Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

rose se sada jede od muke sto su ankl tomovi prosli.

Posted

Kakvo sudjenje na Texas - Arizona :isuse:

Posted

Strasno, covek ne da time out i sudi 5 sekundi. Stvarno neverovatno.

Posted (edited)
sto bih ja bio zadovoljan pobedom BYU?
mislio sam da cesh biti zadovoljan shto ce utakmica biti na kecu, da mi ne kukash vishe oko toga :D Edited by Teixeira
Posted
mislio sam da cesh biti zadovoljan shto ce utakmica biti na kecu, da mi ne kukash vishe oko toga :D
Jbt imali ste vise prenosa na kecu u regularnoj sezoni :unsure:
Posted
nisu im javili renne i kompanija da arena propada, pa vratili sve prenose ovog vikenda ;)nadam se da ce chetvrtak-nedelja sledece sedmice biti sve na kecu.
Posted
pa tada nije bilo trece lige Kolumbije, prvenstva balkana u baletu i curling all stara koji moraju da se prenose na kecu...btw, Syracuse :isuse:
Posted (edited)
chetvrtak, petak i nedelja ce biti na kecu, subota ne. u chetvrtak prvo byu-florida pa duke-arizona, u petak unc-marquette pa ohio st.-kentucky. Edited by Teixeira
Posted
chetvrtak, petak i nedelja ce biti na kecu, subota ne. u chetvrtak prvo byu-florida pa duke-arizona, u petak unc-marquette pa ohio st.-kentucky.
zaobravio si samo da napomenes da tekme idu u pola noci :D one sto pocinju u normalno vreme ne prenose :Pmada, u nedelju pisu da ce da prenose finala po zonama na kecu... aj pa i to cudo da vidim(mada vec tipujem da ce mesto basketa da puste snimak druge juniorske lige turske u kuglanju...)
Posted
mada, u nedelju pisu da ce da prenose finala po zonama na kecu... aj pa i to cudo da vidim(mada vec tipujem da ce mesto basketa da puste snimak druge juniorske lige turske u kuglanju...)
pa jebote, kad ti kazem da ce biti na kecu - bice :D kao i kompletan final four.
Posted
nisu im javili renne i kompanija da arena propada, pa vratili sve prenose ovog vikenda ;)nadam se da ce chetvrtak-nedelja sledece sedmice biti sve na kecu.
Jel' mozemo da se ogrebemo za satnicu?