yolo Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 ja se bojim da je ceda rahmetli ili sam ja nesto pogresno skontao.... sto bi se vorumski reklo, RIP
Кристофер Лумумбо Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 jel postoji neka dobra pekara blizu arene? dovoljno je da prave dobar burek.
assück Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ma radi nego je stajala umrlica neko vremeaaa, to. pa da, ima tome o-ho-ho!
assück Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 jel postoji neka dobra pekara blizu arene? dovoljno je da prave dobar burek.imas u onim soliterima odmah posle Zeptera (preko puta SIVa). bar im je pre godinu-dve bio ok burek, nisam davno bio tamo.
darling Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tuzna je spoznaja da u rogenartu nema vise sonate sa orasima i cokoladom.
Frank Pembleton Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 jel postoji neka dobra pekara blizu arene? dovoljno je da prave dobar burek.Ima u onom soliteru preko puta "crvenkape" u soliteru na kome je Coca cola reklama...Mi smo ga zvali kod Ljaze, vlasnik Ljazer Prekpaljaj...Oooodlican burek
nbg4ever Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ljazer je stara garda, ovi prvi u soliterima i Kim kod B92 su novokomponovane pekare koje su dosle za bankama i raznim firmama poslednjih godina
Frank Pembleton Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ljazer je stara garda, ovi prvi u soliterima i Kim kod B92 su novokomponovane pekare koje su dosle za bankama i raznim firmama poslednjih godinaMa legenda...Uvek isticem da je oznaka njegovog kvaliteta da je prvi burek koji sam probao isti kao i onaj posle nekoliko godina....
yolo Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Kim je teska krsina, tamo jede samo onaj ko mora.
ajgor Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ma radi nego je stajala umrlica neko vremeЈош увек је окачена на вратима, у мају ће бити годину дана од како је Чеда умро.
darling Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 (edited) Molim????????A juce sam imala krejving :(pridruzi se gradjanskoj inicijativi da se sonata sa orasima i cokoladom vrati u program: dosadjuj prodavacicama i upisuj se u knjigu utisaka vise puta razlicitm rukopisima i olovkama kad god si u prilici. (prica je da je nestalo austrijske cokolade, mozes misliti, ko da je austrija australija, a istina je da se slabo prodavala, bila skupa i mesto u vitrinama ustupila je profitabilnijim kiflama.)nego, sto je dobar bakin hleb u hlebu i kiflama. Edited March 26, 2010 by darling
ajgor Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 (edited) Na šta liči carski hleb kod Klasa, je li neko probao? Varijanta Roggenartovog kraljevskog ili nešto skroz drugačije? Edited March 29, 2010 by ajgor
Recommended Posts