Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) Uuuu, viđu legalista što me potkupiše!Nema tu nikakve prevare, Čalija je možda i najbolji u svojoj branši u Srbiji, čovek je zaslužio barem gajbu da zaradi za sve ove godine. Isplatio sebi bonus, legalno, platio porez, proknjižio...Bolje što ju je ikada naplatio nego nikada. A sada kidam ulijevo i ostavljam moralne gromade nda dominiraju.kakav moral, ovde je razum u pitanju, tj nedostatak istog."neka ga, dobar je covek, sto da zivi ko podstanar. nek ispumpa kapital iz firme u svoj dzep pre prodaje, valjda je toliko zasluzio. to je po zakonu jer je b92 privatna firma" Edited April 5, 2011 by Miralem
Idioteque Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Vaso druze, kompleksnija je stvar i vrlo rado bi sa tobom debatovao. Na žalost, imaš nesnosnog podrepka na ovoj temi, neki drug put.
ambasador Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Na stranu sto je, npr. Sloba Vucicevic ulozio, cini mi se dva miliona evra u dokapitalizaciju, i spasao B92 propasti u jednom trenutku. Ako sam dobro razumeo, on od tih para nece videti skoro nista.
Miralem Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) Vaso druze, kompleksnija je stvar i vrlo rado bi sa tobom debatovao. Na žalost, imaš nesnosnog podrepka na ovoj temi, neki drug put.jeste, stvar je kompleksna. i slozena. sve bi ti to objasnio, al nece ti se. Edited April 5, 2011 by Miralem
yolo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kakav dan insajdera na forumu jes vala, a nigde pravog
ambasador Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pogresio sam cifru. Preduzeće ''Deksi ko'' (Dexy Co) iz Beograda i akcionari kompanije B92 potpisali su danas ugovor o dokapitalizaciji B92, saopšteno je iz te beogradske radio i TV stanice. Vrednost dokapitalizacije je 2.300.000 evra, čime je ''Deksi ko'' stekao deset odsto vlasničke strukture B92, a ugovor je potpisan na osnovu prethodne saglasnosti Republičke radiodifuzne agencije. Tanjug 6.12.2006
hattori Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 jeste, stvar je kompleksna. i slozena.sve to ima svoje.
gospa buba Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) komentari...oduvek sam tvrdila, a i danas se zalazem, da prestonica treba da se preseli u taj milanovac. a sad imam i dokaze :Dpa da se zabavljaju po ceo dan. a mi da se odmorimo u njujorku ^_^pih. sad vidim mladenovac. to je suvishe blizu. neka se onda spremi arandjelovac, oni garantovano pretenduju na neku hardkor tradiciju i tako to! Edited April 5, 2011 by thermal bug
yolo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) Pogresio sam cifru.sloba je prodao sve svoje akcije. mislim svedjanima, mozda gresim. ne znam za koliko.ne bih se zakleo da je ulozio u dokap da bi spasio B92. mislim da je imao odredjenu procenu koja se ispostavila kao pogresna. u svakom slucaju, ruku mu niko nije zavrtao.bojim se da ni ja necu proci nista bolje sa akcijama jednog investicionog fonda u koji sam stavio neke pare pre par godina. mislim da su sada na 20% vrednosti. kapitalizam, divna stvar.nego, gde nestade ona sudska veverica. bas je pocelo da bude zabavno. "nasi", Blic, ALO, Svet, PPP - all hells break loose! Edited April 5, 2011 by gazza1
Mp40 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Drugovi, drugarice...Budimo razumni. Svi direktori marketinga moraju umrijeti nasilnim smrtima, oko toga se valjda svi slazemo!Oni moraju patiti dosta pre smrti, izvinjavati se za svoj zivot i ipak potom izdahnuti.neke stvari se podrazumevaju i oko toga se valjda necemo raspravljati.
inside Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jedina osoba koja je 1.aprila bila u B92 je sudska overiteljka iz Cetvrtog beogradskog suda, a to niste vi.Pokusajte ponovo.Cestitke za primeran overiteljski vokabular, spin, kontraspin. Vladate materijom.Pozdrav iz B92 Ja radim u jednom od beogradskih sudova.Ne znam da li je istina ono sto sam napisala u prvom postu, ali tako sam cula da su ljudi govorili, a bili su glasni.Nisam imala nameru da diskreditujem nikoga ili nista, samo sam prenela informaciju.Mozda je to spin, ali tvrditi da nista od toga nije istina je kontraspin.Jer, ako neko demantuje neciju tvrdnju, trebalo bi taj demanti(j) da obrazlozi kontraargumentima, na isti ili slican nacin na koji je ta tvrdnja i postavljena.I, da li neko ima jedan post ili 10.437 postova, sasvim je svejedno sa aspekta istine.edit: (sa) kontraargumentima,
Recommended Posts