Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Realno sami su sebe ubili,ili sticajem tržišnih okolnosti bili prinuđeni na to...Realno koga sad zabole kad se ti spustiš toliko nisko sa rejtingom onda sve pada u vodu...

Posted

B92 je bio poslednja samoupravljačka oaza očerupana od svog rukovodoćeg kadra. Čalijin bonus na godišnjem nivou je bio (navodno) oko 400 prosečnih devedesetdvojkaških plata.

Posted

Slucajno sam prisustvovala poslednjoj prodaji akcija b92 koja se desila proslog petka u prostorijama b92, tj. tamo su potpisivali ugovore.Bile su prisutne gotovo sve bivse svete krave b92: savic, timofejev, riha, bilbija, paunovic, mirkovic, pupovac, kuburovic, podunavac, brakus, grujic, itd.podeljeni u nekoliko grupica, po klanovima kako su bili organizovani. Matic tog dana nije bio prisutan u firmi.Neki su i glasno, pred svima, cekajuci red, protestovali protiv istog.Culo se stosta, ne znam sta je istina.- Matic ih je sve prevario, smanjio im broj akcija, a sebi dodelio preko 110.000 akcija.- Matic, Mirkovic, Calija kupili stanove od 100m2. Preko puta b92 u novom bloku.- Sanda Savic dobila otpremninu od 25.000 E jer joj je Matic poslednjih 6 meseci podigao platu na 450.000 dinara.- Andjelic izasao sa 10.000 E.- Calija ima klauzulu u ugovoru po kojoj ne mogu da ga otpuste ako mu ne isplate 150.000 E.- Matic ljut jer grci (Manja) ne postuju interni ugovor koji je sa njima napravio o autonomiji info redakcije. Manja tvrdi da se Matic lazno predstavlja.- Matic, pre prodaje, zaduzio firmu za preko 10 mil. E.- Novi direktor programa je Igor Stoimenov.- Ime ostaje isto, jer su nakon istrazivanja utvrdili da je ime jedina stvar koja ne bi smela da se menja.Ako je samo i delic ovoga istinit, stvarno ih je Matic sve izvarao.A DS, iz prikrajka, sada upravlja i sa b92.

Posted
:isuse: ako je pola od ovog sto je napisala korisnik14 tacno, oni mogu da se sutiraju u dupe od srece s novim vlasnicima. Dobro nisu svi zavrsili na livadi
Posted
Slucajno sam prisustvovala poslednjoj prodaji akcija b92 koja se desila proslog petka u prostorijama b92, tj. tamo su potpisivali ugovore.Bile su prisutne gotovo sve bivse svete krave b92: savic, timofejev, riha, bilbija, paunovic, mirkovic, pupovac, kuburovic, podunavac, brakus, grujic, itd.podeljeni u nekoliko grupica, po klanovima kako su bili organizovani. Matic tog dana nije bio prisutan u firmi.Neki su i glasno, pred svima, cekajuci red, protestovali protiv istog.Culo se stosta, ne znam sta je istina.- Matic ih je sve prevario, smanjio im broj akcija, a sebi dodelio preko 110.000 akcija.- Matic, Mirkovic, Calija kupili stanove od 100m2. Preko puta b92 u novom bloku.- Sanda Savic dobila otpremninu od 25.000 E jer joj je Matic poslednjih 6 meseci podigao platu na 450.000 dinara.- Andjelic izasao sa 10.000 E.- Calija ima klauzulu u ugovoru po kojoj ne mogu da ga otpuste ako mu ne isplate 150.000 E.- Matic ljut jer grci (Manja) ne postuju interni ugovor koji je sa njima napravio o autonomiji info redakcije. Manja tvrdi da se Matic lazno predstavlja.- Matic, pre prodaje, zaduzio firmu za preko 10 mil. E.- Novi direktor programa je Igor Stoimenov.- Ime ostaje isto, jer su nakon istrazivanja utvrdili da je ime jedina stvar koja ne bi smela da se menja.Ako je samo i delic ovoga istinit, stvarno ih je Matic sve izvarao.A DS, iz prikrajka, sada upravlja i sa b92.
ne kontam, jel ovo prenosiš informacije tog koji je prisustvovao, ili si ti lično prisustvovao.kakogod, deluje zanimljivo ukoliko je tačno.
Posted
- Novi direktor programa je Igor Stoimenov.
jel to onaj igor stoimenov sto je rezirao prvi serijal crnog gruje?ako jeste, pozdravljam postavljenje.
Posted
jel to onaj igor stoimenov sto je rezirao prvi serijal crnog gruje?ako jeste, pozdravljam postavljenje.
Da, to je on, ali sta je jos radio, jer to mi bas i nije neko merilo.. :mellow:
Posted

onaj serijal o navijacima i ex Yu fudbalu, isao na b92. I takodje neki dokumentarac Robna kuca

Posted
:lol: Ajde lubo, nemoj da si tako stroga, radio je npr. i "Novo vreme".A Bijelo Dugme jebi ga i jeste najznacajniji ex-yu bend. Ne tebi, ne meni, ne ni vecini ovde, ali... kakvo smo pa mi merilo za bilo sta :)
Posted
:lol: Ajde lubo, nemoj da si tako stroga, radio je npr. i "Novo vreme".A Bijelo Dugme jebi ga i jeste najznacajniji ex-yu bend. Ne tebi, ne meni, ne ni vecini ovde, ali... kakvo smo pa mi merilo za bilo sta :)
pa to, rekoh, uklopice se u post-2000 b92.nisam objektivna, to jes istina, a i ne volim te lesinare na nostalgiju, sto bi reko jedan fini nislija.
Posted

nisam ni ja objektivan, pa bolje da ćutim :)al ne mogu :lol:samo ovo: kako je sve to na kraju ispalo, bolje da im dodju Manje i Stoimenovi, biće nekako postenije

Posted
B92 je bio poslednja samoupravljačka oaza očerupana od svog rukovodoćeg kadra.
Tacno tako...A ovi sto gundjaju, ako je ta prica tacna, gundjaju sto oni nisu drpili koliko Veran!
Posted
A ovi sto gundjaju, ako je ta prica tacna, gundjaju sto oni nisu drpili koliko Veran!
nadam se da je veran bio dovoljno pametan pa da drpa dovoljno sofisticirano da ne bi bilo inkriminišuće.