Lancia Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 pitanje je da li ameri uopste gledaju nesto sto dolazi iz evrope i sto nije na njihovom jeziku. ranije su rabili francuze, sad su se bacili na skandinavce. Link to comment
MocaVukotic Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 (edited) i cemu uopste taj rimejk?prestao sam odavno da pitam to isto. jednostavno, ne znaju više šta će od sebe. sad već postoji cela jedna ekipa reditelja dugometražnih igranih filmova koji su prešli na animirane filmove (fuj!). zatim, ovih dana će i poslednji strip junak ikad da dobije ekranizaciju. po 4. put. na kraju, sprema se i američki rimejk belog odela i halo taksija (zvaće se "hey, taxi!" gidrinu ulogu bezecovo kluni, a šuška se da će ulogu cece bojković igrati dakota fening. da, biće joj pocepane najlonke). nije ostalo više ništa. ni-šta.edit: zaboravio fuj! Edited December 17, 2011 by MocaVukotic Link to comment
I*m with the pilots Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 i cemu uopste taj rimejk kad je original - män som hatar kvinnor - odlican.da i ne govorimo o njoja tek sto ce konjska nozdrva da zameni simpaticnog Michaela Nyqvista Link to comment
Lancia Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Ovako izgleda Júzcar, mestasce u okolini Malage, gde ce se snimati 3D Strumfovi. Sony potrosio 9000 kg farbe na 250 kuca, crkvu i groblje. Strumfograd je vec obislo preko 80000 turista, procvetao mali biznis i tako to. Link to comment
Indy Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 i cemu uopste taj rimejk kad je original - män som hatar kvinnor - odlican.da i ne govorimo o njojPročitao sam negde da je ovaj rimejk u stvari bolji od originala. Ovde, thanx Google!Za ovo drugo -- mnogo mi smešno što ofarbaše selo u plavo, k'o da nisu mogli digitalno. Link to comment
Lancia Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Za ovo drugo -- mnogo mi smešno što ofarbaše selo u plavo, k'o da nisu mogli digitalno. si ti cuo za turizam herr Indy?¿ Link to comment
Hippie Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 (edited) glupos.. strunfovi zive u svetim gljivama, a ne u obicnim kuchama Edited December 19, 2011 by Hippie Link to comment
Indy Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 si ti cuo za turizam herr Indy?¿A jel' ima i Štrumfetla? Link to comment
Hippie Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 ovoj zeni se sjajna karijera smesi;http://www.youtube.com/watch?v=pgvXvYAYWBAjedva cekam da je vidim u Prometeju Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Šta se tačno desilo sa Sandricom? Link to comment
Indy Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 (edited) Kako je ovo dobro... :)EDIT. I sire, ceo sajt je super. Edited January 3, 2012 by Indy Link to comment
Lancia Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 taman za Badove DJ najave. Link to comment
Sludge Factory Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 taman za Badove DJ najave.Isto sam pomislio! :D Link to comment
Recommended Posts