March 21, 201114 yr sto bih ja bio zadovoljan pobedom BYU?mislio sam da cesh biti zadovoljan shto ce utakmica biti na kecu, da mi ne kukash vishe oko toga :D Edited March 21, 201114 yr by Teixeira
March 21, 201114 yr mislio sam da cesh biti zadovoljan shto ce utakmica biti na kecu, da mi ne kukash vishe oko toga :DJbt imali ste vise prenosa na kecu u regularnoj sezoni
March 21, 201114 yr Jbt imali ste vise prenosa na kecu u regularnoj sezoni nisu im javili renne i kompanija da arena propada, pa vratili sve prenose ovog vikenda ;)nadam se da ce chetvrtak-nedelja sledece sedmice biti sve na kecu.
March 21, 201114 yr Jbt imali ste vise prenosa na kecu u regularnoj sezoni pa tada nije bilo trece lige Kolumbije, prvenstva balkana u baletu i curling all stara koji moraju da se prenose na kecu...btw, Syracuse
March 21, 201114 yr Jbt imali ste vise prenosa na kecu u regularnoj sezoni chetvrtak, petak i nedelja ce biti na kecu, subota ne. u chetvrtak prvo byu-florida pa duke-arizona, u petak unc-marquette pa ohio st.-kentucky. Edited March 21, 201114 yr by Teixeira
March 21, 201114 yr Jos uvek ne mogu da poverujem u ovohttp://www.youtube.com/watch?v=zgzRqDzbAQY Edited March 21, 201114 yr by J.R. Cash
March 24, 201114 yr chetvrtak, petak i nedelja ce biti na kecu, subota ne. u chetvrtak prvo byu-florida pa duke-arizona, u petak unc-marquette pa ohio st.-kentucky.zaobravio si samo da napomenes da tekme idu u pola noci :D one sto pocinju u normalno vreme ne prenose :Pmada, u nedelju pisu da ce da prenose finala po zonama na kecu... aj pa i to cudo da vidim(mada vec tipujem da ce mesto basketa da puste snimak druge juniorske lige turske u kuglanju...)
March 24, 201114 yr mada, u nedelju pisu da ce da prenose finala po zonama na kecu... aj pa i to cudo da vidim(mada vec tipujem da ce mesto basketa da puste snimak druge juniorske lige turske u kuglanju...)pa jebote, kad ti kazem da ce biti na kecu - bice :D kao i kompletan final four.
March 24, 201114 yr nisu im javili renne i kompanija da arena propada, pa vratili sve prenose ovog vikenda ;)nadam se da ce chetvrtak-nedelja sledece sedmice biti sve na kecu.Jel' mozemo da se ogrebemo za satnicu?
March 24, 201114 yr Jel' mozemo da se ogrebemo za satnicu? http://www.tvarenasport.com/direktni-prenosi.htmlevo, imash sve ovde. uz ne bash najsrecniju grafiku i to, ali jasno je :D