Ryan Franco Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ja mentol video to u Panagiji, pomislio vidi horizontalni giros i jeo neku jaretinu. Posle gazmen na forumu objasnio sta je.
Frank Pembleton Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ne mora! Zavisi od toga kako majstor isplete: kukurec, kokorec, kokoretsi pletena jagnjeca creva, tiho pecena na cumuru/drvetu Pa gde si to kupio?
nenad Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Pa gde si to kupio? ma nije kupio takav. ovo je slika iz grcke, 100%. ja verujem da se u kucnim uslovima ne moze postici ono sto mozes dobiti u tavreni u grckoj (ovo sto vidis na slici). voleo bih da me gaza demantuje.
yolo Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 naravno da ne mogu, pa nisam ja profesionalna pletilja jagnjecih crevaca. mislim, voleo bih da jesam i da neko ko ima razanj hoce da me primi da se to tamo ispece. barem bi napravili nezaboravno forumsko razvaljivanje...
nenad Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 naravno da ne mogu, pa nisam ja profesionalna pletilja jagnjecih crevaca. mislim, voleo bih da jesam i da neko ko ima razanj hoce da me primi da se to tamo ispece. barem bi napravili nezaboravno forumsko razvaljivanje... +1 za razanj i mesto bi se lako snasli.
nenad Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Možda nađem ražanj i motor haha, pa sta cemo da radimo sa raznjem i motorom? nema ko da uplete crevca. razanj i motor bih nasao za pola sata samo da ima dovoljna kolicina crevaca i spretna ruka.
yolo Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ovaj moj izvor dobija 2x nedeljno po 3-4kg jagnjecih ili ovcijih crevaca. pored toga oni (trenutno) razdvojeno prodaju jagnjecu dzigericu od jagnjecih srca i bubrega. moracu to malo da proucim ali verujem da bi spakovali kokoreci kako treba na razanj. mislim, realno ne verujem kakav paklen plan kujemo ovde....
aram Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 mislim, realno cu da vas mrzim najstrasnije ako uspete :(
nenad Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ovaj moj izvor dobija 2x nedeljno po 3-4kg jagnjecih ili ovcijih crevaca. pored toga oni (trenutno) razdvojeno prodaju jagnjecu dzigericu od jagnjecih srca i bubrega. moracu to malo da proucim ali verujem da bi spakovali kokoreci kako treba na razanj. mislim, realno ne verujem kakav paklen plan kujemo ovde.... ne smem da verujem da je ovo moguce izvesti u beogradu. posle cu da placem danima ako se izjalovi.
aram Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 a brizle jagnjece jel imaju? to obavezno ide u kokoreci, posle svakog komada neke druge iznutrice komad brizle.
yolo Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 e sad, jagnjece brizle. pa jedva da znam 2 mesare u gradu sa junecim...
aram Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) dobro, sad mi je lakse :p Edited January 20, 2015 by aram
Recommended Posts