Hella Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 (edited) ase ovaj zalaufao s rimejcima brate odakle ti toliki polet Denis Villeneuve is either trolling sci-fi fans or just really, really ambitious. The Canadian director, who's currently promoting Arrival and in production on the Blade Runner sequel, has just said he'd like to adapt Frank Herbert's Dune. Read more at http://www.hitfix.com/harpy/blade-runner-sequel-director-would-like-to-adapt-frank-herberts-dune-next#Ffbd62wG34ye5ZPc.99 Edited September 16, 2016 by Hella
Gospodin Slucaj Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 jel bilo? ja tek sad čuo za film http://www.imdb.com/title/tt2543164/ po netu hajpuju samo tako Arrival is the kind of science fiction film we dream of. It’s got big stars, a bigger concept, and the longer it goes, the more it demands of its audience. The pacing is methodical, the story captivating, and filmmaking beautiful. You rarely have a clue where it’s going—but once it gets there, you won’t be able to get it out of your head.http://io9.gizmodo.com/movie-review-arrival-is-a-scifi-masterpiece-you-wont-s-1786996616
Barti66 Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Ima l' neki linak negde da ne tražim sad?
Pečorin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 tesko obzirom da izlazi u novembru. bas me interesuje kako su odradili, narocito jer smatram da je jedna od manje "filmicnih" Cangovih prica.
Gospodin Slucaj Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 tek za mesec i po i dok stigne na kodi vrv još malo duže ne gledam ispod hd kvaliteta nema šanse tako sam se zeznuo sa district 9 a ovo bi trebalo da je bolji sf za n redova veličine
Sludge Factory Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 The Blade Runner Sequel Is Called Blade Runner 2049
bigvlada Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Još jedna kataklizma u najavi. Bolje da su ga nazvali Drive 2049.
gospa buba Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) chekaj to je epidemija obrada i nastavaka? a shto ne naprave neshto svoje. mislim, smisle <_< Edited October 7, 2016 by gospa buba
zakintos Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 chekaj to je epidemija obrada i nastavaka? a shto ne naprave neshto svoje. mislim, smisle <_< ya ko to da smisli, da nece mozda sofija kopola ovde toliko hvaljena da izmisli nesto... srecom imamo blago dostupno od davnina, da zivimo tri zivota ne bi mogli sve to da vidimo jbg zivot je kratak
vathra Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Кад су већ заређали по овим римејковима флопова, могли би да сниме и наставак/римејк Waterworld-a или Postman-a.
gospa buba Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 e, da. kad smo vec kod velichina: the captains kapetan kirk, u sopstvenom dokumentarcu razgovara sa drugim kapetanima, kako su ziveli pre i posle, kako su uticali jedni na druge, kako je kapetanstvo promenilo njihove privatne zivote. i kako se ispostavilo da su svi odreda shekspirovski glumci, pre ili kasnije :D jedna od divnijih stvari koje sam gledala lep i tuzan dokumentarac, na razne nachine.
vathra Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 i kako se ispostavilo da su svi odreda shekspirovski glumci, pre ili kasnije :D Као и Алан Рикман у Galaxy Quest-u.
bigvlada Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Konačno nešto čemu mogu da se radujem i da se nadam, SF po mom ukusu. Valerian, rađen po kultnom francuskom stripu Valerijan i Lorelina. Ovo bi posle Ridika mogao da bude drugi SF u 21. veku koji će mi se svideti. Većina radnje će se dešavati na (preimenovanoj) Centerpoint Station. Ako ovo uspe, držimo palčeve za Lika Orijenta i Astera Blistoka. :D
Recommended Posts