Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
Hail.gifNazivam ovaj 5. april Danom Insajdera. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

cekaj, jel stoimneov sad dolazi ili ne dolazi za direktora?

Posted (edited)

jakovljevici :lol:

Edited by thermal bug
Posted
Jedina osoba koja je 1.aprila bila u B92 je sudska overiteljka iz Cetvrtog beogradskog suda, a to niste vi.Pokusajte ponovo.Cestitke za primeran overiteljski vokabular, spin, kontraspin. Vladate materijom.Pozdrav iz B92
Tamo sam bila kao gost, a ne na sluzbenoj duznosti.Ipak je ovo samo forum, a ne sud.Recite, ima li istine u onome sto su neki tamo izgovorili, a ja nesmotreno prenela, misleci da neko zeli da zna sta se prica?
Posted
Drugovi, drugarice...Budimo razumni. Svi direktori marketinga moraju umrijeti nasilnim smrtima, oko toga se valjda svi slazemo!Oni moraju patiti dosta pre smrti, izvinjavati se za svoj zivot i ipak potom izdahnuti.neke stvari se podrazumevaju i oko toga se valjda necemo raspravljati.
Dame i gospodo,Budimo razumni. Svi direktori marketinga moraju uzimati bonusa koliko god hoce, oko toga se valjda svi slazemo! Ako se radi o Privatnoj Firmi (pauza za aplauz) to je sve u duhu zakona! Jer, gospodo, sama sustina Kapitalitickog drustvenog uredjenja (pauza za aplauz) cini kriminal izlisnim! Jel tako, dame i gospodo? Pa jeste, naravno da jeste! Svako ko tvrdi suptrotno je crvena banda (pauza za UA!) i, gospodo, da se razumemo- antiliberal! Da, da! (pauza za UA!)Hvala na paznji!
Posted

samo za hatorija: stop press. ocekuje se zvanicnog obracanje stoimenova forumu.

Posted
Hail.gifNazivam ovaj 5. april Danom Insajdera.
još ako pogledaš i topik o TV Areni, dobija se kompletna slika današnjeg Dana Insajdera ... Al' smo bitan forum, evo i Stoimenova u najavi ...
Posted

Prvo Veran, pa Stoimenov. Jos da se pojavi Kirjaku :Hail: Long live Isajderi!

Posted
još ako pogledaš i topik o TV Areni, dobija se kompletna slika današnjeg Dana Insajdera ...
Kurac, tamo svi prde, a kad pitam nešto konkretno padne ćutanje.
Posted

oh pobogu hanzo, taman se zakuvalo ovo sa insajderima a ti kacis moronske tekstove. imas osecaj za prioritete ko neka buba mara.najaca mi pravnica sto je isla na taj ivent i onda brze bolje potrcala da se uclani da bi podelila sa nama.

Posted
oh pobogu hanzo, taman se zakuvalo ovo sa insajderima a ti kacis moronske tekstove. imas osecaj za prioritete ko neka buba mara.najaca mi pravnica sto je isla na taj ivent i onda brze bolje potrcala da se uclani da bi podelila sa nama.
molim da se sad ne skrece prioritet na neke bube.zashto bi to neko zeleo da kaze nama? ko smo u stvari mi? :unsure:
Posted
Stavljam se na raspolaganje da deo tereta preneses na mene bez naknade :)
imas 100 evra od mene kad se budem razduzivao od bogatstva samo zbog respekta prema BB. duboko mi je u srcu, mada mislim da od slavujke vise volim gojka! drago mi je da imam forumskog soulmejta!
Posted
rekla-kazala ili borba protiv bogastva u svetu,ti znas sta su prioriteti...mars u kujnu!angry.gif