freakns Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 BYUsace Sonics da ti posalje ljubavno pismo :P al neka, oprace njih Gonzaga...UCONN nastavlja da objasnjava. stvarno su uleteli u ludacku formu. bice interesantno videti ih u sledecem kolu ako nalete na San Diego(cenim da ce smlatiti Cinci)kada im Fischer postavi odbranu :)
Teixeira Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 bice interesantno videti ih u sledecem kolu ako nalete na San Diego(cenim da ce smlatiti Cinci)kada im Fischer postavi odbranu :)eto jednog potencijalnog minusa, koliko god sdsu sabija odbranu, lako mogu i da udju u probleme i da ne mogu da daju kosh.
J.R. Cash Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Tennessee je razbijena banda, a Bruce Pearl je pecen. Duke ce lagano da prodje ovaj vikend, posto Michigan, na zalost, ne moze da igra sa njima.Tristan Thompson odradio izvikanog Bensona i toliko o svuda najavljivanom upsetu.
Timmi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 nisam ni gledao tekmu, nego u pozadini cujem komentatora kako govori from serbia. taj je usao u igru na kratko?
Tinman Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 (edited) Nikola Cvetinovic lepo iznudio faul od Ben Hansbrough-a Edited March 18, 2011 by Tinman
Sandens Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 (edited) Edin se slaze sa mnom u vezi Rose - Hill price... thumbzup za Edina... Edited March 18, 2011 by Sundance Kid
J.R. Cash Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Aman, Rose nije nazvao Hilla Uncle Tomom, vec je rekao da je to mislio za crne igrace sa Dukea u to vreme, kad je imao 18 godina. Rekao je i da je Laettnera smatrao za precenjenu pickicu dok ga na utakmici nije uverio u suprotno.
Sandens Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 pa i Hill je valjda crn i igrao je za Duke u to vreme?i nije mi uopste bila namera i nije trebalo da se vracam na jucerasnju diskusiju, svako je rekao svoje misljenje, samo su me Edin i Sonics podsetili na to...
Кристофер Лумумбо Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 (edited) pa i Hill je valjda crn i igrao je za Duke u to vreme?i nije mi uopste bila namera i nije trebalo da se vracam na jucerasnju diskusiju, svako je rekao svoje misljenje, samo su me Edin i Sonics podsetili na to...:isuse:aman, pricao je kako je to delovalo iz perspektive klinaca koji su rasli u getu, a ne sta sada misli o tome. Edited March 18, 2011 by kojot
mandingo Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Steta za Memphis. Prvo onaj time out, pa banana na kraju.
Recommended Posts