Jump to content

Featured Replies

kad se očekuje dolazak Stoimenova na forum, neki inside info?imam nekih obaveza predveče pa da odkažem na vreme ako treba, ne bih da propustim...
ja idem na neku veceru oko 19.00h. i vracam se do 11 sigurno. pa ako bi gospodin stoimenov mogao da saceka do tada sa ukazivanjem, bio bi zahvalan. al opet ne bih ni da se pojavi suvise kasno, posto sutra moram da radim. hvala.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

vecerash od 7 do 11!?? Burzuju!

Ja moram da palim, jbg. Šermane, aj pliz pitaj čoveka ko piše tekstove na Životu, ti ćeš biti tu sigurno, pa da te zadužim.

pa lepo, dok se vi obzderavate po restoranima ja na prazan stomak da cekam u zbunju. aj bar neka vam zapakuju ono sto ne pojedete pa mi bacite usput pri povratku kucama.ali tu sam, znacajno cucim u forumskom grmlju i cekam gospodina stoimenova sa isukanim blokcetom sa skakljivim pitanjima

Edited by sherman

Khm... ja idem da čekam Miralema u žbunju :blush:

cekaj u kom svojstvu cucis? jel si silovatelj, asasin ili samo bednik kao ja?

Bednik Nije moje da govorim o tome <_< Oćeš da pitaš Stoimenova ovo što sam ti rekao ili ne?

nemoj da brines, uredno sam zabelezio pitanje u svesku i cekam.

epizoda clash of the shareholders
Ništa od toga večeras.Zar je tako teško napraviti najavu za program sa TAČNIM podatkom o tome kada će taj program biti prikazan? Jebote, danima ide reklama da "Mitovi" idu u utorak i sredu, a onda se ispostavi da su u pitanju sreda i četvrtak...

Edited by notenoughreasonsforclaire

dnevnik 1 chuchacha iz zbunjavec se smracilo i postaje vrlo hladno. mentalna zabeleska - sledeci put izaberi zbun sa manje trnovitim rastinjem i trazi pare unapred. mnogo bolje chuchim sa lovom u dzepu...nista se ne desava i nikog nema vec podosta vremena. da li sam u pravom zbunju? mozda ce se i Bilbija pojaviti... da li je umesno da njega pitam za rubriku Zivot? a ako Veran naidje da li da ga pratim kako bih video gde su ti stanovi? ili da probam da ga izvacarim za koju akciju...hoce li mi neko platiti ovo silno cucanje!?ako nista bar cu da probam Miralema da opljackam kad se bude pijan vracao sa "vecere"a kad vec cucim ovoliko mogao sam bas i da se ise...plup

Edited by sherman

a sto mi cekamo ovde stoimenova kad ce on, kao svaki normalana covek,prvo da se prijavi na :ziga:?:ziga: :Hail::ziga:

ja se izvinjavam, tek se sada vratio. ponela me vecera, pa sam ostao malo duze. dakle, jel bio stoimenov? ako jeste, cime ste ga ponudili? i sto ga niste zadrzali dok se ne vratim?

ja se izvinjavam, tek se sada vratio. ponela me vecera, pa sam ostao malo duze. dakle, jel bio stoimenov? ako jeste, cime ste ga ponudili? i sto ga niste zadrzali dok se ne vratim?
i ja sam sad stigla, al izgleda da nije bio. sta cemo sad :unsure:

Ja iskrivio kičmu ispred tvoje kafane, a Šerman je verovatno umro. Jer™ si mu bar poneo nešto da jede? ja sam jeo neko blato koje je bilo tu pored, pa nisam gladan.

i ja sam sad stigla, al izgleda da nije bio. sta cemo sad :unsure:
mozda onda dodje sutra. ja cu da odem po pivo cim ustanem, a ti bi mogla da savijes jednu pitu. u smislu ako je gladan.
Ja iskrivio kičmu ispred tvoje kafane, a Šerman je verovatno umro. Jer™ si mu bar poneo nešto da jede? ja sam jeo neko blato koje je bilo tu pored, pa nisam gladan.
vas bre covek nigde ne sme da posalje. reko sam ti da da ostanes ovde sa shermanom, a on nije trebo da umre. sta ja sada da radim, pitam ja tebe?

Edited by Miralem