kipo Posted May 26, 2023 Posted May 26, 2023 Nekakav perfekcionista bi zazivao sto njegova slika kasni. A nije ni vazno, realno
Jimmy Kowalski Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 The French Connection Reedited? New Cut Of 52-Year-Old Classic Removes Racial Slur, Stirs Debate 1
3opge Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Na koji film vas asocira ova slika? Kusturicin Underground
kipo Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Just now, Lancia said: Koji je ovo film? Bezveze je. Pljacka 3. rajha 1
Ajant23 Posted June 23, 2023 Posted June 23, 2023 Milan Vlajčić je za taj film pisao u Politici da se lepo vidi da se ekipa mnogo lepše zabavljala snimajući film od publike koja mora da ga gleda... 1
namenski Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 @jms_uk i @Radoye: podseti me na Istoriji zapoceta prica o britanskom fasizmu na priliku da se ponovo pogleda 1 mnogo dobar film: Taman na ovu kisu... 2
Misko Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Mislim se konacno neki film,a, da nije Marvel, sikuel, rimejk, i da deluje da ce licit na nesto..ocekivaja su umerena, naravno, sto je za danansje standarde dovoljno..nesto i ne znam d aje snimljen neki film o Napoleonu, da je iole cuven, sem nemog klasika iz dvadesetih, znam za mini seriju sa Krisitjanom Klvijeom, ali nisam gledao..
Recommended Posts