Jump to content
IGNORED

Iznutrice

hoffnung

Recommended Posts

Posted

Ja mentol video to u Panagiji, pomislio vidi horizontalni giros i jeo neku jaretinu.

:isuse:

Posle gazmen na forumu objasnio sta je.

Posted

Ne mora!

Zavisi od toga kako majstor isplete:

kokoretsi_pasxa.jpg

kukurec, kokorec, kokoretsi

pletena jagnjeca creva, tiho pecena na cumuru/drvetu

Pa gde si to kupio?
Posted

Pa gde si to kupio?

ma nije kupio takav. ovo je slika iz grcke, 100%. ja verujem da se u kucnim uslovima ne moze postici ono sto mozes dobiti u tavreni u grckoj (ovo sto vidis na slici).

voleo bih da me gaza demantuje.

Posted

naravno da ne mogu, pa nisam ja profesionalna pletilja jagnjecih crevaca. mislim, voleo bih da jesam i da neko ko ima razanj hoce da me primi da se to tamo ispece. barem bi napravili nezaboravno forumsko razvaljivanje...

Posted

naravno da ne mogu, pa nisam ja profesionalna pletilja jagnjecih crevaca. mislim, voleo bih da jesam i da neko ko ima razanj hoce da me primi da se to tamo ispece. barem bi napravili nezaboravno forumsko razvaljivanje...

+1

za razanj i mesto bi se lako snasli.

Posted

Možda nađem ražanj i motor

haha, pa sta cemo da radimo sa raznjem i motorom? nema ko da uplete crevca. 

razanj i motor bih nasao za pola sata samo da ima dovoljna kolicina crevaca i spretna ruka.

Posted

ovaj moj izvor dobija 2x nedeljno po 3-4kg jagnjecih ili ovcijih crevaca. pored toga oni (trenutno) razdvojeno prodaju jagnjecu dzigericu od jagnjecih srca i bubrega. moracu to malo da proucim ali verujem da bi spakovali kokoreci kako treba na razanj.

mislim, realno ne verujem kakav paklen plan kujemo ovde....

Posted

mislim, realno cu da vas mrzim najstrasnije ako uspete :(

Posted

ovaj moj izvor dobija 2x nedeljno po 3-4kg jagnjecih ili ovcijih crevaca. pored toga oni (trenutno) razdvojeno prodaju jagnjecu dzigericu od jagnjecih srca i bubrega. moracu to malo da proucim ali verujem da bi spakovali kokoreci kako treba na razanj.

mislim, realno ne verujem kakav paklen plan kujemo ovde....

ne smem da verujem da je ovo moguce izvesti u beogradu. posle cu da placem danima ako se izjalovi.

Posted

a brizle jagnjece jel imaju? to obavezno ide u kokoreci, posle svakog komada neke druge iznutrice komad brizle.

Posted

e sad, jagnjece brizle. pa jedva da znam 2 mesare u gradu sa junecim...

Posted (edited)

dobro, sad mi je lakse :p

Edited by aram