stoka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) U vreme kada se ideali i principi izdaju za šaku dinara (primer gorice i gagana), ono što raduje i vraća veru u moralne standarde i pre svega u ljude jeste postupak jelene-jeckili kosanić, koja je u otvorenom pismu tijaniću eksplicitno iznela stav da ne namerava da pređe sa B92 i uskoči na poziciju glavnog na RTS-u, ali i preslatke tijane-tičke todorović, koja je odbila da u paketu, zajedno sa sakanom, pređe na RTS i nastavi da vodi Jelen top listu!Ima i dalje ljudi kojima su principi i i profesionalni izazovi i dalje ispred šuštavih novčanica ... Edited June 12, 2010 by stoka
yolo Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 U vreme kada se ideali i principi izdaju za šaku dinara (primer gorice i gagana), ono što raduje i vraća veru u moralne standarde i pre svega u ljude jeste postupak jelene-jeckili kosanić, koja je u otvorenom pismu tijaniću eksplicitno iznela stav da ne namerava da pređe sa B92 i uskoči na poziciju glavnog na RTS-u, ali i preslatke tijane-tičke todorović, koja je odbila da u paketu, zajedno sa sakanom, pređe na RTS i nastavi da vodi Jelen top listu!Ima i dalje ljudi kojima su principi i i profesionalni izazovi i dalje ispred šuštavih novčanica ...ma ti si garant veran matic, sad si se ofirao!
stoka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ma ti si garant veran matic, sad si se ofirao!Nisam. Ja umem da izgovorim "R" ...
yolo Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jesi. nemas R u imenu.nego, jel gledao neko ovu emisiju iz BG zoo vrta. meni bilo simpa uprkos predrasudama. lavici su wubici!
kud u maglu Simoviću Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jel zna neko od insajdera jesu li grci kaparisali b92, Verane?
Frank Pembleton Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jesi. nemas R u imenu.nego, jel gledao neko ovu emisiju iz BG zoo vrta. meni bilo simpa uprkos predrasudama. lavici su wubici!I meni simpaticno...po formi mi izgleda kao da je pravljeno da se plasira na animal planet pa da nije uspelo...
Frank Pembleton Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jel zna neko od insajdera jesu li grci kaparisali b92, Verane?Vrlo su blizu dogovora...nisam insajder...
mraki Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) sex i grad presao na fox Edited June 12, 2010 by mr@ki
gospa buba Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 nego, jel gledao neko ovu emisiju iz BG zoo vrta. meni bilo simpa uprkos predrasudama. lavici su wubici!meni isto slatko, animal planet stajl. samo bi naratora malo shamarala posle svake 2 rechenie da se resetuje :lol:a interesantno, to je taj zoo vrt na koji mi imamo iljade zamerki svake vrste, od politichkih do raznih praktichnih, pa eto. opet se nekom svideo bash toliko ^_^
Frank Pembleton Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ...i malo mi zasmetalo izgleda da su recenice za naratora prevodili on-line , bila je jedna "pozadi u jaslicama" to mi lici na recenicu "back at nursery..."...SUS lepo je...
morgen Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Vrlo su blizu dogovora...nisam insajder...Tek tada će se usrećiti, ali pošto su kočnice otišle, a velika je nizbrdica, nema tu leba.
yolo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 to vrlo su blizu dogovora traje otkako traju pregovori ne samo sa ovim vec i prethodnim interesentima.
koksy Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Sve mi ovo nesto cudno. Evo, i Danica Vucinic intervjuise za NIN.
Frank Pembleton Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Sve mi ovo nesto cudno. Evo, i Danica Vucinic intervjuise za NIN.Ovo joj je vec 4. intervju...i veljkovic tezgari tamo...
yolo Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mislim da veljkovic ne tezgari nego je otisla za stalno.
Recommended Posts