Jumanji Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Jaoo promasila sam temu, je l da? [emoji55][emoji55]
Ravanelli Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Znaci taj Petrovicev burek... Kakva precenjena ništaposebnost Doduse meni je standard postavljen visoko sa Djordjevicem iz Dunavske u ns. Crvena zvezda je kul, Trpkovic mogu da se slozim da je dominantan u Islamabadu
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Meni se Tripkovic uopste ne svidja, a najbolji mi je Ljazerov iz 30-og
Ravanelli Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) Prizemlje kokakolinog solitera? Ziveo ja u tim soliterima jedno 3 godine, al mi nikad nije palo na pamet da se taj kotira kao jedan od boljih u gradu. Teofilovic mi misterija kako opstaje sa onim kvalitetom Edited January 29, 2020 by Ravanelli
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 20 minutes ago, Ravanelli said: Prizemlje kokakolinog solitera? Ziveo ja u tim soliterima jedno 3 godine, al mi nikad nije palo na pamet da se taj kotira kao jedan od boljih u gradu. Teofilovic mi misterija kako opstaje sa onim kvalitetom eeeee Prekpaljaj je zakon...
zorglub Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Jedno vreme (pre otprilike 4 godine) kupovao tamo, gorušica u 90% slučajeva, i zbog bureka i zbog ostalih proizvoda. Petrović je za njega klasa.
J-♣ Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Dok je bio i radio Sava Petrović (unuk osnivača) to je bio odličan burek. Kako umro, tri ćerke ostavinskom svađom umalo ne razbucaše sve. Dva unuka preuzela posao i tradiciju, ali to nije još uvek ono što su čukun deda i deda (oboje se zovu Sava) pravili.
Anonymous Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 (edited) On 29.1.2020. at 21:11, Frank Pembleton said: Meni se Tripkovic uopste ne svidja, To Trpkovićevo je ozbiljno smeće, masno, zagorelo, kore kao od kamena napravljene, neki šugavi sir, tipičan beogradski burek. Ponovo sam tu gadost probao posle više godina i ubeđivanja da grešim, sad je još gori nego nekad. Pri tom svi kupuju nešto sa šunkom i sirom i to nazivaju burekom, sačuvaj bože. Eee, da mi je sad pijačni burek iz Pirota za 50 dinara, to Beograd neće videti nikad. Edited February 2, 2020 by Anonymous
Niveamen Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Realno,sve pekare su smece.Tamo se pravi ubedljivo najgora hrana za vas organizam.Ako zelite slaufe oko stomaka,povecane trigliceride,gorusicu i ostale probleme vi nastavite.Meni je najzalosnije kada vidim kako ljudi cekaju u redu ispred jedne pekare kod Kalenica,jer od 19-21h peciva se prodaju po 50 posto nizoj ceni.Mi smo zaista bedna sirotinja..
zorglub Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 @Anonymous Jeste, za taj pijačni iz Pirota za 50 din je ručno staramajka razvlačila kore, a sir samo organski, od mleka s ispaše. Kako serete jbt, Trpković je dobar burek baš zbog dobrog sira i mesa u nj.
precog Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 hours ago, Niveamen said: Realno,sve pekare su smece.Tamo se pravi ubedljivo najgora hrana za vas organizam.Ako zelite slaufe oko stomaka,povecane trigliceride,gorusicu i ostale probleme vi nastavite.Meni je najzalosnije kada vidim kako ljudi cekaju u redu ispred jedne pekare kod Kalenica,jer od 19-21h peciva se prodaju po 50 posto nizoj ceni.Mi smo zaista bedna sirotinja.. ko bre sirotinja, daj 4 bureka odma.
Recommended Posts