu skupa.Pozdrav :thumbsup:
kakva demagogija :isuse:
Posted

Kad se javi Stoji Menov pitajte ga da li je on jedini student FDU koji je pao na diplomskom.

Posted
Kad se javi Stoji Menov pitajte ga da li je on jedini student FDU koji je pao na diplomskom.
koga briga za to?
Posted

kakvi ulicarski fazoni s_w.gif

Posted
kakvi ulicarski fazoni s_w.gif
pa kad se ovi insajdersi ucutali. ovde ljudi slabije spletkare, ochigledno, pa malo fali te tamoovske dinamike ^_^
Posted

Gazza je navukao ljude sa Stojimenovim, njega nema i puko fudbal :(