September 11, 2025Sep 11 2 minutes ago, Lancia said:Upravo ide film na TV-u. Remek delo.jedan od najvećih filmova ikada
September 11, 2025Sep 11 Just now, kud u maglu Simoviću said:@Lancia jel španjolci sinhronizuju?Narafski ali mislim imam original opciju, ne bih to preziveo na spanskom bukvalno nikad ne koristim sinhronizaciju, makar film bio na uzbekinstanskom.
September 11, 2025Sep 11 @kud u maglu Simoviću ali skoro mi natrcalo Kusturicino podzemlje, uz dve case vina mi bila zabavna sinhronizacija Edited September 11, 2025Sep 11 by Lancia
September 11, 2025Sep 11 berija sam uspeo dva puta da ulovim u kinoteci, i tek na platnu shvatiš koliki su genijalci kjubrik i alkot. msm jasno je to i kad gledaš na tv-u, al preko platna te baš zapljusne talas impozantnosti svakog kadra, svake note i svakog kostimako je uporan i prati na nedeljnom nivou kinotekine projekcije(ranije su redovno na fb postavljali repertoar) uloviće ga u nekoj budućnostisvako ko sebe smatra ljubiteljom filma to mora da vidi na velikom platnu
September 11, 2025Sep 11 @Lancia Jel ima poznatih voice actora ,koji su čuveni po svom umeću ?Jednom sam gledao francuski film sa portugalskom sinhronizacijom ,to sam shvatio kada sam završio film,bilo me je malo sramota
September 11, 2025Sep 11 10 minutes ago, Fakundo Sava said:@Lancia Jel ima poznatih voice actora ,koji su čuveni po svom umeću ?Jednom sam gledao francuski film sa portugalskom sinhronizacijom ,to sam shvatio kada sam završio film,bilo me je malo sramotaNe znam stvarno, uopste ne gledam sinhronizovane filmove i serije. Moguce da i postoje poznati likovi, nesto su pricali za stolom, kako je neki tip super odradio glas, ali nisam bio zainteresovan da slusam, ja sam odvec star, moram da pazim na svoje duhovno zdravlje
September 11, 2025Sep 11 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:berija sam uspeo dva puta da ulovim u kinoteci, i tek na platnu shvatiš koliki su genijalci kjubrik i alkot. msm jasno je to i kad gledaš na tv-u, al preko platna te baš zapljusne talas impozantnosti svakog kadra, svake note i svakog kostimako je uporan i prati na nedeljnom nivou kinotekine projekcije(ranije su redovno na fb postavljali repertoar) uloviće ga u nekoj budućnostisvako ko sebe smatra ljubiteljom filma to mora da vidi na velikom platnuMeni je to cipka film, bukvalno je izvezen a ne snimljen, neki prelazi sa pejzaza direktno na ljudske ruke su skoro pa ulja na platnu.
October 9, 2025Oct 9 Baary Lyndon slavi 50-godišnjicu i aktuelno je 4K UHD izdanjePremijera te nove digitalne verzije bila je na nekom od festivala, a ne znam više da li je imala i svoj bioskopski život.50 godina slavi i Zara i to obeležava komadima dizajniranim u saradnji sa poznatima.Pedro
October 20, 2025Oct 20 sjajna priča... ali moga šoka na kraju kad je izašlo ime voditelja, nakon što sam se cijelo vrijeme pitao na koga li me ovaj antipatični podsjeća