Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 (edited) fala alphons, teacher mi je vec udelio fenomenalan stream.navijam za butler zbog haywarda.edit - uleteo kim dok sam kucao. Edited April 3, 2010 by kojot
kim_philby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 (edited) hayward je 20ica iz butlera? vrlo simpatican igrac. Edited April 3, 2010 by kim_philby
teacher Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 kapiram da ce ova butlerova 20setica da nestane u procepima NBA kosarke a steta...Ma Hayward je beli Durant...
teacher Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Clark Kellogg izgubio od Obame na poluvremenu... Kao onomad Orešar od Tuđmana...
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 obama ima dobru levicu. sigurno bolju tehniku suta od bakica. :D
kim_philby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 (edited) Ma Hayward je beli Durant...ne znam. deluje mi nekako suvise evropski za NBA. verovatno lupam.edit: samo da dodam da uzivam u svakom minutu utakmice. Edited April 3, 2010 by kim_philby
Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ne znam. deluje mi nekako suvise evropski za NBA. verovatno lupam.nemoj da si PC, slobodno kazi da mislis da je suvise beo za NBA. :D
teacher Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ne znam. deluje mi nekako suvise evropski za NBA. verovatno lupam.Zato što si rasista... :DNe treba potcenjivati Haywardov fizički potencijal. Dečko se tako lagano kreće po terenu, a ima i fantastičan odraz.
kim_philby Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 (edited) Zato što si rasista... :DNe treba potcenjivati Haywardov fizički potencijal. Dečko se tako lagano kreće po terenu, a ima i fantastičan odraz.provaljen :Dedit: Do you not get it, lads? The Irish are the blacks of Europe. And Dubliners are the blacks of Ireland. And the Northside Dubliners are the blacks of Dublin. So say it once, say it loud: I'm black and I'm proud. Edited April 3, 2010 by kim_philby
teacher Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Neće valjda opet Michigan St. da pobedi u poslednjoj sekundi...
kim_philby Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 (edited) argh... napetost rasteedit: sto bi rekao dule 'ja obicno fauliram'... Edited April 4, 2010 by kim_philby
teacher Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dobi Butler... Nored odlučio sa 3 stl i bacanjima na kraju.
Кристофер Лумумбо Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 (edited) butler u finalu, hayward resio :)jeste i ovo sto teacher kaze :D Edited April 4, 2010 by kojot
Recommended Posts