March 25, 201015 yr Author ja se bojim da je ceda rahmetli ili sam ja nesto pogresno skontao.... sto bi se vorumski reklo, RIP
March 25, 201015 yr jel postoji neka dobra pekara blizu arene? dovoljno je da prave dobar burek.imas u onim soliterima odmah posle Zeptera (preko puta SIVa). bar im je pre godinu-dve bio ok burek, nisam davno bio tamo.
March 25, 201015 yr jel postoji neka dobra pekara blizu arene? dovoljno je da prave dobar burek.Ima u onom soliteru preko puta "crvenkape" u soliteru na kome je Coca cola reklama...Mi smo ga zvali kod Ljaze, vlasnik Ljazer Prekpaljaj...Oooodlican burek
March 25, 201015 yr Ljazer je stara garda, ovi prvi u soliterima i Kim kod B92 su novokomponovane pekare koje su dosle za bankama i raznim firmama poslednjih godina
March 25, 201015 yr Ljazer je stara garda, ovi prvi u soliterima i Kim kod B92 su novokomponovane pekare koje su dosle za bankama i raznim firmama poslednjih godinaMa legenda...Uvek isticem da je oznaka njegovog kvaliteta da je prvi burek koji sam probao isti kao i onaj posle nekoliko godina....
March 25, 201015 yr ma radi nego je stajala umrlica neko vremeЈош увек је окачена на вратима, у мају ће бити годину дана од како је Чеда умро.
March 26, 201015 yr Molim????????A juce sam imala krejving :(pridruzi se gradjanskoj inicijativi da se sonata sa orasima i cokoladom vrati u program: dosadjuj prodavacicama i upisuj se u knjigu utisaka vise puta razlicitm rukopisima i olovkama kad god si u prilici. (prica je da je nestalo austrijske cokolade, mozes misliti, ko da je austrija australija, a istina je da se slabo prodavala, bila skupa i mesto u vitrinama ustupila je profitabilnijim kiflama.)nego, sto je dobar bakin hleb u hlebu i kiflama. Edited March 26, 201015 yr by darling
March 29, 201015 yr Na šta liči carski hleb kod Klasa, je li neko probao? Varijanta Roggenartovog kraljevskog ili nešto skroz drugačije? Edited March 29, 201015 yr by ajgor