utilitarist Posted June 23 Posted June 23 teško đubre što mu dođe blag opis za himlerastu pojavu, ipak može da se stavi po strani jer nije neko ko priča o sebi štagod pričao, ne deluje da sebe doživljava kao beskonačno ozbiljan fenomen i zabavan je za slušanje. meni pomaže i to što ga u asocijacijama nemam kao apologetu duševne nakaze iako je jasno da mu je srce za njega mekano.
Misko Posted June 23 Posted June 23 (edited) 17 minutes ago, utilitarist said: teško đubre što mu dođe blag opis za himlerastu pojavu, ipak može da se stavi po strani jer nije neko ko priča o sebi štagod pričao, ne deluje da sebe doživljava kao beskonačno ozbiljan fenomen i zabavan je za slušanje. meni pomaže i to što ga u asocijacijama nemam kao apologetu duševne nakaze iako je jasno da mu je srce za njega mekano. 1.da 2.Upravo, pomaze sto nije pretenciozan,a nije ni bez harizme a i pun mi je kufer onih koji su em djubrad, em ne znaju nista a u sve se razumeju..Pajkic barem poznaje oblast kojom se bavi.. 3.Sin mu je SNS, ljigavko tezak, bas podseca na majku..kakv god da je Pajkic, daleko je podnsoljvija pojava od supruge i sina.. Edited June 23 by Misko
Misko Posted June 23 Posted June 23 Kada smo vec kdo Pajkica, kada ce restauracija Decka koji obecava, Kinoteko, Sunce ti kalajisano
Sludge Factory Posted June 27 Posted June 27 (edited) Kad su bese bili u semi, pre ili posle ovoga? Mislim, logicno bi bilo posle. Edited June 27 by Sludge Factory
Misko Posted June 30 Posted June 30 Kampanja traje vec nekoliko meseci, i iskreno, mada nisma neki nostalgicar,d opadaju mi se ovi tribute video, projekti, i licno, dopada mi se ideja, da se to podigne na visi nivo..cak ne toliko za same osamdesete, koliko bi to kasnije donelo i za druga decenije..svakako mi je ovo kreativnije i zanimljivije od poplave rimejkova..
MocaVukotic Posted July 1 Posted July 1 https://cheezburger.com/35536645/33-behind-the-scenes-photos-from-the-set-of-pulp-fiction 1 2
MocaVukotic Posted July 3 Posted July 3 (edited) On 22. 6. 2024. at 23:01, klimt said: Razgovor sa Nebojšom Pajkićem Izasao i drugi deo Ups Edited July 3 by MocaVukotic 1
MocaVukotic Posted July 4 Posted July 4 On 2. 7. 2024. at 14:53, makaronee said: Izvestan pogled Prilicno ogorcen covek.
Recommended Posts