darling Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 (edited) mislim da je to bilo juce, spremala se za posao, ukljucen radio (ne znam da l se ovo pravdam ili hvalim da opet ukljucujem radio pre 9), i cujem ja taj zenski glas, sto asistira muskoj voditeljskoj zvezdi, ali mi ona zanimljivija i odmerenija, da ne kazem pametnija i duhovitija, recitija, radijcnija od ovog muskarca. (usput, ne podnosim kad on izgovori "sto bi rekli", "sto kazu", jbte pa kazi ti, sta se pravdas, sta te je sramota da i ti kazes to isto, a ako te je sramota, nemoj da izgovoris!). ne znam kako se ona zove, ali ja kao slusateljka da predlozim da je bruse, moze od nje fin dijamantic da ispadne. Edited July 2, 2010 by darling
Feindouno Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 (edited) B92 sport Pre početka utakmice između Španske i Holandije Džimi Džamp se našao na terenu stadiona „Stadion fudbala“ i krenuo ka peharu namenjenom svetskom šampionu.Džamp je nekoliko puta kažnjen velikim novčanim kazmana, ali ga to ne sprečava u svojim 'akcijama'. Edited July 12, 2010 by Feindouno
Parsons Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 (edited) na b92 sajtu mi izbaceno par reci iz komentara na vest i time potpuno promenjen smisao komentara.nadam se da je to zbog vrucine :D Edited July 16, 2010 by Billy Parsons
darling Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 eee koliko je neduhovit i bezduhan ovaj sto vodi jutarnji program. bolje bilo dok je bio ozbiljan i oprezan. zao mi koleginica.
Frank Pembleton Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jebote ovi su poceli i "produkciono" da se raspadaju...Danas u vestima je Ivani K. očigledno crkao prompter (idiot) i ona je počela da prebira po papirima da uopste nadje tu vest i krenula da je sriče sa papira , a sledeću je nekako uspela sa laptopa ali i tu je bila drama.Bilo mi je žao....
Frank Pembleton Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 (edited) Ima snimak? Što volijem to da vidim..Vesti u pola 7 beše valjda.... juče... Edited July 22, 2010 by veljaGB
Lezilebovich Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Mnogo mi bezveze što se iznad vesti na sajtu nalazi fejsbuk link Preporuči. Deluje nekako neozbiljno.
Recommended Posts