Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Ako je verovati ocenama IMDB, reditelj tog remek dela ima jedno, josh fascinantnije ostvarenje.Surf School

Posted (edited)

pa to mora da se vidi, ocjena obecava. kontam da je na nivou djecije slikovnice 'maja ne jedrenju'(maja je imala ucitelja jedrenja jovicu koji je za nagradu sto je 1. na internom takmicenju poveo u voznju svojom jedrilicom. i tako. majin brat misa je takodje bio u tom ljetnjem kampu, pa se radnja nije sasvim razvila)

Edited by morgana
Posted
Ako je verovati ocenama IMDB, reditelj tog remek dela ima jedno, josh fascinantnije ostvarenje.Surf School
to ce biti sledece nedelje <_<
Posted

Nova programska šema b92 kreće 20.aprila. Da vidimo šta je napravio novi gazda. Predstavnik prve mi kaže "videće se promene"...

Posted

Čuh da kreću 2,5 čoveka, Prijatelji (aj OK, i nisu odavno) i Sex i grad, od prve epizode.sad0141.gifSunđerbob leti iz termina u neki popodnevni angry.gif , ništa od Wirea za sada, kupili su kao neke dobre filmove.Nova uprava nije preterano ambiciozna, barem ne za sada. Od jeseni kao kreću malo agresivnije, al ne vide sebe preko 10% šera.Nego, jel istina da je Čalija popio nogu? :o O njemu čuh samo hvalospeve do sada.

Posted

Nije moje da pričam o tome , ali Čalija nije više na B92 i još par ljudi iz top menadžmenta , kako je to sad fensi izraz.Služba zatvara krug...

Posted
Čuh da kreću 2,5 čoveka, Prijatelji (aj OK, i nisu odavno) i Sex i grad, od prve epizode.sad0141.gifSunđerbob leti iz termina u neki popodnevni angry.gif , ništa od Wirea za sada, kupili su kao neke dobre filmove.Nova uprava nije preterano ambiciozna, barem ne za sada. Od jeseni kao kreću malo agresivnije, al ne vide sebe preko 10% šera.Nego, jel istina da je Čalija popio nogu? :o O njemu čuh samo hvalospeve do sada.
da da to su i moje info otprilike. Za Čaliju je tačno da je pedaliran, i to valjda na dosta neprijatan način.
Posted
da da to su i moje info otprilike. Za Čaliju je tačno da je pedaliran, i to valjda na dosta neprijatan način.
Svemu dođe kraj jbga...Delili se bonusi...
Posted (edited)

priča se da planiraju da promene i ime od jeseni, navodno u Nova tv, ima li tu neke istine?meni kao laiku to zvuči prilično besmisleno, rekao bih da im je ime (pored još nekolicine ljudi, a iz dana u dan ih je sve manje) najvrednije što imaju...

Edited by mr@ki
Posted
Sex i grad, od prve epizode.sad0141.gif
Postoji li neki zakon koji nalaže da se ova serija mora prikazivati najmanje jednom godišnje?
Posted
2,5 čoveka
Ja sam čuo da Čarli Šin dobija valjda 2 miliona dolara po epizodi ovog đubreta :isuse:
Posted
Ja sam čuo da Čarli Šin dobija valjda 2 miliona dolara po epizodi ovog đubreta :isuse:
Ne dobija zbog njegovih izliva serija je prekinuta...guglaj malo da vidiš kakva je on hodajuća katastrofa..
Posted
da, bio je najplaćeniji tv glumac dok nije dobio odkaz...Sex i Grad je i Prva obrnula nekoliko puta, bez pauze. toliko ni Bolji Život nije repriziran :isuse:
Posted

Ne ne, znam za to naravno, kao i za sve Šinove ludosti. Govorih u sadašnjem vremenu a trebalo je u prošlom.Inače da, dobijao je dva miliona po epizodi.

He has followed that up with a series of interviews in which he threatened to sue television network CBS for shutting down the show, demanded a raise from $2 million to $3 million per episode, and insisted he was "clean, focused and ready to get back to work."
2 miliona po epizodi za tu ispodprosečnu nesmešnu glupost...
Posted
priča se da planiraju da promene i ime od jeseni, navodno u Nova tv, ima li tu neke istine?meni kao laiku to zvuči prilično besmisleno, rekao bih da im je ime (pored još nekolicine ljudi, a iz dana u dan ih je sve manje) najvrednije što imaju...
Da, ali to ime i nema mnogo veze sa onim što je danas B92 rekoa bih. Mislim da sigurno menjaju ime TV kanala od septembra, a B92 će možda bude prisutan kao informativni program, kao produkcija "B92 vesti"