Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted
BYU
sace Sonics da ti posalje ljubavno pismo :P al neka, oprace njih Gonzaga...UCONN nastavlja da objasnjava. stvarno su uleteli u ludacku formu. bice interesantno videti ih u sledecem kolu ako nalete na San Diego(cenim da ce smlatiti Cinci)kada im Fischer postavi odbranu :)
Posted
bice interesantno videti ih u sledecem kolu ako nalete na San Diego(cenim da ce smlatiti Cinci)kada im Fischer postavi odbranu :)
eto jednog potencijalnog minusa, koliko god sdsu sabija odbranu, lako mogu i da udju u probleme i da ne mogu da daju kosh.
Posted

Tennessee je razbijena banda, a Bruce Pearl je pecen. Duke ce lagano da prodje ovaj vikend, posto Michigan, na zalost, ne moze da igra sa njima.Tristan Thompson odradio izvikanog Bensona i toliko o svuda najavljivanom upsetu.

Posted

nisam ni gledao tekmu, nego u pozadini cujem komentatora kako govori from serbia. taj je usao u igru na kratko?

Posted (edited)

Nikola Cvetinovic lepo iznudio faul od Ben Hansbrough-a

Edited by Tinman
Posted (edited)

Edin se slaze sa mnom u vezi Rose - Hill price... thumbzup za Edina... cool.gif

Edited by Sundance Kid
Posted

Aman, Rose nije nazvao Hilla Uncle Tomom, vec je rekao da je to mislio za crne igrace sa Dukea u to vreme, kad je imao 18 godina. Rekao je i da je Laettnera smatrao za precenjenu pickicu dok ga na utakmici nije uverio u suprotno.

Posted

pa i Hill je valjda crn i igrao je za Duke u to vreme?i nije mi uopste bila namera i nije trebalo da se vracam na jucerasnju diskusiju, svako je rekao svoje misljenje, samo su me Edin i Sonics podsetili na to...

Posted (edited)
pa i Hill je valjda crn i igrao je za Duke u to vreme?i nije mi uopste bila namera i nije trebalo da se vracam na jucerasnju diskusiju, svako je rekao svoje misljenje, samo su me Edin i Sonics podsetili na to...
:isuse:aman, pricao je kako je to delovalo iz perspektive klinaca koji su rasli u getu, a ne sta sada misli o tome. Edited by kojot
Posted

george mason vs villanova, kakva utakmica...

Posted

Steta za Memphis. Prvo onaj time out, pa banana na kraju.