Jump to content
IGNORED

Nove pekare u gradu

yolo

Recommended Posts

Posted

ja se bojim da je ceda rahmetli ili sam ja nesto pogresno skontao.... sto bi se vorumski reklo, RIP

Posted

ma radi nego je stajala umrlica neko vreme

Posted

jel postoji neka dobra pekara blizu arene? dovoljno je da prave dobar burek.

Posted
aaa, to. pa da, ima tome o-ho-ho!
Posted
imas u onim soliterima odmah posle Zeptera (preko puta SIVa). bar im je pre godinu-dve bio ok burek, nisam davno bio tamo.
Posted

tuzna je spoznaja da u rogenartu nema vise sonate sa orasima i cokoladom.

Posted

Molim????????A juce sam imala krejving :(

Posted
Ima u onom soliteru preko puta "crvenkape" u soliteru na kome je Coca cola reklama...Mi smo ga zvali kod Ljaze, vlasnik Ljazer Prekpaljaj...Oooodlican burek
Posted

Ljazer je stara garda, ovi prvi u soliterima i Kim kod B92 su novokomponovane pekare koje su dosle za bankama i raznim firmama poslednjih godina

Posted
Ljazer je stara garda, ovi prvi u soliterima i Kim kod B92 su novokomponovane pekare koje su dosle za bankama i raznim firmama poslednjih godina
Ma legenda...Uvek isticem da je oznaka njegovog kvaliteta da je prvi burek koji sam probao isti kao i onaj posle nekoliko godina....
Posted

Kim je teska krsina, tamo jede samo onaj ko mora.

Posted
Још увек је окачена на вратима, у мају ће бити годину дана од како је Чеда умро.
Posted (edited)
Molim????????A juce sam imala krejving :(
pridruzi se gradjanskoj inicijativi da se sonata sa orasima i cokoladom vrati u program: dosadjuj prodavacicama i upisuj se u knjigu utisaka vise puta razlicitm rukopisima i olovkama kad god si u prilici. (prica je da je nestalo austrijske cokolade, mozes misliti, ko da je austrija australija, a istina je da se slabo prodavala, bila skupa i mesto u vitrinama ustupila je profitabilnijim kiflama.)nego, sto je dobar bakin hleb u hlebu i kiflama. Edited by darling
Posted (edited)

Na šta liči carski hleb kod Klasa, je li neko probao? Varijanta Roggenartovog kraljevskog ili nešto skroz drugačije?

Edited by ajgor