Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 kakav je mudonja hanckok. mnogo gotivna ekipa.
Feindouno Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 kakva serija Hanckoka... sjebao je Younga skroz kakav je mudonja hanckok. mnogo gotivna ekipa. Ovo neka fora da se pise pogresno?
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 dobice ovo kentaki, sve ekipe za koje sam navijao su izgubile.
Timmi Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 kakav je mudonja hanckok. mnogo gotivna ekipa. e i njega ne mogu ocima gledati. bas sam krenuo na poluvremenu krenuo da napisem da ce u drugom da da par trojki.
Feindouno Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) Ovo nije bio faul edit: lopta ne laze Edited March 29, 2014 by Feindouno
Timmi Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) kakav faul, jbt... ball don't lie Edited March 29, 2014 by Timmi
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) pa i pre toga su kentakiju oprostili cist faul u napadu i prodje sugavi kentaki... Edited March 29, 2014 by Кристофер Лумумбо
Feindouno Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Drago mi je zbog Caliparija i svaka im cast za borbenost, veceras uopste nisu licili na Kentaki koji sam gledao ranije ove sezone.
Timmi Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 znaci, sad svi zajedno mozemo da navijamo za michigan u cetvrtfinalu? michigan state izbaci virginiu, harris namjerno fulao drugo bacanje sekund prije kraja.
189- Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 russ ih ukopao. ovamo spartansi preokrenuli. u jednom trenutku na obe utakmice istovremeno bilo nereseno. sjajno vece
freakns Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 znaci, sad svi zajedno mozemo da navijamo za michigan u cetvrtfinalu? michigan state izbaci virginiu, harris namjerno fulao drugo bacanje sekund prije kraja. Fei ce navijati za Kentucky
Feindouno Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Fei ce navijati za Kentucky Tek sledece sezone kad dodje brat Towns U ovom MM-u sam neutralan, nisam se nagledao ovih ekipa u sezoni i niko mi nije pretjerano zanimljiv... tacnije vise me interesuje sta ce Odyssey da uradi protiv Kentakija sutra, dotle je doslo.
Nemanja Posrbica Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 (edited) jedva cekam sledecu utakmicu, nadam se da nece razocarati. russ smith til d win :0.6: rase, oplodi me! kakav je mudonja hanckok. mnogo gotivna ekipa. dobice ovo kentaki, sve ekipe za koje sam navijao su izgubile. pa i pre toga su kentakiju oprostili cist faul u napadu i prodje sugavi kentaki... Šteta što nisam sinoć ostao da gledam meč, moraću danas da pogledam. Koliko vidim po komentarima Russ-a je zaustavio Hawkins. Odličan freshman, igrač rotacije Kentucky-ja, koji će im služiti 4 godine. znaci, sad svi zajedno mozemo da navijamo za michigan u cetvrtfinalu? Ne, ja sam uvek uz Kentucky. Mada, da ne igra Michigan protiv Kentucky-ja, navijao bi za njih do kraja MM. LeVert će dogodine biti draftovan u lutriji. Biće zanimljivo kako će ih Kentucky braniti šut za tri poena, a i kako će se oni braniti od Randle-a. edit. A i UConn je vrlo zabavan tim. Edited March 29, 2014 by Nemanja Posrbica
Recommended Posts