Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
mozda onda dodje sutra. ja cu da odem po pivo cim ustanem, a ti bi mogla da savijes jednu pitu. u smislu ako je gladan.
vala da znash. ne volim bash kad se zavera ovako iskrnji, ko da je sluzba troshi. pa da je podupremo 1 pitom.
Posted

ja ga cekao na svetom forumskom mestu (:ziga:) i nista.:(

Posted
vas bre covek nigde ne sme da posalje. reko sam ti da da ostanes ovde sa shermanom, a on nije trebo da umre. sta ja sada da radim, pitam ja tebe?
Daj mu nešto da jede, ako nije načisto riknuo. Makar etikete sa flaša vopsa, samo da prebrodi noć.
Posted

shermana da spasite, dajte mu da oliže "poklopac" od jogurta u čaši! i to mu je dosta. kakvo crno ummiranje.

Posted

a sta ako olize poklopac i opet umre? oces ti posle da kupujes jogurt?

Posted

Imam ja neki stari poklopac.

Posted

ne ne, onda iz ispijene čaše pokupiti prstom ono što ostane pa pod jezik. to radi. tako je jednom dvaput umirao pa se vratio. do sad nije i treći put zaredom pa nema brige.

Posted

ne znam ja. ne bi ti tako eksperimentisao da se radi o tvom jogurtu.

Posted

Gde je Stoimenov? Noge mi se ukočile, a govno se smrzlo na putu do zemlje, i sad stoji kano klisurina i svrbi mi dupe nekim semenkama! Ne znam dokle mogu ovako :(

Posted

Meni sve ovo kul, ne znam zašto srčanite. Jedino što mi se desna noga ugljenisala :( a leva okoštala u očekivanju Stoimenova. Ne znam kako sutra da odem Šermanu na 40 dana :(

Posted

zasto ste dozvolili da preminem u zbunju?ali sta je tu je, sutra dajem 40 dana pa svratite malo da zamezimo

Posted

Ja bio danas ovako kljakav i poljubio vrata <_< aj sledeći put malo preciznije to.Oćel biti one rakije sa sahrane? Meni ono bilo do jaja :) I one mini princes krofne sa čvarcima i majonezom.

Posted
Ja bio danas ovako kljakav i poljubio vrata <_< aj sledeći put malo preciznije to.Oćel biti one rakije sa sahrane? Meni ono bilo do jaja :) I one mini princes krofne sa čvarcima i majonezom.
sve zalihe te rakije su, na zalost vas ozaloscenih a na moju srecu, sahranjene samnom, ali naravno bice da se popije ko sto bog nalaze. u komsliku se od juce prave te borcanske princes krofne a bice i salchica, vanilica, sve kako dobri alah zapovijeda.donesite mi zumbile, mnogo zumbula...
Posted

Jel moze neko da mi potvrdi info da su pored Prijatelja, Sex i grad i 2ipo coveka kupili i pavo na sve sezone Uvoda u anatomiju do sada... :Hail: :Hail:

Posted

danas sam opet nabasao na onaj kviz 'pitanja za šampiona'. jebote. u jednom trenutku takmičar lomi onaj menjač i ilija zove neku ribu da zameni ručku. i onda gledamo kako ona vadi šrafciger i tamo odvrće ono postolje, pa stavlja novu ručku...