Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kad se očekuje dolazak Stoimenova na forum, neki inside info?imam nekih obaveza predveče pa da odkažem na vreme ako treba, ne bih da propustim...ja idem na neku veceru oko 19.00h. i vracam se do 11 sigurno. pa ako bi gospodin stoimenov mogao da saceka do tada sa ukazivanjem, bio bi zahvalan. al opet ne bih ni da se pojavi suvise kasno, posto sutra moram da radim. hvala.
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja moram da palim, jbg. Šermane, aj pliz pitaj čoveka ko piše tekstove na Životu, ti ćeš biti tu sigurno, pa da te zadužim.
sherman Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) pa lepo, dok se vi obzderavate po restoranima ja na prazan stomak da cekam u zbunju. aj bar neka vam zapakuju ono sto ne pojedete pa mi bacite usput pri povratku kucama.ali tu sam, znacajno cucim u forumskom grmlju i cekam gospodina stoimenova sa isukanim blokcetom sa skakljivim pitanjima Edited April 5, 2011 by sherman
sherman Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 cekaj u kom svojstvu cucis? jel si silovatelj, asasin ili samo bednik kao ja?
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bednik Nije moje da govorim o tome <_< Oćeš da pitaš Stoimenova ovo što sam ti rekao ili ne?
sherman Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 nemoj da brines, uredno sam zabelezio pitanje u svesku i cekam.
notenoughreasonsforclaire Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) epizoda clash of the shareholdersNišta od toga večeras.Zar je tako teško napraviti najavu za program sa TAČNIM podatkom o tome kada će taj program biti prikazan? Jebote, danima ide reklama da "Mitovi" idu u utorak i sredu, a onda se ispostavi da su u pitanju sreda i četvrtak... Edited April 5, 2011 by notenoughreasonsforclaire
sherman Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) dnevnik 1 chuchacha iz zbunjavec se smracilo i postaje vrlo hladno. mentalna zabeleska - sledeci put izaberi zbun sa manje trnovitim rastinjem i trazi pare unapred. mnogo bolje chuchim sa lovom u dzepu...nista se ne desava i nikog nema vec podosta vremena. da li sam u pravom zbunju? mozda ce se i Bilbija pojaviti... da li je umesno da njega pitam za rubriku Zivot? a ako Veran naidje da li da ga pratim kako bih video gde su ti stanovi? ili da probam da ga izvacarim za koju akciju...hoce li mi neko platiti ovo silno cucanje!?ako nista bar cu da probam Miralema da opljackam kad se bude pijan vracao sa "vecere"a kad vec cucim ovoliko mogao sam bas i da se ise...plup Edited April 5, 2011 by sherman
hattori Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 a sto mi cekamo ovde stoimenova kad ce on, kao svaki normalana covek,prvo da se prijavi na ?:ziga:
Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja se izvinjavam, tek se sada vratio. ponela me vecera, pa sam ostao malo duze. dakle, jel bio stoimenov? ako jeste, cime ste ga ponudili? i sto ga niste zadrzali dok se ne vratim?
gospa buba Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ja se izvinjavam, tek se sada vratio. ponela me vecera, pa sam ostao malo duze. dakle, jel bio stoimenov? ako jeste, cime ste ga ponudili? i sto ga niste zadrzali dok se ne vratim?i ja sam sad stigla, al izgleda da nije bio. sta cemo sad
henrik larsson Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja iskrivio kičmu ispred tvoje kafane, a Šerman je verovatno umro. Jer™ si mu bar poneo nešto da jede? ja sam jeo neko blato koje je bilo tu pored, pa nisam gladan.
Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) i ja sam sad stigla, al izgleda da nije bio. sta cemo sad mozda onda dodje sutra. ja cu da odem po pivo cim ustanem, a ti bi mogla da savijes jednu pitu. u smislu ako je gladan.Ja iskrivio kičmu ispred tvoje kafane, a Šerman je verovatno umro. Jer™ si mu bar poneo nešto da jede? ja sam jeo neko blato koje je bilo tu pored, pa nisam gladan.vas bre covek nigde ne sme da posalje. reko sam ti da da ostanes ovde sa shermanom, a on nije trebo da umre. sta ja sada da radim, pitam ja tebe? Edited April 5, 2011 by Miralem
Recommended Posts