January 20, 201510 yr Ja mentol video to u Panagiji, pomislio vidi horizontalni giros i jeo neku jaretinu. Posle gazmen na forumu objasnio sta je.
January 20, 201510 yr Ne mora! Zavisi od toga kako majstor isplete: kukurec, kokorec, kokoretsi pletena jagnjeca creva, tiho pecena na cumuru/drvetu Pa gde si to kupio?
January 20, 201510 yr Pa gde si to kupio? ma nije kupio takav. ovo je slika iz grcke, 100%. ja verujem da se u kucnim uslovima ne moze postici ono sto mozes dobiti u tavreni u grckoj (ovo sto vidis na slici). voleo bih da me gaza demantuje.
January 20, 201510 yr naravno da ne mogu, pa nisam ja profesionalna pletilja jagnjecih crevaca. mislim, voleo bih da jesam i da neko ko ima razanj hoce da me primi da se to tamo ispece. barem bi napravili nezaboravno forumsko razvaljivanje...
January 20, 201510 yr naravno da ne mogu, pa nisam ja profesionalna pletilja jagnjecih crevaca. mislim, voleo bih da jesam i da neko ko ima razanj hoce da me primi da se to tamo ispece. barem bi napravili nezaboravno forumsko razvaljivanje... +1 za razanj i mesto bi se lako snasli.
January 20, 201510 yr Možda nađem ražanj i motor haha, pa sta cemo da radimo sa raznjem i motorom? nema ko da uplete crevca. razanj i motor bih nasao za pola sata samo da ima dovoljna kolicina crevaca i spretna ruka.
January 20, 201510 yr ovaj moj izvor dobija 2x nedeljno po 3-4kg jagnjecih ili ovcijih crevaca. pored toga oni (trenutno) razdvojeno prodaju jagnjecu dzigericu od jagnjecih srca i bubrega. moracu to malo da proucim ali verujem da bi spakovali kokoreci kako treba na razanj. mislim, realno ne verujem kakav paklen plan kujemo ovde....
January 20, 201510 yr ovaj moj izvor dobija 2x nedeljno po 3-4kg jagnjecih ili ovcijih crevaca. pored toga oni (trenutno) razdvojeno prodaju jagnjecu dzigericu od jagnjecih srca i bubrega. moracu to malo da proucim ali verujem da bi spakovali kokoreci kako treba na razanj. mislim, realno ne verujem kakav paklen plan kujemo ovde.... ne smem da verujem da je ovo moguce izvesti u beogradu. posle cu da placem danima ako se izjalovi.
January 20, 201510 yr a brizle jagnjece jel imaju? to obavezno ide u kokoreci, posle svakog komada neke druge iznutrice komad brizle.