Krampa Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 simpaticno ostatak http://www.juxtapoz.com/current/new-awesome-work-by-federico-babina
Krampa Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 I? Gde treba da glasamo da položi maturu? nemas ti sta da glasas. idi broji lovu na blokbasterima
Ajant23 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Uh, ala si osetljiv! Vidi se da je tvoj senzibiletet osetno veći za takve stvari...
ToniAdams Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 kako dojaja sroceno, u istoj recenici nam jave i detaljno opisu nemili dogadjaj, a onda objasne o kakvom se projektu radi. Kako piše portal „Slobodna Hercegovina“, Kusta je na setu pao sa konja koji se uznemirio i pojurio u kas na Morinama, kod Nevesinja, gde se trenutno snima ova drama u kojoj se prepliću rat, ljubav i samotnjački život. Podsećamo, Kusturica se u septembru prošle godine u Trebinju lakše povredio kada je na snimanju filma „Na mlečnom putu“ magarac pao na njega i nagnječio mu list desne noge samarom.
Bujodrag Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 http://www.dorkly.com/post/72005/35-amazing-alternate-takes-on-the-star-wars-universe
ultra plasticni Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Treba mi mala pomoć. Fuler je služio u čuvenoj 1st Infantry Division, ovoj na slici. Ne mogu da provalim gde je on. Ovaj prvi sa pljugom što se kezi
kobni zelaya Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Meni liči da bi mogao da bude ovaj desno od centralnog, sa ispruženom nogom, bez cigarete. edit - mada je stvarno teško reći. Edited June 29, 2015 by kobni zelaya
garcia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Treba mi mala pomoć. Fuler je služio u čuvenoj 1st Infantry Division, ovoj na slici. Ne mogu da provalim gde je on. Ovaj prvi sa pljugom što se kezi nije li onaj u sredini skroz levo? trebalo bi da ima prišiven čin desetara
Recommended Posts