Jump to content

Featured Replies

BYU
sace Sonics da ti posalje ljubavno pismo :P al neka, oprace njih Gonzaga...UCONN nastavlja da objasnjava. stvarno su uleteli u ludacku formu. bice interesantno videti ih u sledecem kolu ako nalete na San Diego(cenim da ce smlatiti Cinci)kada im Fischer postavi odbranu :)
bice interesantno videti ih u sledecem kolu ako nalete na San Diego(cenim da ce smlatiti Cinci)kada im Fischer postavi odbranu :)
eto jednog potencijalnog minusa, koliko god sdsu sabija odbranu, lako mogu i da udju u probleme i da ne mogu da daju kosh.

Tennessee je razbijena banda, a Bruce Pearl je pecen. Duke ce lagano da prodje ovaj vikend, posto Michigan, na zalost, ne moze da igra sa njima.Tristan Thompson odradio izvikanog Bensona i toliko o svuda najavljivanom upsetu.

ko je ilija milutinovic?

nisam ni gledao tekmu, nego u pozadini cujem komentatora kako govori from serbia. taj je usao u igru na kratko?

Nikola Cvetinovic lepo iznudio faul od Ben Hansbrough-a

Edited by Tinman

Edin se slaze sa mnom u vezi Rose - Hill price... thumbzup za Edina... cool.gif

Edited by Sundance Kid

Aman, Rose nije nazvao Hilla Uncle Tomom, vec je rekao da je to mislio za crne igrace sa Dukea u to vreme, kad je imao 18 godina. Rekao je i da je Laettnera smatrao za precenjenu pickicu dok ga na utakmici nije uverio u suprotno.

pa i Hill je valjda crn i igrao je za Duke u to vreme?i nije mi uopste bila namera i nije trebalo da se vracam na jucerasnju diskusiju, svako je rekao svoje misljenje, samo su me Edin i Sonics podsetili na to...

pa i Hill je valjda crn i igrao je za Duke u to vreme?i nije mi uopste bila namera i nije trebalo da se vracam na jucerasnju diskusiju, svako je rekao svoje misljenje, samo su me Edin i Sonics podsetili na to...
:isuse:aman, pricao je kako je to delovalo iz perspektive klinaca koji su rasli u getu, a ne sta sada misli o tome.

Edited by kojot

.

george mason vs villanova, kakva utakmica...

Steta za Memphis. Prvo onaj time out, pa banana na kraju.