Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

9 minutes ago, Boksi said:

Upravo ide film na TV-u. Remek delo.

• Replies 2.9k
  • Views 296.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, Lancia said:

Upravo ide film na TV-u. Remek delo.

jedan od najvećih filmova ikada

@Lancia jel španjolci sinhronizuju?

Just now, kud u maglu Simoviću said:

@Lancia jel španjolci sinhronizuju?

Narafski ali mislim imam original opciju, ne bih to preziveo na spanskom ) bukvalno nikad ne koristim sinhronizaciju, makar film bio na uzbekinstanskom.

@kud u maglu Simoviću ali skoro mi natrcalo Kusturicino podzemlje, uz dve case vina mi bila zabavna sinhronizacija D

Edited by Lancia

berija sam uspeo dva puta da ulovim u kinoteci, i tek na platnu shvatiš koliki su genijalci kjubrik i alkot. msm jasno je to i kad gledaš na tv-u, al preko platna te baš zapljusne talas impozantnosti svakog kadra, svake note i svakog kostima

ko je uporan i prati na nedeljnom nivou kinotekine projekcije(ranije su redovno na fb postavljali repertoar) uloviće ga u nekoj budućnosti

svako ko sebe smatra ljubiteljom filma to mora da vidi na velikom platnu

@Lancia Jel ima poznatih voice actora ,koji su čuveni po svom umeću ?

Jednom sam gledao francuski film sa portugalskom sinhronizacijom ,to sam shvatio kada sam završio film,bilo me je malo sramota

10 minutes ago, Fakundo Sava said:

@Lancia Jel ima poznatih voice actora ,koji su čuveni po svom umeću ?

Jednom sam gledao francuski film sa portugalskom sinhronizacijom ,to sam shvatio kada sam završio film,bilo me je malo sramota

Ne znam stvarno, uopste ne gledam sinhronizovane filmove i serije. Moguce da i postoje poznati likovi, nesto su pricali za stolom, kako je neki tip super odradio glas, ali nisam bio zainteresovan da slusam, ja sam odvec star, moram da pazim na svoje duhovno zdravlje )

19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

berija sam uspeo dva puta da ulovim u kinoteci, i tek na platnu shvatiš koliki su genijalci kjubrik i alkot. msm jasno je to i kad gledaš na tv-u, al preko platna te baš zapljusne talas impozantnosti svakog kadra, svake note i svakog kostima

ko je uporan i prati na nedeljnom nivou kinotekine projekcije(ranije su redovno na fb postavljali repertoar) uloviće ga u nekoj budućnosti

svako ko sebe smatra ljubiteljom filma to mora da vidi na velikom platnu

Meni je to cipka film, bukvalno je izvezen a ne snimljen, neki prelazi sa pejzaza direktno na ljudske ruke su skoro pa ulja na platnu.

• 2 weeks later...

• 2 weeks later...

Baary Lyndon slavi 50-godišnjicu i aktuelno je 4K UHD izdanje

Premijera te nove digitalne verzije bila je na nekom od festivala, a ne znam više da li je imala i svoj bioskopski život.

50 godina slavi i Zara i to obeležava komadima dizajniranim u saradnji sa poznatima.

Prednji pogled na crvenu majicu sa grafičkim printom lica i silueta u raznim bojama. Okrugli izrez i kratki rukavi.

Pedro

• 2 weeks later...

sjajna priča... ali moga šoka na kraju kad je izašlo ime voditelja, nakon što sam se cijelo vrijeme pitao na koga li me ovaj antipatični podsjeća

• 2 weeks later...

574110877_122317324964004058_8299845246985881236_n.jpg