Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted
sutra vece u 3am. zapravo 3.20am
fala Timmi, zabrinuh se da nije noćas a nemam kabl na poslu a ne verujem ni da bi stream valjano radio na ovom ubogom kompu!Oriakhi i Kemba mamojebci!
Posted (edited)

Ovo mora da je najlosije finale icega. Ikada.Evo, UCONN dodao gas i verovatno prelomio.

Edited by J.R. Cash
Posted

Ovo je tuzno, serem im se na hajp oko ovog djubreta od kosarke.

Posted
Ovo mora da je najlosije finale icega. Ikada.Evo, UCONN dodao gas i verovatno prelomio.
kakvo dno od utakmice. 90% NIT tekmi je bilo bolje od ovoga.Butler je imao 25-20 na par minuta do kraja 1. poluvremena, pa je UConn napravio seriju 41-5.
Ovo je tuzno, serem im se na hajp oko ovog djubreta od kosarke.
Sad i ti pereteruješ, bilo je odličnih tekmi do sada.
Posted

Bilo je ali ovo je finale, vrhunac, prskanje... kad ono 1 finalista sutira 9/56 :puke:

Posted
kakvo dno od utakmice. 90% NIT tekmi je bilo bolje od ovoga.Butler je imao 25-20 na par minuta do kraja 1. poluvremena, pa je UConn napravio seriju 41-5.
Bilo je 22:19 na poluvremenu, pa je Stigall u prvom minutu drugog ubacio trojku za 25:19. U narednih 12 minuta Butler je sutirao 1/20 iz igre
Sad i ti pereteruješ.
What else is new?A i Zemlja bi prestala da se okrece kada se na pdf kosarka barem jednom dnevno ne bi potegla rec hajp, i gde treba i gde ne treba.
Posted

OhIzvini, sve je super. NCAA rulz, Butler :Hail:Butler-Bulldog.jpg

Posted
Bilo je ali ovo je finale, vrhunac, prskanje... kad ono 1 finalista sutira 9/56 :puke:
Ništa neobično da finale bude sranje, uvek su igrači više stegnuti tada
Bilo je 22:19 na poluvremenu, pa je Stigall u prvom minutu drugog ubacio trojku za 25:19. U narednih 12 minuta Butler je sutirao 1/20 iz igre
da, da, zabrojao sam se.Jesam ja dobro video da je Butler šutirao 18% iz igre ? :o :blink:
Posted

meni zabavno da gleam, al, realno, ovo je gore od 7. tekme poroslogodinjeg enbiej finala, svega mi.(i da. hajp je u kateogriji s realno, hipster, pretenciozno i pateticno. reci koje su okostale :( pre vremena. ko ljubav, istina i sloboda angry.gif)

Posted
Jesam ja dobro video da je Butler šutirao 18% iz igre ? :o :blink:
12/66 i cijelih 18% i to su se malo popravili na kraju, bilo je 16.Dali su citave 3 dvojke i 2 poena iz reketa.
Posted

Ne secam se da sam gledao utakmicu u kojoj je jedan tim sutirao 9% za dva poena... sramotno izdanje Butlera.

Posted

Dobro, bar su usli u istoriju.

Posted (edited)
Ništa neobično da finale bude sranje, uvek su igrači više stegnuti tada
Ne pomaze ni sto se igra u domeu. Znacajno se izmeni percepcija sutera, pa dobijamo festivale cigli i air ballova. Stvarno bi mogli da vrate final 4 u kosarkaske arene. Naravno, to ne opravdava ovako bedne procente suta obeju ekipa. I kad se zanemari sut, napadacka resenja su bila katastrofalna.270588637.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1301976788&Signature=O7Nt%2BIFgRbbY229dLF4HteiqztY%3D Edited by J.R. Cash