Have_Fun Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 onda se pakujem i odoh na qnt™a mislio sam da bacim pogled na neku tekmu dok me ne uhvati san :/
Кристофер Лумумбо Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 (edited) gledaj notre dame, zenski turnir. ima igracica koje bi mogle da pomognu radnickom u odbrani i skoku :P Edited March 24, 2014 by Кристофер Лумумбо
Кристофер Лумумбо Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 jel moze neko da nadje 30 for 30 requiem for the big east? ubih se trazeci i nista.
Кристофер Лумумбо Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) za 10 minuta krece uconn, zenski ncaa turnir. uconn i notre dame su dve ekipe koje nemaju poraz ove sezone i verovatno ce igrati finale. uconn dominira u poslednjh 10 godina tako da je zanimljivo pogledati, moze da se probere nesto za ove nase kls ekipe. p.s. nemojte biti stoka mizogina jos jedna zanimljivost koju citam, uconn je pobedjivao ekipe prosecnom razlikom od 35 poena sto je najveca razlika svih vremena. Edited March 25, 2014 by Кристофер Лумумбо
Feindouno Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Gledao sam par puta Konektikacanke, stvarno kidaju. Ja navijam za Baylor i mocnu Odyssey
189- Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ja mislio da sam ja freak u drustvu sto pre gledam ncaa nego nba ali ovo je previse.
Feindouno Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Najbolje da cu da gledam neke zenetine kad igra Oladipo
Nemanja Posrbica Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 McDermott... real deal ili tatin sin (Fredette 2)? Meni je cela priča oko njega malo smešna, pre svega oko njegovog statusa na sledećem draftu. Senior koji je relativno nizak za PF, niti je "dugačak", niti je atleta, niti dobar defanzivac, nema upside, niti ima bilo koju drugu dimenziju sem dimenzije skorera u vrlo prosečnom Creightonu se postavlja kod svih koji projektuju draft u top10. Korver ili Dunleavy mu se predviđaju kao plafon, a beton današnji Jimmer. Kapiram da on ne bi bio loš igrač u nekon dobrom sistemu, ali za njega potrošiti desetog pika? Nisam skoro ništa pogledao prošlog vikenda od Duke-a, sem Kentucky na snimku. Early fantastičan, biće zanimljivo kako će njega draftovati, da li može da bude pozitivan cornerman. Kentucky dobar timski, braća Harrison igraju nešto bolje, ali i dalje manjka organizacije. Randle pokazao dodatni repertoar sa asistencijama i igrom sa desnom rukom. Bravo za Tennessee, tri pobede u pet dana. Stokes double-double tri puta, zanimljiv igrač. Večeras počinje Sweet 16, a u međuvremenu Embiid i Enis će se prijaviti za draft. Selden se vraća na Kansas, očekivao sam malo više.
Timmi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) apsolutno se ne slazem za mcdermotta. igrac s takvim sutom s bilo koje tacke na terenu, uz takav savrsen osjecaj za igru ne moze da nema rolu u nba ligi. jos je od onih igraca koji u dobrom timu moze biti samo bolji. Edited March 27, 2014 by Timmi
Have_Fun Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 ima li sta interesantno veceras?i prenosi li arena stogod?
Timmi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 prenosi arena svaki dan po dva meca, skoro sve na jedinici http://www.tvarenasport.com/channel/2014-03-28
Have_Fun Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) ok, typrosli put sam gledao program na njihovom sajtu, kada su prenosili 3 meca, 2 na areni1 i jedan na areni5.. nigde u programskoj semi nije bilo ispisano, pa im ne verujemonda cu sacekati taj, da se ne cimam sa raznim streamovima... osim ako nema neke bolje tekme? Edited March 27, 2014 by Have_Fun
Timmi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) pa imas samo 4 meca veceras, dosli smo do sweet 16. imas dayton - stanford u 00:15, prvi su izbacili ohio state i syracuse, u drugom timu igra nastic. Edited March 27, 2014 by Timmi
Recommended Posts