kobni zelaya Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ko je Judd Apatow? Lista odražava vladajući ukus i tendencije u Holivudu. Link to comment
korindjar Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 jud je ovaj novi frat pack, 40year old virgin, superbad, knocked up i to. okej filmovi, samo daleko od toga da moze da udje u 25 najboljihinace lista jeste katastrofalna, pta je cini mi se negde pre 2o mesta, kameron 9. nolan&jackson nesto oko vrha... daaaj Link to comment
Aleksija Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 jud je ovaj novi frat pack, 40year old virgin, superbad, knocked up i to. okej filmovi, samo daleko od toga da moze da udje u 25 najboljihja sam gledala samo knocked up i nisam se usudila dalje. je li on najgori od ostalih? Link to comment
korindjar Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 najslabiji od ta tri jeste, ali svi ti filmovi su tu negde i radi ista ekipa. ako ces jos pokusavati sa njima onda mozda sa 40 year old virgin, koji se nesto i razlikuje Link to comment
kobni zelaya Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ima tu nekoliko reditelja čiji ni jedan film nisam gledao. Primetio sam da nema Zemeckisa u 50, što je čudno za ovakvu listu. Mada možda i nije, dosta je to nekako teenage lista, valjda za ove danas teenagere. Ili lupam. Link to comment
korindjar Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Pa... u pravu si.Inace sada gledam ovaj spisak. Pa danas imamo krsha dobrih reditelja, samo mi nije jasno sta snimajuNikada ne bih pretpostavio da Lumet ovako izgledaInace kakvi su Mike Liegh i Ken Rusel, jel vreti pocinjati sa njima? Link to comment
Ulis Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Nemoj mi reći da do sada nisi gledao Rasela? Pod obavezno : Demoni, Divlji mesija, Maler, Zaljubljene žene ...... Link to comment
kobni zelaya Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Inace kakvi su Mike Liegh i Ken Rusel, jel vreti pocinjati sa njima?Ne znam, ja sam sa Russelom raskrstio. Link to comment
MocaVukotic Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Inace kakvi su Mike Liegh i Ken Rusel, jel vreti pocinjati sa njima?mora da se šališ?od Leigha obavezno Secrets and Lies, od Russela Savage Messiah, Women in Love, Altered States i Crimes of Passion Link to comment
korindjar Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 (edited) Uh, covece, da ti zans sta ja sve nisam pogledao... (ulis mozda i zna obzirom da se druzimo vec 5 godina po forumima)sada sam bas gledao svoju kolekciju i ispada da sam pogledao mozda 500 velikih/bitnih filmova, sto znaci da je ostalo jos dosta sjajnih stvari da pogledamzapravo ne secam se kada sam sebi poslednjii put pustio isti film, uvek imam nesto na cekanju Edited February 20, 2009 by Hustler Link to comment
kobni zelaya Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Ja mislio da se zezaš. Rasela je vreme malo nagrizlo (sad će Ulis da me ubije), ali ima dosta zanimljivih filmova, mislim gledao si valjda Tomija, ili Čajkovskog koji je bio sigurno 500 puta na TV-u. što se mene tiče, poslednji koji mi se svideo je Crimes of Passion. Altered States su mi bezveze. Mada sam od tada pogledao svega nekoliko njegovih filmova i bili su mi sve gori i gori. Kraj šezdesetih i sedamdesete su mu vrhunac. Za Lija ti je sve rečeno. Link to comment
Ulis Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Nema šta da te ubijam :) Sve ovo što si napisao je tačno. Meni je već od Tomija na ovamo prestao biti interesantan....ali Divlji Mesija i Zaljubljene žene su odlični, odlični filmovi. Link to comment
Ajant23 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Zaljubljene žene je filmčina... Link to comment
3opge Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 da nije ovo neko s foruma? Link to comment
mioba Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) ne prati se fest? ništa preporuke/očekivanja?idem popodne da vidim prvog srpskog zombija + gomora posle, kad sam već na spratukažu da će sutra valjati i frost nixon?edit, kad je već razno:šta bi s ovim filmom? Edited February 21, 2009 by mioba Link to comment
Recommended Posts