September 24, 20241 yr 6 minutes ago, bags said: Vise sam mislio da naglasim da nije IT pozicija. Poznata stvar, IT pozicije su ljudi kao ja, koliko god cega znali i umeli da uradimo. Svet IT vode ljudi koji nisu ni zavrsili ikakav fax, drop-outs, nesvrseni studenti.
April 29, 20251 yr pojavila se vest o zameni novcanica od 50e starijih od 2017.ali u svim vestima u predlozima sta da radite stoji-da zamenite novcanice direktno u banci Francuske bas su mi pomogli sa vestima jel se zna sta to znaci za nas koji nemamo filijalu banke Francuske u selu i kako da zamenimo novcanice?Blic.rsPovlače se stare novčanice od 50 evra: Evo koje, kako ih...Evrozona modernizuje novčanice zbog bolje zaštite od falsifikovanja. Proverite da li i vi imate stare novčanice koje treba da zamenite!Šta da radite ako imate stare novčanice?Ako posedujete staru seriju novčanica od 50 evra, možete:Potrošiti ih u prodavnicama koje ih još prihvataju,Uplatiti ih na svoj bankovni račun,Direktno ih zameniti u filijali Banke Francuske.
April 29, 20251 yr 3 hours ago, ivy said:pojavila se vest o zameni novcanica od 50e starijih od 2017.ali u svim vestima u predlozima sta da radite stoji-da zamenite novcanice direktno u banci Francuske bas su mi pomogli sa vestima jel se zna sta to znaci za nas koji nemamo filijalu banke Francuske u selu i kako da zamenimo novcanice?Blic.rsPovlače se stare novčanice od 50 evra: Evo koje, kako ih...Evrozona modernizuje novčanice zbog bolje zaštite od falsifikovanja. Proverite da li i vi imate stare novčanice koje treba da zamenite!European Central BankCurrent banknotes
July 14, 2025Jul 14 Pitanje : koje banke u Srbiji daju za paušalce, uz devizni račun i deviznu poslovnu karticu da može na bankomatima evri da se podižu? Hteo sam u erste - ne može. Ušao u neku dugačku komplikovanu proceduru ispitivanja u raifaizen pa bi da to prekratim ako se to baš oduži.
December 4, 2025Dec 4 poreski strucnjaci, imam jedno pitanje.gledamo kevino stanje na lpa.gov.rs.na primer, na jednoj nekretnini stoji:da li to znaci da je tih -4896,34 preplata?
December 4, 2025Dec 4 Tako je.Edit: nisam strucnjak al mogu da pogledam (imam istu situaciju stalno). Edited December 4, 2025Dec 4 by petaras
December 4, 2025Dec 4 6 hours ago, Ros said:poreski strucnjaci, imam jedno pitanje.gledamo kevino stanje na lpa.gov.rs.na primer, na jednoj nekretnini stoji:da li to znaci da je tih -4896,34 preplata?Da!
December 5, 2025Dec 5 16 hours ago, Ros said:poreski strucnjaci, imam jedno pitanje.gledamo kevino stanje na lpa.gov.rs.na primer, na jednoj nekretnini stoji:da li to znaci da je tih -4896,34 preplata?Jeste idiotski, u pretplati si a stave minus, ali to je ono iz računovostva: duguje-potražuje.Samo prati boju polja, lakše je tako: ako je zeleno sve ok, ako je crveno - znaš i sam.
December 5, 2025Dec 5 2 hours ago, spettacollo said:Jeste idiotski, u pretplati si a stave minus, ali to je ono iz računovostva: duguje-potražuje.Samo prati boju polja, lakše je tako: ako je zeleno sve ok, ako je crveno - znaš i sam.to mu dodje da je njihov saldo u minusu ovo zeleno mi je bio vec signal da je preplata.kad smo vec kod poreza. moja zena prodala pre dve godine stan u NS, kupci preuzeli stan, proveli porez. sve cisto. i kad su uveli online proveri, je ne budem lenj pa sredim svima nama eUprava login.kad na zeninom kontu minus od 32,000d. porez nije placan redovno (do not ask), i na dug od 11,000 jos kamata 21,000. tamo od neke 2002-e.znaci, proveravajte poresku upravu