Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Štovana gošćo,nema potrebe da se igramo. Vi znate zašto ste ovde i to baš danas.B92 Knjiga akcionara je javni dokument dostupan svima koje to zanima.Gospodin Veran Matić poseduje 7.708 akcija ili 0,745% od ukupnog broja emitovanih (1.034.327).Verujem da vam je poznato da među malim akcionarima čak nije ni na prvom mestu po tom broju.Isto tako znate da do tog iznosa došao kupovinom akcija prilikom privatizacije B92 i da je ista takva mogućnost bila ostavljena svim zaposlenim B92.Tako se dogodilo da postoje oni koji imaju više akcija od njega (govorimo o malim akcionarima).Vaše ostale informacije su jednako tačne kao i ova da gospodin Matić poseduje 110.000 akcija, radni je dan i nema se vremena.Ali ne odustajte ni po koju cenu, zabavno je!I javite se prilikom sledeće posete, popićemo kavicu skupa.Pozdrav :thumbsup:

Tamo sam bila kao gost, a ne na sluzbenoj duznosti.Ipak je ovo samo forum, a ne sud.Recite, ima li istine u onome sto su neki tamo izgovorili, a ja nesmotreno prenela, misleci da neko zeli da zna sta se prica?
Posted

Napokon je nesto demantovano.

Posted

Cudi me da je dobar broj malih akcionari u zabludi i da svi pricaju istu nesitinitu pricu.Gazzo, molim vas da budete pristojni.

Posted

Danas je dobar dan da pitam: ko je roknuo Kennedyja?

Posted
spinujes i kontraspinujes satnice:P
Posted
pa zar ti stvarno verujes da je kenedi ubijen?!
Posted
spinujes i kontraspinujes satnice:P
šut sad. očekujem registraciju upućenog FBI agenta u sljedećih po sata
Posted
zashto bi to neko zeleo da kaze nama? ko smo u stvari mi? :unsure:
I mene zanima, da ne kažem +1.
Posted
I mene zanima, da ne kažem +1.
i ovaj gazza nekako razvodnjava stalno situaciju, taman se zaplete sve ponovo, kad treba da iskoche zena od gume i chovek pauk, a on opet jedno te isto. nema smisla.znachi, mi+1 :lol:
Posted

kad se očekuje dolazak Stoimenova na forum, neki inside info?imam nekih obaveza predveče pa da odkažem na vreme ako treba, ne bih da propustim...

Posted
ovo neko sa RTS iz 93ce pise clanke na b92?
jedina stvar iz rts 93ce na b92 je pescanik - tv duel slicnomisljenika - nista podaci su svetinja, komentar je slobodan, saslusaj drugu stranu, nego samo ozezi i raspameti.
Posted
Uuuu, viđu legalista što me potkupiše!Nema tu nikakve prevare, Čalija je možda i najbolji u svojoj branši u Srbiji, čovek je zaslužio barem gajbu da zaradi za sve ove godine. Isplatio sebi bonus, legalno, platio porez, proknjižio...Bolje što ju je ikada naplatio nego nikada. A sada kidam ulijevo i ostavljam moralne gromade nda dominiraju.
Dabogdati Čalija bio direktor marketinga.
:lol: