Jump to content

Iznutrice

Featured Replies

dechaci, a jel mora da izgleda kao alien1, 2 i 3? :o

ono, zamisljam kako je ukus svemirski ^_^

ako se slozimo da je ukus 'obicnog mesista' ovozemaljski onda ovo gazino definitivno stize sa druge planete. gurmanske.  :s_d:   :piggy: (a volemo i ostale zivuljke)

a i bili smo fini i odmah u naslovu topica napisali o cemu se ovde radi pa ko ne vole ne mora da zalazi, mada je uvek dobrodosao da prosiri vidike zeluca svoga.

• Replies 233
  • Views 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haralampije
    Haralampije

mozak

• Haralampije
    Haralampije

Saće tvoj drug da ti oda tajnu   Ako si već naleteo na te neobrađene tripice, koje smrde kao sama smrt, potopi ih u Peral S , sredstvo za dezinfekciju široko korišteno u klanicama i mesarama.Peral S u

• probaj brizle!!!

drugi ozbiljan specijalitet je jagnjeca dzigerica kada se lepo spremi, naravno na cumuru. moracemo malo da popricamo sa komazecima, saricima i ostalima iz biznisa.

eh kako je to bilo fantasticno kod pokojnog Bude, a to mu se vodilo kao predjelo. :lol:

a sad vidim zastaklili bastu.  :isuse: lepo sam se zakleo da moja noga tamo nikada vise nece krociti.

Mozda bolje ovde da sacuvamo slike. Recepis na now cooking..... Skembici sa vrganjima, voila:

03f9ff2eb6dedfb3264976a9be19b0a2.jpgf5e075d83f1c2c9894380009234fa858.jpg019c4ee59f6f39042caf791523a4c627.jpgcfe1e8a415614bd3d4da85970e385404.jpg

Edited by yolo

uuuuu jagnjeća džiga u maramici pečena dugo na laganoj vatri :D

druga varijanta je kuvana na saft sa tonom povrća u crnom vinu i vinskoj kvasini i poslužena uz palentu.

• 4 months later...

IMG_20150613_115821.jpg

Faza 1. Barenje.

tooo, lagana letnja hrana.

pa sad se takve 'rane i jedu

Slanine sapunjare, slanine adidas, švargla i tako to

Hrana koja pomaže da se prevaziđu ovi vreli dani

nizak mi holesterol pa valja to malo podici. medicinski razlozi.

E kada smo vec kod iznutrica,evo malo ideja za sve koji idu na jug Italije(Puglia,Calabria,Basilicata).

Cazzomarro,jagnjece iznutrice.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

Gnummaridd,jarece iznutrice

P1130807p.jpgDSC_5660p.jpgP1100422p.jpg

DSC_5670p.jpg

• Author

ccc..   :thumbsup:

pa sad se takve 'rane i jedu

Slanine sapunjare, slanine adidas, švargla i tako to

Hrana koja pomaže da se prevaziđu ovi vreli dani

+ 100

jedan od razloga zasto se ide u kalabriju....

to prvo gore je original grcki-turski-balkanski kokorec

gle, tema

nakon što sam malopre otresao dva slajsa juneće džigerice, par minuta na ultrajakoj vatri i uživancija :D

• 6 months later...

koga napadne neizdrz da jede pihtije u 3 ujutro, nislija na tasu ima pakovanje po ceni od 300g, solidan proizvod, skroz domaci ugodjaj. poskupo 300 kinti ali eto. takodje valjaju jednako zapakovan prebranac.

• 5 months later...

nisu iznutrice nego pohovane telece nogice u ribnjaku u borci, na dunavu. bruka i sramota koliko dobro....