mustang Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 da li neko zna ria xoom preko paypal da li radi samo u komercijalnoj banci ili ih ima jos? sjajna je stvar jer mozes do $2000 dolara da posaljes a naplate ti samo $4.99 fees
Ras Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 On 3.5.2020. at 7:30, mustang said: da li neko zna ria xoom preko paypal da li radi samo u komercijalnoj banci ili ih ima jos? sjajna je stvar jer mozes do $2000 dolara da posaljes a naplate ti samo $4.99 fees Transfer Nova je zastupnik za Ria u Srbiji, pa preko njih proveri mrežu i koje su usluge dostupne. Ne vidim na jednom mestu spisak, osim pretrage lokacija, a pored Komercijalne, Direktna banka, Banka Poštanska štedionica, VIP Menjačnice i druge, a Pošta Srbije je takođe najavila saradnju sa Ria, ali ne znam koliko se odmaklo u implemetaciji.
El Guapo Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Kog datuma je uplaćena dividenda od besplatnih akcija za ovu godinu?Da li su svima svojevremeno otvarali namenske račune kod pošte, ili samo ko nije imao? Послато са Le X820 помоћу Тапатока
jms_uk Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 4 hours ago, El Guapo said: Kog datuma je uplaćena dividenda od besplatnih akcija za ovu godinu? Da li su svima svojevremeno otvarali namenske račune kod pošte, ili samo ko nije imao? Послато са Le X820 помоћу Тапатока Ja ne vidim nikakve uplate posle 17.09.2019, pre toga sredinom aprila 2019. Da, ako nisi imao racun u nekoj banci ili posti, onda su otvarali taj namenski kod poste.
Garnirung Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Jel neko koristi Intezino online bankarstvo? Koja je šifra plaćanja kad se šalju pare drugom fizičkom licu u Srbiji? 289?
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 otp najavljuje apple pay. kako to nama smrtnicima olakšava život?
renne Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Rf je danas uveo, stigao mi mailPa ono, samo koristià telefon, ne trebaju ti više bilo kakve kartice
đorđe geprat Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 nova rata kredita moga i gospođinog kod PŠ je niža. spuštene kamate. kakvom gimnastikom je € oko 118 RSD već tri godine? nikad nije bilo stabilnije u "novijoj istoriji"™
Meazza Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Dolar je pao u odnosu na RSD, ispod 100 kinti. Ne znam da li je pametnije razmeniti dolare sada ili cekati da poraste.
pixy Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Iz vašeg iskustva - koja banka ima najmanje provizije za fizička lica, za uplate prema domaćim institucijama i drugim fizičkim licima? Većina banaka tu grabi kako stigne, ne pitaju za zdravlje junačko...
Grunf Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 postanska stedionica, cini mi se. ali mislim da moras da napunis 130 godina da bi ti otvorili racun.
gospa buba Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 postanska stedionica, cini mi se. ali mislim da moras da napunis 130 godina da bi ti otvorili racun.ne mora, ja sam otvorila u 90 sent from bubamoto
Recommended Posts