Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja radim u jednom od beogradskih sudova.Ne znam da li je istina ono sto sam napisala u prvom postu, ali tako sam cula da su ljudi govorili, a bili su glasni.Nisam imala nameru da diskreditujem nikoga ili nista, samo sam prenela informaciju.Mozda je to spin, ali tvrditi da nista od toga nije istina je kontraspin.Jer, ako neko demantuje neciju tvrdnju, trebalo bi taj demanti(j) da obrazlozi kontraargumentima, na isti ili slican nacin na koji je ta tvrdnja i postavljena.I, da li neko ima jedan post ili 10.437 postova, sasvim je svejedno sa aspekta istine.edit: (sa) kontraargumentima,

Edited by korisnik14
Posted
I, da li neko ima jedan post ili 10.437 postova, sasvim je svejedno sa aspekta istine.
Ali ne i sa aspekta kredibiliteta.
Posted

Ja se iskreno nadam da je Čalija iščupao neke debele pare na kraju. Čovek je lično zaslužan što je 92ka sve ove godine otkidala od marketing-kolača daleko više nego što joj je prema geldanosti pripadalo, a sumnjam da mu je plata bila adekvatna učinku. Nadam se da je shvatio da je ovo sa Grcima definitivan kraj 92ke kakvom su je on, Veran i ekipa zamišljali i iskoristio momenat.Isto i za ostale pomenute. Stvarno nemam nikakav problem ako su ošišali Grke/Nemce/Šapera/you name it...

Posted

Pitanje kredibiliteta je jedno, a pitanje istine je nesto sasvim drugo.Sudeci po pojedincima ovde, bitnija je gramaticka greska od sadrzaja.Pretpostavljam da sledi i nastavak diskreditacije informacija koje sam vam prenela.Neko se cese, a pravi se da ga ne svrbi.Srecno :)

Posted (edited)
Ali ne i sa aspekta kredibiliteta.
Apsolutno je svejedno sa aspekta kredibiliteta. Na ovom forumu ima i nekih sa vise od 1000 postova a patoloski su lazovi i mitomani.Meni su ove tvrdnje zanimljive, ali to je, na kraju, samo tvrdnja anonimne osobe na forumu. Ne kapiram oko cega se Gazza nervira.@korisnik14: teret dokazivanja je na onom ko tvrdi, a ne na onom ko demantuje. nadam se, za dobro nase medijske scene, da se ne bavis novinarstvom. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
@korisnik14: teret dokazivanja je na onom ko tvrdi, a ne na onom ko demantuje. nadam se, za dobro nase medijske scene, da se ne bavis novinarstvom.
Slazem se.Ja sam pravnik.Ne mogu nista dokazati od onoga sto sam prenela.Samo sam mislila da tu ima mnogo sumnjivih rabota koje su ti ljudi tamo glasno izneli, a neki novinar bi to mogao rasceprkati.Na primer, ako je istina da su kupili stanove preko puta b92, valjda nije tesko saznati na kojim je to adresama, itd.Mada, sto rece neko u prethodnim postovima, koga je u stvari briga za sve to, kada je to ipak privatna firma.Ako ih je neko i zakinuo, trebalo je da reaguju ranije.Mislila sam da bi bilo zanimljivo da prenesem sta sam cula.
Posted
Slazem se.Ja sam pravnik.Ne mogu nista dokazati od onoga sto sam prenela.Samo sam mislila da tu ima mnogo sumnjivih rabota koje su ti ljudi tamo glasno izneli, a neki novinar bi to mogao rasceprkati.Na primer, ako je istina da su kupili stanove preko puta b92, valjda nije tesko saznati na kojim je to adresama, itd.Mada, sto rece neko u prethodnim postovima, koga je u stvari briga za sve to, kada je to ipak privatna firma.Ako ih je neko i zakinuo, trebalo je da reaguju ranije.Mislila sam da bi bilo zanimljivo da prenesem sta sam cula.
Iskusno, iskusno. Evo da ti kazem ovako: kada bih znao (samo hipoteticki) neke novinare koji pokrivaju medijsku scenu, i koji su vec pratili desavanja u Foksu, Avali itd, ne bih im prosledio ovo sto si napisala iz nekoliko razloga. Prvi je taj sto kazes, iako si, kao sto tvrdis, pravnik, da je na optuzenom teret dokazivanja. A drugi je taj sto znam kako bi provere tih podataka izgledale: mediji bi prenosili ono sto njima odgovara, i "proveravali" tako sto bi izmisljali nezavisne potvrde. Ali cenim da sve to znas i da ti je to i cilj, jel da? Srdacno vasa,squirrel2.jpg
Posted (edited)

Nisam tacno razumela sta ti je poenta, ali ostavimo to tako.I pozdrav svim vevericama. :)edit: Poenta foruma na internetu je da svi mogu da vide i svi mogu da ucestvuju. Nema potrebe za prosledjivanjem, ili sta god.

Edited by korisnik14
Posted
Nisam tacno razumela sta ti je poenta, ali ostavimo to tako.I pozdrav svim vevericama. :)edit: Poenta foruma na internetu je da svi mogu da vide i svi mogu da ucestvuju. Nema potrebe za prosledjivanjem, ili sta god.
Sve si ti super razumela, ne brinem se ja uopste :)
Posted
Ja se iskreno nadam da je Čalija iščupao neke debele pare na kraju. Čovek je lično zaslužan što je 92ka sve ove godine otkidala od marketing-kolača daleko više nego što joj je prema geldanosti pripadalo, a sumnjam da mu je plata bila adekvatna učinku. Nadam se da je shvatio da je ovo sa Grcima definitivan kraj 92ke kakvom su je on, Veran i ekipa zamišljali i iskoristio momenat.Isto i za ostale pomenute. Stvarno nemam nikakav problem ako su ošišali Grke/Nemce/Šapera/you name it...
Ovo što pišeš je čist Malinovski. Dobro je ako je meni u korist, loše ako je mom dušmanu u korist...kakvi zakoni, ugovori, kurci.
Posted
prevazilazis sam sebe. nemas nista protiv evt. prevare, dok god su prevareni neki koji ti nisu simpaticni? pa jos cascavas onako, ko da su tvoje pare u pitanju. sva sreca da i ne razumes bas najbolje sta pises, inace bi morao da implodiras.
Posted
Iskusno, iskusno. Evo da ti kazem ovako: kada bih znao (samo hipoteticki) neke novinare koji pokrivaju medijsku scenu, i koji su vec pratili desavanja u Foksu, Avali itd, ne bih im prosledio ovo sto si napisala iz nekoliko razloga.
upravo za srpske novine i novinare je najmanje bitno da li se nesto slicno ili nesto potpuno drugacije zaista i desilo. rotacija trpi sve, a o frekvencijama da ne govorimo.
Posted

Uuuu, viđu legalista što me potkupiše!Nema tu nikakve prevare, Čalija je možda i najbolji u svojoj branši u Srbiji, čovek je zaslužio barem gajbu da zaradi za sve ove godine. Isplatio sebi bonus, legalno, platio porez, proknjižio...Bolje što ju je ikada naplatio nego nikada. A sada kidam ulijevo i ostavljam moralne gromade nda dominiraju.

Posted

pa da, boli ga kurac, isplatio sebi bonus isuse.gifsmatram sebe vrlo poročnom osobom, nisam apsolutno nikakva moralna gromada, ali mi se do sada nije dogodilo da stanem i divim se načinu na koji je neki menadžer (ako je uopšte to uradio) zajeb'o vek i isplatio sebi do jaja bonus.