December 8, 20177 yr Prvo hvala na odgovoru. Nije iz Kanade Ne razumem samo sta znaci "ako je placen porez"? U kupoprodajnom ugovoru pise da porez pada na teret kupca i da je on u obavezi da ga plati. Da li meni mogu iz poreske praviti problem u smislu dokazivanja porekla novca i poreza? Icicu sa babom u banku da damo izjavu svakako...
December 17, 20177 yr Mislim na ove regularne fiatjke™. Nije ušteđevina za igranje sa kripto. Edited December 17, 20177 yr by miki.bg
December 20, 20177 yr jel znamo nesto o cashback worldu? https://www.lyoness.com/rs/shopping-cashbackworld meni deluje kao 1 moderna potrosacka piramida ali odlicna za ljude sa vec visokom potrosnjom..dok bi za obicne smrtnike bila itekako zahebana navlakusa da bespotrebno trose vise..nemam pojma,ja nisam ljubitelj potrosnje pa na to gledam iz ne bas blagonaklonog ugla..
December 20, 20177 yr sad citam po netu da to uopste nije novost a ja tek juce cula za to,aktuelna sam kao lanjski sneg ali mi je juce o tome drvio jedan oprani mozak..ok covek ima visoku potrosnju i ok su mu ti popusti i bodovi,mozda se i moze biti pametan u tome... ali on nikako nije hteo da prizna da je to 1 klasicna piramida dok je to sasvim ocigledno(provalila sam to po samoj prici a da nista o tome nisam znala) sto ukazuje na 1 opran mozak.. evo zanimljiv text http://robertbilic.com/poduzetnistvo/lyoness-prilika-ili-prevara/ Edited December 20, 20177 yr by ivy
December 25, 20177 yr ne znam da li je topik odgovarajuci, ali bolji nisam nasao prilikom uplate poreza pogresno je unet poziv na broj (dodata nula viska) da li je moguce prebaciti ta sredstva? postoji li nekakav rok za to? malopre sam hteo proveriti da nekim slucajem uplata ipak nije prosla. ali koliko vidim zahtev za online nalog se moze podneti online, ali ga u svakom slucaju mora preuzeti licno poreski obveznik, drugim recima trenutno ne mogu proveriti stanje
December 25, 20177 yr Rodio sam mečku dok sam preknjižio pogrešno uplaćen porez, i to uplaćen na pogrešan račun koji su oni mentoli pogrešno odštampali. U upravi prihoda nas stotinu nesrećnika sa istom situacijom, obilazimo 5 (pet) kancelarija i šaltera da bi to završili. Napalm.
December 25, 20177 yr ufff da guzve su skoro stalno u poreskom najgore je sto je porez na oca, kome je blago receno problem da stoji u redovima ajde molim vas ako neko ima iskustva u slicnoj situaciji ili uopste koja je procedura za preusmeravanje sredstavama prilikom pogresnog unosa poziva na broj? bio bih veoma zahvalan
December 25, 20177 yr ok, to bi mi mnogo znacilo, da ne mora otac licno a nije ni mali iznos, posto je ovo prvi put da placamo porez za kucu, pa je nekoliko godina unazad inace, selo u kom zivimo je peta zona, a sva okolna mesta 6 zona, ukljucujuci i mesto koje nam je "centrala" tu je mesna kancelarija, posta, dom zdravlja, skole, obdaniste, nekad bilo opstina, ima naznake "urbanog", nalazi se na magistralnom putu, blize je centru beograda nego selo u kom mi imamo kucu. dakle po svakom osnovu bi cena kvadrata tu trebala biti visa nego ovde gde sam ja, ali je iz nekog razloga obrnuto. to mesto i sva okolna su 6 zona, ovo moje 5ta. razlika u porezu je oko 20%
December 26, 20177 yr 16 hours ago, Tribun_Populi said: Zahtev za preknjiženje, možeš to i ti odneti. +1, ne mora lično (ponesi ćaletov ličnjak za svaki slučaj though).
May 6, 20186 yr Dobio sam neke akcije nasledstvom i pogledao kroz papire isposatavilo se da su one bile poverene firmi Energobroker koja je pre 2 godine izbrisana iz APR i vodi se kao U Likvidaciji. Kakva je sad dalja procedura za dobijanje tih akcija i dividendi?
May 6, 20186 yr 23 minutes ago, levi said: zovi Tesla kapital, oni su preuzeli klijente Hvala! Kontaktiracu ih koliko sutra