Jump to content

Razna pitanja

Featured Replies

Vise sam mislio da naglasim da nije IT pozicija.

• Replies 995
  • Views 121.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage   Loše si se kladio. I ne može prosečna plata po glavi stanovnika nego prosečna plata onih koji platu prumaju. Po gla

• Kalkulator za obračun bruto/neto plate   Koliko mi je poznato u Srbiji je poslodavac je obavezan da uplati deo doprinosa i poreza direktno, a deo zaposleni ali i taj deo se uplaćuje preko po

• Paul Gompitz
    Paul Gompitz

U velikom broju zemalja, osim u Srbiji, je moguce da si stalno zaposlen u firmi iz neke druge drzave i da ti na osnovu toga ta firma uplacuje platu na racun u zemlji u kojoj si prijavljen.  Ako te d

Posted Images

6 minutes ago, bags said:

Vise sam mislio da naglasim da nije IT pozicija.

Poznata stvar, IT pozicije su ljudi kao ja, koliko god cega znali i umeli da uradimo.
Svet IT vode ljudi koji nisu ni zavrsili ikakav fax, drop-outs, nesvrseni studenti.

• 7 months later...

pojavila se vest o zameni novcanica od 50e starijih od 2017.

ali u svim vestima u predlozima sta da radite stoji-da zamenite novcanice direktno u banci Francuske rolleyes

bas su mi pomogli sa vestima rolleyes

jel se zna sta to znaci za nas koji nemamo filijalu banke Francuske u selu i kako da zamenimo novcanice?

Blic.rs
No image preview

Povlače se stare novčanice od 50 evra: Evo koje, kako ih...

Evrozona modernizuje novčanice zbog bolje zaštite od falsifikovanja. Proverite da li i vi imate stare novčanice koje treba da zamenite!

Šta da radite ako imate stare novčanice?

Ako posedujete staru seriju novčanica od 50 evra, možete:

• Potrošiti ih u prodavnicama koje ih još prihvataju,

• Uplatiti ih na svoj bankovni račun,

• Direktno ih zameniti u filijali Banke Francuske.

Odnesi u banku i stavi na račun

3 hours ago, ivy said:

pojavila se vest o zameni novcanica od 50e starijih od 2017.

ali u svim vestima u predlozima sta da radite stoji-da zamenite novcanice direktno u banci Francuske rolleyes

bas su mi pomogli sa vestima rolleyes

jel se zna sta to znaci za nas koji nemamo filijalu banke Francuske u selu i kako da zamenimo novcanice?

Blic.rs
No image preview

Povlače se stare novčanice od 50 evra: Evo koje, kako ih...

Evrozona modernizuje novčanice zbog bolje zaštite od falsifikovanja. Proverite da li i vi imate stare novčanice koje treba da zamenite!

European Central Bank
No image preview

Current banknotes

hvala