Skyhighatrist Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 (edited) Naravno, al' gledao sam kako trajekt pri ulasku i okretanju odnosi sam vrh doka u Vela Luci, ta sporost sa jedne strane i osećaj bespomoćnosti da se grdosija preusmeri izazivaju strahopoštovanje. Edit: cela stvar traje par minuta tops https://www.dailymail.co.uk/news/article-4763324/Tiny-tugboat-rescues-ferry-potentially-deadly-crash.html Edited January 29, 2019 by Skyhighatrist
namenski Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 27 minutes ago, Skyhighatrist said: Naravno, al' gledao sam kako trajekt pri ulasku i okretanju odnosi sam vrh doka u Vela Luci, ta sporost sa jedne strane i osećaj bespomoćnosti da se grdosija preusmeri izazivaju strahopoštovanje. Edit: cela stvar traje par minuta tops https://www.dailymail.co.uk/news/article-4763324/Tiny-tugboat-rescues-ferry-potentially-deadly-crash.html Novine k'o novine Aj da sacekamo da vidimo sta ce reci takozvana strucna javnost. Inace, u pravu si, brodska dogadjanja su neverovatna mesavina prividne sporosti tih grdosija i brzine kojom se pizdarija dogodi. Brodu od recimo 300,000 tona treba dobrih 15 do 20 minuta da se zaustavi od trenutka izdavanja komande Stoj: osecaj iz sve snage zgazene kocnice i ocekivanja udara u prepreku nije ni prineti tom osecaju bespomocnosti. Naravno, govorim mozda nedopustivo uprosceno, tesko je to zamisliti, obaska vanredna sredstva poput komande Svom snagom nazad, spustanja sidra kocenja radi: nije dzaba do koliko juce, na brodovima koji prilaze luci ili se krecu u prometnom podrucju, na pramcu, pored sidrene masinerije, stajao nadlezni vodja sa podignutim cekicem, cekajuci znak da izbije klintm...
Skyhighatrist Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Prooćalo Ovo neka vetruština s boka pomogla?
namenski Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Jeste, itekako: sa bocnom povrsinom koliku imaju ovi monstrumi...
banecare1 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 https://www.themoscowtimes.com/2019/02/28/drunk-russian-sailor-rips-gaping-hole-south-korean-bridge-a64664 An allegedly intoxicated Russian sailor with poor English skills has crashed a cargo ship into a bridge in South Korea.
namenski Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Сеагранд, Советская Гавань Busan, most Gwangan: zapovednik kome je u krvi nadjeno duplo vise alkohola od dozvoljene doze nije uhapsen jer nije moglo da se dokaze da je u trenutku havarije bio na mostu. Inace, nekih pola sata pre mosta pokupio je neke sitnice: Negde od 5:50 pocinje zabava oko mosta...
namenski Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 @Ras ajde pusti te limene kante, nego daj da vidimo od cega se zivi
namenski Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 21 minutes ago, Ras said: Koliko znam živite od kruzera Nego, Tomos RIP Ne petljaj me u kruzere, ako ista sto vodom brodi... E, sad, ako cemo da se vredjamo... A Tomos :( Najjaci mi komentar 'bio nam dobar, jer nismo znali za bolke...' Novokomponovani Cgorac, rodjen u Evinrudeu, Merkjuriju...
ragasto Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 De, de...nisu loši kruzeri. Evo, za @namenski jedan screenshot napravljen tokom Man Overboard vežbe.
Recommended Posts