gospa buba Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mozda onda dodje sutra. ja cu da odem po pivo cim ustanem, a ti bi mogla da savijes jednu pitu. u smislu ako je gladan.vala da znash. ne volim bash kad se zavera ovako iskrnji, ko da je sluzba troshi. pa da je podupremo 1 pitom.
hattori Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja ga cekao na svetom forumskom mestu () i nista.:(
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 vas bre covek nigde ne sme da posalje. reko sam ti da da ostanes ovde sa shermanom, a on nije trebo da umre. sta ja sada da radim, pitam ja tebe?Daj mu nešto da jede, ako nije načisto riknuo. Makar etikete sa flaša vopsa, samo da prebrodi noć.
Ryan Franco Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 shermana da spasite, dajte mu da oliže "poklopac" od jogurta u čaši! i to mu je dosta. kakvo crno ummiranje.
Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a sta ako olize poklopac i opet umre? oces ti posle da kupujes jogurt?
Ryan Franco Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ne ne, onda iz ispijene čaše pokupiti prstom ono što ostane pa pod jezik. to radi. tako je jednom dvaput umirao pa se vratio. do sad nije i treći put zaredom pa nema brige.
Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ne znam ja. ne bi ti tako eksperimentisao da se radi o tvom jogurtu.
henrik larsson Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Gde je Stoimenov? Noge mi se ukočile, a govno se smrzlo na putu do zemlje, i sad stoji kano klisurina i svrbi mi dupe nekim semenkama! Ne znam dokle mogu ovako :(
henrik larsson Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Meni sve ovo kul, ne znam zašto srčanite. Jedino što mi se desna noga ugljenisala :( a leva okoštala u očekivanju Stoimenova. Ne znam kako sutra da odem Šermanu na 40 dana :(
sherman Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 zasto ste dozvolili da preminem u zbunju?ali sta je tu je, sutra dajem 40 dana pa svratite malo da zamezimo
henrik larsson Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja bio danas ovako kljakav i poljubio vrata <_< aj sledeći put malo preciznije to.Oćel biti one rakije sa sahrane? Meni ono bilo do jaja :) I one mini princes krofne sa čvarcima i majonezom.
sherman Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ja bio danas ovako kljakav i poljubio vrata <_< aj sledeći put malo preciznije to.Oćel biti one rakije sa sahrane? Meni ono bilo do jaja :) I one mini princes krofne sa čvarcima i majonezom.sve zalihe te rakije su, na zalost vas ozaloscenih a na moju srecu, sahranjene samnom, ali naravno bice da se popije ko sto bog nalaze. u komsliku se od juce prave te borcanske princes krofne a bice i salchica, vanilica, sve kako dobri alah zapovijeda.donesite mi zumbile, mnogo zumbula...
ot_fan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jel moze neko da mi potvrdi info da su pored Prijatelja, Sex i grad i 2ipo coveka kupili i pavo na sve sezone Uvoda u anatomiju do sada... :Hail:
MocaVukotic Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 danas sam opet nabasao na onaj kviz 'pitanja za šampiona'. jebote. u jednom trenutku takmičar lomi onaj menjač i ilija zove neku ribu da zameni ručku. i onda gledamo kako ona vadi šrafciger i tamo odvrće ono postolje, pa stavlja novu ručku...
Recommended Posts