najgori Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 to bi mogao biti dobar znak. mozda se ponovo farba?
notenoughreasonsforclaire Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Jbt, kakav je to prenos turnira koji kreće od drugog, trećeg kola?
werbatim Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pa tako je svake godine...Na Indian Wells-u nema TV signala do subote.
notenoughreasonsforclaire Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zaista? Ne pratim pomno teniske turnire te ne bejah upoznat sa ovom činjenicom...
korindjar Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 (edited) je l' slušao neko najavu koncerta za THC (trenerka stil)?idzuo! Edited March 13, 2011 by korindjar
Ryan Franco Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 daj preprič!dobri su tehace. ko ponavlja vaki refren zaslužuje svako štovanje:http://www.youtube.com/watch?v=Fz5ZEaCrqK8
Ryan Franco Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 mislim da su totalno naci. u ravni sa sindikatom. mada se sindikat potrudio da se smesti na vrh.
Mp40 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 pa ne znam, ova pesma je kao zdravorazumska ali verovatno je za to protiv cega se bore kriva demonokratija i pederi.
Ryan Franco Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jbt to su dizeli sa neimara, koje pritom drugi bg dizeli prozivaju - zato što su s neimara (i nemaju hud iza sebe). da li stvarno misliš da tu neko ima neku konzistentnu političku agendu? jedna pesma je ovakva, druga je o duvanju, treća je o trenerkama i tako u krug... pri tome je ovaj desni dogurao i do "farme". ni sami sebe neće ozbiljno shvatiti toliko koliko ti i ja ovde možemo da raščlanjujemo njihov opus.jedini pravi nacoši su sindikalisti i još par marginalaca (poput monogamije). ovo ostalo gaca u mraku i nabada i šta treba, i šta ne treba.
Mp40 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 da li stvarno misliš da tu neko ima neku konzistentnu političku agendu? Ma, naravno da su to praziluk majmuni ali nadju se ipak na Ubi Pedera i Kako da ne budem ovako nadrkan kad nam uzese Kosovo.
korindjar Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 (edited) daj preprič!dobri su tehace. ko ponavlja vaki refren zaslužuje svako štovanje:nebaždareno se dere u majk nabacujući info za koncert i na kraju kaže "idzuo". sigurno najgorih 30 sec koje sam odlslušao. sad mi žao što ne mogu naći negde na netu.To su kao neki manje naci reperi?nenene. ovi i vođe navijača su ti glavni mentori za horde kretena.ali su visili kod tetka sandre i sada im b92 promoviše koncert. poslušaj, ali pre svega pogledaj spot.i da, sindikalci su im gosti na koncertu.http://www.youtube.com/watch?v=XA-ouIqoewY Edited March 13, 2011 by korindjar
Eraserhead Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 (edited) Neto profit Benetona pao 16,1 odstoIzvor: Tanjug Rim -- Jedna od najvećih kompanija u sektoru tekstilne industrije, italijanska grupacija Beneton, je imala neto profit prošle godine manji za 16,1 odsto nego u 2009. Profit je iznosio 102 miliona evra, dok je bruto prihod EBITDA takođe opao - na 311 miliona evra, što je smanjenje od 6,3 odsto. Neto prodaja Benetona je u 2010. porasla 0,2 odsto, na 2,053 milijarde evra, pri čemu je porast prodaje na tržištima u usponu nadomestio pad prodaje u Evropi. "Veliki porast troškova, naročito za sirovinski materijal, dovešće do znatnog i progresivnog smanjenja profita u ovoj godini", navedeno je u saopštenju Benetona, koji je krajem januara zvanično preuzeo nišku fabriku tekstila Niteks.Novinari biznis rubrike bi mogli da znaju osnovne stvari o onome o čemu pišu.EDIT: Sad video da je preuzeto sa tanjuga, ali majku mu pa zar neko ko je strucan za datu oblast ne pročita tekst pre kačenja. Edited March 16, 2011 by Eraserhead
Recommended Posts